Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
23.3.10 08:55

clovek - super, díky za shrnutí. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.10 09:24

No, přesně, mně to taky nelákalo a odsoudila jsem to hned, jak jsem někde viděla obrázek, ale taťka to chtěl vidět a já mu koupila lístky do kina..jenže s ním nikdo nechtěl jít, tak jsem se „obětovala“ já a nelituju..i kdyby to stálo 1000,– ten lístek, tak teď bych to za to dala..prostě super zážitek..a 3D projekce - to je něco neskutečného…já to viděla poprvé a byla jsem unešená..fakt skvělý..teď vím, že opravdu nemám nic odsuzovat dokud to neuvidim nebo nevyzkoušim nebo nepoznám..asi půjdu ještě jednou..ten film má dobrou zápletku a je tam moc krásná hudba..je to vymyšlený fakt pěkně.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.10 09:47

Avatar jsem taky viděla, jsem ráda, protože jsem chtěla vidět 3D, Matrix byl taky průlomový, Avatar v tomto smyslu pro mě taky, je to sice klasika amerika jeden vyvolený zachránce a hepáč :mrgreen: , ale mají tam pár dobrých nápadů a být to o něco kratší, tak řeknu, že je to fajn odpočinkový film (napínavý ano, ale ne nervák jako např. Musíme si pomáhat, výbornej film, ale ty nervy, no nervák asi není to správné slovo… :lol: ).
A obsazení Sigourney Weawer mě vyloženě potěšilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.3.10 10:08

Mně vadí ta mediální masáž :mrgreen: Krom toho do kina bych šla na něco, co mě vyloženě už podle uveřejněnýho obsahu nebo ukázek zaujme - třeba mě lákaj ty Ženy v pokušení. Ale vzhledem k tomu, jak maj ty lístky do kina příšerně předražený a stejně nemáme kam dát dítko, tak si to buď někde seženu nebo počkám na telku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.3.10 10:10

Jonnys - já včera viděla 13. díl první série. Je to fakt nostalgie vidět ty začátky. Tess byla ze začátku skoro jak hippi, vařila thajskou kuchyni, pořád chtěla všechno řešit, zato venkovani radši mlčí a nic neřeší…Jodi pořád chtěla pryč z DR do světa…jj sladký začátky. Včera dokonce Nick políbil Clair a jí to nebylo nepříjemný 8-o , Tess řekla Nickovi, že nikdy nechce žádné závazky…je to fajn, si tyhle věci připomínat, když už vím, jak je to dál :wink:
Jo a Avatar, za mě teda nejlepší film, nádherně zpracovaný, podívaná neskutečná. Už jsem to v kině viděla 3× a mohla bych na to koukat pořád. :mrgreen: Takže já byla stejně nadšená, jako ty. Když jsem tam šla, tak jsem nevěděla do čeho jdu a pak, když to skončilo, tak jsem nemohla ani mluvit. Fakt mě to dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.10 10:19

Mě mediální masáž kolem úplně minula, nekoukáme moc na TV, McLD jsou fakt výjimkou :srdce: , když tak dvd, takže já o tom ani nečetla recenze, zprávy čtu selektivně, moc nestíhám, šla jsem tam s čistou hlavou, to bylo moc fajn, nezahlcená kritikou - ani pozitivní, ani negativní.
Taky teď koukám na první sérii… holky, ta nostalgie, co mě popadá, to je neuvěřitelné. Ale říkám si, že mi v těch prvních dílech chybí Kate, Dave a dokonce i Stevie, už jsem si na ni tak zvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.3.10 11:25

ahojky

díky za shrnutí! my byly včera s Heloušem od 2 do 6 venku :lol: a dneska asi zas neuvidím a zítra taky ne :roll:

Avatar jsem ještě neviděla, mám ho doma a chystám se na něj, ale na tohle je potřeba chuŤ kterou momentálně neám, páč koukám na MCL a prokládám to Pojišťovnou štěstí :lol: jsem jak úchylná :-P

• mmch stejně jsem to měla u Stmívání, nechtělo se mi do toho, o upírech - co to bude!?! no a nakonec jsem tomu propadla, miluju ten film, knížky jsem přečetla jedním dechem a nemůžu se dočkat premiéry dalšího dílu :lol: takže v duchu věřím že Avatar mě dostane stejně :-P

jinak já miluju takový ty vesměs ne moc obdivovaný žánry, teda aspoň mým okolím - jakože akční, horory, thrillery … no většina ženských v mým okolí na mě čučí jak na blba že se mi líbí Stallone, Van DAmme atd. :lol: a jednu dobu jsem je měla falt zmáklý, kluky jedny namakaný. žádnej fiml mi neutekl :lol:

• olouvám se za výlev, nějak mě to chytlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.3.10 11:28

jo a ta první série je fakt nááádherná :huban: Agatho, jsme nějak nastejno s tebou - včera jsem dokoukala 13.díl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.3.10 19:42

Holky prosiiiiiim co se dneska delo????? Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.10 20:12

JO,taky jsem nebyla nijak mediálně masírovaná, co se týče Avataru, trochu jsem o tom slyšela, ale šla jsem a nevěděla co mně čeká…no, byla jsem unešená..úplně to vtáhne do děje..
Ibbu, mohu-li doporučit, tak jednoznačně jdi na tu 3D projekci..myslím, že jinak to moc nevyzní..ale je to nádhera, ten les, ty stromy, všechno..krása..určitě půjdu znovu.. Ženy v pokušení mně taky lákají, ale poněvadž je partnerem Nova, tak to bude zase příští rok v televizi a to si počkám…nebudu dávat ty peníze..to je radši dám zase za Avatar :-)
Holky, co dneska bylo? Povídejte?
Ibbu, ty jsi na svalouše, jo? Brďo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.3.10 20:46

