Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak to je teda něco..jak to, že lovíš ve stejných vodách?
Doufám, že tvůj manžel má sestru ![]()
Ahoj holky,
moc díky za shrnutí. Je dobře, že Regan se umoudřila. Ale zas to byl důležitej díl a já ho neviděla
Ještě, že existuje ten internet
.
Moje spolužačka za školy měla 2 sestry a všechny ty 3 holky chodily se 3 bráchama. A pěkně podle věku. Ta nejstarší s tím nejstarším atd. Všem to vydrželo a vzali se a maji rodiny…zvláštní. Prostě někoho přitahujou pořád podobný typy. ![]()
Tak už mám stažených dalších 10 dílů, teď už najít jen čas na shlédnutí ![]()
Ahoj holky, tak ja jsem rada, ze Regan prozatim zmizela. Doufam, ze ted uz je cesta Dave ke Kate volna, ikdyz mam pocit, ze Machalka psala, ze jeste budou nekoho mit nez k sobe dojdou. Koukala jsem, ze Nicka hned vysoupli ze znelky, bude mi chybet
. A jeste mam poznamku k Lukovi, proste mi prijde divny, ze se Terry vrati z dovoleny a vubec se tam neresi, nevysvetli kde Luke najednou je, nikdo uz ho proste nepostrada, to mi prijde takovy zvlastni, no asi jim to Jodi napsala emailem a jim to stacilo
. Ono i to, ze Meg si jen tak zustane ve Skotsku je divny. Ale ja jsem asi moc detailista, vim, ze mi prislo divny, ze Becky nebyla na pohrbu Clair, no je mi jasny, ze scenaristi takovyhle detaily proste neresej. Machalko prosim jak dlouho bude Tess mimo a na jak dlouho se vrati? Bez ni uz to bude ultra divny, ach jo ![]()
To máš, clovek, naprostou pravdu..bez Tess to bude divný..a s těma detailama taky musím souhlasit, já jsem taky taková..přesně tak, vadilo mi, že Becky nebyla na pohřbu Claire, vadí mi, že se tam už nemluví o Lukovi, to prostě neni přirozený, když už tam nejsou ty postavy, přesto si myslím, že by se tam čas od času měli o nich zmínit, tak jak je to v normálním životě..těší mně, že aspoň na Claire se tam nezapomíná..takže neboj, clovek, nejsi v tom sama ![]()
Jonnys tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama
. Mne tohle hrozne vadi u vsech dlouhodobejsich serialu, proste ty lidi zmizej a uz po nich ani nestekne pes, mam rada, kdyz se cas od casu pripomenou nejakou vzpominkou, fotkou, nekdo rekne, ze nekde jsou a neco se jim deje, chapu, ze se herci nechtej vracet atd.., ale prece jen je uplne splachnout z povrchu zemskyho a delat jak kdyz nikdy neexistovali, no jestli nas tohle ceka s Tess a s Nickem, aby si na ne za cas vubec nekdo na DR vzpomnel
. Jo holky a cim dal vic mi pije krev Sandra, dojde na ni nekdy? Jako nechapu proc hned jde po tom Robovi? Cuza!
Sandra je trapná..myslim, že už jí hodněkrát dávali šanci, aby byla kamarádkou, ale ona je prostě mrcha..Machalka psala, že na ni dojde, neboj..bude prý chtít, aby jí Harry ocenil a aby nabyl dojmu, že ona je pro něj nepostradatelná a bude mu podstrkovat nějaké prášky a on zkolabuje a umře a ona půjde sedět..říkám to dobře, Machalko?
Takže Sandra taky půjde..po žních k Turkovi ![]()
Doufám, že Tess a Nick nezmizí jen tak..přece se o nich bude nějaká zmínka, ikdyž tam nebudou, ne?
