Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jonnys ja myslim, ze to je ten Clairin pokoj, ted v nem byla Regan, ale Tess mela jinaci, teda aspon myslim… To by se holky mohly prestehovat do toho baracku po Stevie, chudaci tam zijou v ty ubytovne. Jinak souhlas, Kate mam taky cim dal tim vic rada, necim mi pripomina Rory Gilmorovou /mimochodem Gilmorova devcata jsou taky moje uchylka
/, tim jak je cilevedoma, ujecena, jak si dava ty plany a jak je hrozne charakterni, no cela Rory
.
Anastazie myslim, ze tak nejak to bude, aspon to tu holky psaly, ze si budou vsichni myslet, ze s Nickem spadlo letadlo a Tess bude tehotna.
Ahoj Anastazie..máme další dušičku ![]()
Machalka ti to určitě objasní, ona je takový náš guru..říká nám dopředu co bude a případně nám dovysvětlí, když nám není něco jasný..
Jj, dneska to bylo fajn. Nic zásadního, ale příjemný díl. Moc se mi líbila ta ptáčnická soutěž. Chvílema to vypadalo, že Dave chce být s Kate nejen jako kamarád
A taky ten Rob, jak musel zastřelit svého pejska, to mi bylo líto. Harry jako obvykle nezklamal a Sandra taky ne, potvora.
Nick a Tess mi zatim taky nechyběli, ale za pár dílů uvidíme.
Holky, a nevíte, jestli to má ČT koupené až do té 8 série? Protože jinak to na netu nebude asi ani česky, ne? Nebo jsi to Machalko viděla celé česky? (nečetla jsem celou diskuzi od začátku, tak se omlouvám, jestli jsi to už zmiňovala
)
Holky prosim pekne, ktera budete moct popiste mi zitrejsi dil, ja to neuvidim. Tak predem diky moc!!!
Holky, taky neuvidim, tak sem písněte..dík
Clovek, já myslim, že Tess a Nick se nastěhovali do pokoje po Claire..Jestli si dobře pamatuju, tak to tam bylo i znázorněno, že to byl její pokoj..věci tam byly tak jakoby ani neodešla..Alex přece Nickovi věci naskládal před pokoj, protože se mu dovnitř nechtělo..tak snad si to nepletu s jinou situací..
Jo Jonnys mas pravdu s tim pokojem, sli do ty jakoby hlavni loznice. Ale myslim, ze ten pokoj co v nem je ted Stevie je ten puvodni Tessin, ted v nem lezela Regan po tom ustknuti. Ja to stejne nechapu, barak jako krava, proc v nem nebydlej vsechny holky, vzdyt tam musi byt mista ne?
Jonnys má pravdu, Nick a Tess bydleli v pokoji po Clair. Ale nějak jsem dneska nezaznamenala, jestli to, kam se Stevie nastěhovala, je jejich pokoj nebo jiný ![]()
Člověk - to máš pravdu, třeba v tom bývalém Tessiině pokoji (kde měla kdysi dětský pokojíček) tam je harampádí, ne? Aspoň tak je to teď v těch prvních dílech. Jestli z něj později něco holky neudělaly…
A nebo by se mohly Kate a Jodi teď nastěhovat do toho malého baráčku po Stevie, jak jsi psala.
Tak a dneska dám další díl z první série (už 13.), už se těším
![]()
Myslela jsem, že Stevie se tam nastěhovala po nich, protože jsem si všimla, že tam má úplně stejný dveře hned u zdi a to bylo právě v tomhle pokoji…ale nejsem si jistá..
Holky a bylo tam dneska něco podstatnýho? Já to neviděla. ![]()
Jj, Tess s Nickem se nastěhovali do Claiřina pokoje, Alex tam proto nechtěl vstoupit.
A musí tam být ještě pokojíček pro Charlottu.
Clovek, Jodi už začala, však dneska se ho ptala na ty hasiče a hlodá v ní červík, že se nechtěl nechat prolustrovat = něco tají
On jí v té hlavě už vrtá ![]()
Jonnys, ten oranžovej pokoj byl Tess. Je to malá ložnice. Ta velká po Claire, kam se po svatbě Tess s Nickem nastěhovali, je teď fialová
A v ní bude bydlet Jodi
A pak je ještě pokojík Charlotty
- Tak už jen opakuju, co jste tady všecky napsaly ![]()
Agatho, viděla jsem to česky, Hallmark totiž vysílá česky. A předpokládám, že ČT má už i tu osmičku, proto to dává celé (a nejspíš i naposled) ![]()
Jo a s tou domnělou Nickovou smrtí to bude tak, že napřed přiletí Tess a o několik hodin později má přiletět Nick. Jenže jeho letadlo, kde měl sedět, se zřítí. Než se ověří DNA a tak, tak to prostě trvá, všichni si myslí, že je Nick mrtvý a dle toho se i chovají. AKorát Tess mívá sny, že Nicka vidí ležet na lůžku, hadičku v puse, na stropě větrák a sklání se nad ním doktor. Moira má stejné vize kdykoli se dotkne jakékoli Nickovy věci. No a až se Nick probere, tak zavolá Tess a bude vše jasné ![]()
Jo a tuším že Moira se nastěhuje do toho domku po Meg/Stevie ![]()
Holky, dneska jsem zkoušela DVD a skoukla jsem kus 1.dílu a upřímně - slzela jsem..začíná to krásnou písničkou a hlavně - je tam Claire…pořád mi tam chybí..teď budu koukat na první díly a bude to pro mně balzám na duši…už se těšim..
Jinak, teď jsem se vrátila z kina, byla jsem na 3D projekci AVATARu a bylo to úúúúžasnééé…už jste to některá viděla? Jsem plna dojmů
![]()
Eviah vcera tam nebylo nic zasadniho, takovy pohodovy, hezky dil. Tak v kostce se to snazim shrnout, Stevie a Rob meli trochu rozepre kvuli ovcim, byli smichany z DR a z Killarny, ty z Killarney meli jit na prodej, z DR meli parazity, no porad se okolo toho dohadovali a resili, nakonec se do toho vlozil i Harry a dal DR k uhrade usli zisk. Kate videla pri ptaci soutezi jak Rob zastrelil sveho psa, tak to rychle rekla holkam, Stevie pak na Roba vyjela, ze ji taky odstreli kdyz mu bude nepohodlna, jenze ji pak Dave rekl, ze ten pes byl nemocny a ze ho musel utratit. Kate delala dobrocinou ptaci soutez, mela s ni soutezit v druzstvu Jodi, ale nemohla bo pomahala Stevie s ovcema, tak se ji porad vnucoval Dave, ale ona ho nechtela, ale nakonec soutezili spolu, byli roztomili. Bohuzel kvuli Daveovi je diskvalifikovali, protoze vypustil hlavnim souperum kolo od auta. No a pak tam Alex vezl Sandru na jakoby schuzku, v prubehu jizdy se dozvedel, ze Sandra kamufluje zraneni ruky, ze ve skutecnosti nemuze ridit, protoze prisla o ridicak kvuli jizde s alkoholem a nechce aby se to dozvedel Harry a vlastne nejela na zadnou schuzku, ale k soudu.
Jen se proste nastinovalo jak to bude asi vsechno dal, ze Kate miluje Dave a Dave ji zatim ne, Jodi vrta hlavou Rob, Rob neco taji, Stevie uz neco tusi, Alex stale na kordy se Sandrou, ale nic zasadniho. Tak snad je to srozumitelny to co jsem napsala ![]()