Tak já to dnes neviděla celé, asi jen do půlky a ještě jsem během toho balila a chystala dítě. Tak ale něco dám a zbytek snad pak doplní někdo jiný :wink:
Celej DR včetně Alexe, Roba a Terryho se chystal na nějakou hru - detektivku. Šlo tuším o nějakej rekord nebo dobročinný účel či tak něco. Každej v tom hrál nějakou roli. Jenže do toho přijela na návštěvu Katina babička. A Kate jí v dopisech nakecala pár věcí, jako že šéfuju Drovers, je skoro zasnoubená s Davem a je šéfka hasičů :mrgreen: Podaří se jí přemluvit Jodi, Stevie i Davea, aby jí v těhle lžích podpořili, Kate má z babičky strach, je nejstarší a tak od ní prý babička hodně očekává. Má na mysli bratrance Tonyho, kterej babičku nějakým způsobem zklamal a nesmí tím pádem na rodinnou vánoční večeři :mrgreen: Objevila se tam Moira, má problémy se svým manželem Hughem, Terry jí opravoval auto, jenže místo jí ho pak předal Hughovi. Tak Moira byla namydlená, ptořebovala do Fisheru za zákaznicí vyložit jí karty. Jodi se jí nabídla, že ji tam hodí. A pak jsem neviděla jak se to semlelo, ale Moira šla hrát tu detektivku s nimi.
Pak už jsem šla pryč :mrgreen: Ale co si tak matně pamatuju, tak bábinka má sama problémy se svým manželem a chtěla se s ním rozvést. Proto říkala Kate, hlavně ať si ona dobře vybere, s kým bude trávit život, že se nemusí jen starat o rodinu (jak je v Itálii asi běžné), ale jít za svým snem. Kate jí pak řekne pravdu a babičce se začne po dědovi stýskat. Ale to fakt tahám někde z rohu hlavy, radš ať to dovypráví někdo jinej, případně mě opraví, fakt jsem toho moc neviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.10 20:51

Ibbu, souhlas s jonnys, bez 3D to nebude ono.

Dneska navštívila Drovers Kateina babička, jak hned při jejím vyzvednutí v Gungellanukonstatovala Jodi - jak to, že není v černém? mi na mysli vytanulo totéž, čupr ženská, Kate jí nakecala, že vede DR a že je zasnoubená s Daveem, ten nakonec na hru přistoupil a hrál jejího snoubence, ostatní nakonec taky hráli, ale prolátlo se to chůvičkama, Dave jak byl snaživý a hrál zájem o děti, aby si získal babičku, tak šel za Charlottou, Kate hned taky a tam o tom mluvili do chůvičky (jaksi pozapomněli), babička měla chůvu hned za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.10 21:00

Skočil mi do úvah manžel, potřeboval něco vyřešit, no tak pokračuju.
Babička a Kate si to nakonec vyříkali, babička totiž přijela sama, Kate se divila, pak se dozvěděla, že potřebovala od dědečka pryč, Kate z toho byla vyřízená, že přece nemůžou jít od sebe. Nakonec babička zjistila, že nemůže bez dědečka být, Kate řekla, ať žije svůj život a ne jen život muže, kterého si najde, omlouvala se jí, že na ni byla tak přísná a tak náročná. Ona taky zasáhla Jodi, která to babičce pěkně od plic řekla.
Holky, dneska jsem děsně unavená, měli jsme doma všichni čtyři střevní chřipku a mně to už dneska nemyslí po těch pár dnech celorodinného marodění. Můžete to někdo dopsat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.3.10 22:06

Jsem hroznej vypravěč. Já myslím, že jste to holky dovyprávěly celý. Jen bych možná doplnila s Jodi a Robem: Jodi (i když nejdřív nechtěla) Roba pozvala na to hraní té detektivky. On nejdřív odmítnul a nakonec na doporučení Stevie (aby se nestranil, že bude podezřelej a tajemnej a pak to bude chtít třeba někdo řešit) pozvání přijal. Pak v průběhu té hry hrál s Alexem páku a vyhrál. Vítěz měl Jodi políbit (podle té hry), ale něco se tam stalo, nevím přesně co, děti tu zlobily, a Rob zase tajemně a jakoby naštvaně odešel.
Jinak celý ten díl byl o hlavně o Kate a její babičce, jak už holky popisovaly výše. Kate si to s babičkou vyříkala a vyjasnila. Pak začala rodit Tessiina alpaka, Kate a Dave společně porodili mládě, které tam bylo zaseknuté v porodních cestách. Dave jí pochválil, že jsou super tým, Kate poděkovala a vystřelila z toho chlívku a za rohem se rozplakala. Bylo mi jí líto. I když bych řekla, že Dave se vždycky po takový situaci jakoby zamyslí, kouká za Kate, ale nikdy nic neudělá.
Snad je to trochu srozumitelný :oops:

Jinak na Avatara taky doporučuju jít na 3D do kina. Doma to sice bude taky pěkný, ale ten zážitek z toho určitě nebude takovej.
Jdu na 14. díl 1. série a zalehnout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.3.10 06:19

Holky diky moc za popis dilu! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...