JInak je to fakt blbý…
Jonnys, jen dvakrát, ale fakt to nebylo plánované
Manžel je chválabohu jedináček
A nemá ani bratrance nebo strýčky, prostě nikdo zajímavej z jeho rodiny není mužskýho pohlaví ![]()
Clovek, ani omylem… Kate bude mít Patricka a jak se objeví Regan, s Davem hezky navážou… Ti dva se daj dohromady až v posledním díle šesté série ![]()
Tess se vrátí asi za 10 dílů a pobude tam asi taky 10 dílů, pak odjedou s Nickem už natrvalo ![]()
Taky souhlasím s těma chybějícíma detailama, třeba chybějící Becky na pohřbu Claire, ale ta aspoň měla pohřeb, to takovej Harry ho mít ani nebude, asi aby nemuseli zdůvodňovat, že na něm není Nick s Tess
Co si vybavuju mluvení o Tess a Nickovi - tak určo jak Tess porodí, tak jí jako budou volat. Pak jak Alex bude spravovat Killarney se svým bratrem Marcusem, tak jako že Marcus volal Nickovi. Pak zmínka, že nejsou na Alexově svatbě, bo je jejich malá nemocná. No a jak Alex se Stevie odjedou na svatební cestu, tak jedou za nima do Argentiny, kde Alex zůstane delší dobu, že tam má s Nickem nějakej kšeftíček. To je asi vše ![]()
A Sandra půjde za katr
Řečeno to tam sice nebude, ale to snad bude jasné, když se prokáže, že Harryho zabila ona ![]()
Machalko diky
. No uz aby ta Sandra byl v haji, ta mi tak leze na nervy a ten jeji dabing, to proste sedi, ten hlas mi k ni uplne pasuje. Takze ted jsme v 5. serii jestli se nepletu, no to si teda jeste pockame nez to ty dva daj dohromady,bude to mezi nima aspon tak jiskrit jako kdysi mezi Tess a Nickem? Kolik, ze to ma vlastne serii? Uz tady v CR bezely vsechny, nevite? Tak jsem zvedava co nas odpo ceka, prvni dil bez Tess ![]()
Clovek, jj teď dávaj na ČT pátou sérii, celkem je jich osm. Ta osmá na ČT ještě neběžela, dávali ji jenom na Hallmarku ![]()
Ale jiskřit to mezi něma nebude, Dave bude mít až do poslední chvíle klapky na očích, takže procitne až za pět minut dvanáct
Ale bohužel jim scénáristi nedopřejou, aby spolu vydrželi ![]()
Machalko, nestraš … jak nedopřejou …
to je škoda … a hele to taky jeden z nich umře nebo jim to prostě nevyjde?
jinak se mi už ani koukat nechce popravdě … když jsem koukala na youtube an ty nový tváře, tak je to fakt jak začínat nový seriál … a to se mi nechce ![]()
ještě tak vztah mezi Steevie a Alexem - ikdyž už vím že ani oni spolu nezůstanou
Machalko, jak dlouho to bude trvat jim než se vezmou?
Ibbu, neumřou, ale Dave zůstane v Africe (Brett už nechtěl v McLD hrát) a Kate se pak na DR vrátí, že jim to nevyšlo. Ale ani ona tam nakonec nevydrží až do konce osmičky ![]()
Svatba Stevie a Alexe je tuším až v sedmičce, takže taky to bude ještě hodně dlouho trvat… Prostě už z toho pak udělali fakt telenovelu ![]()
to je taky story ![]()
no jo, je to život a všichni nemůžou žít spolu šťastně až na věky ![]()
Machalko, no máš teda zajímavý životní zážitky
![]()
Holky tak nastesti mi dneska Tess a Nick tak hrozne nechybeli, protoze mi to prisel peknej dil. Ja jsem ted proste na Dava a na Kate vysazena, takze jsem si to uzivala
. Jak ji zase chudere rekl, ze chtel byt s ni s kamoskou, ja se uplne vcituju do jeji kuze co proziva, taky se mi parkrat stalo, ze jsem byla jen kamoska. Tak to je skoda, ze jim to nevydrzi. No a ten Rob, kdy uz ho zacne Jodi prozkoumavat?
Machalko diky za vsechny info, aspon u toho neprozivam tak hrozny soky ![]()
JO, DAve je opravdu sladce tupej..mám ho ráda a už se nemůžu dočkat, až prozří a bude s Kate..Kate je taky čím dál lepší..dneska byl pěknej díl..ale musím říct, že Tess a Nick mi tam chybí..ale je jasný, že už se nevrátí, když se Stevie nastěhovala…to je taková pomyslná štafeta ten pokoj (nejdřív byl Claire, pak Tess, teď Stevie..).
Jo, dneska mi přišly dvd, takže normálně budu sjíždět meklaudovky furt..
Pěkně večer skouknu dva tři díly..jéé už se těším..
Ahoj holky, občas sleduju vaší diskuzi, kdysi jsem už taky McL viděla, spíš ten konec a ne pravidelně.
Chci se jen zeptat, kdy se Nick ztratí v nějakých bažinách, budou si myslet že je mrtvý, jen Tess ne, a zároveň zjistí, že je těhotná?