Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
3.4.10 09:08

no já ji mám taky ráda ale asi i jak vyrůstala víceméně jenom s mámou tak je trochu rozmazlená - a projevilo se to teď … no fakt jsem na straně Meg (že by tím že už jsem sama máma :?: :think: )

ikdyž vzpomínáte jak se zamilovala do toho Itala (člověk, to je ten Alberto že?) no tak on jí přece napoprvé odjel domů na vojnu a ona pořád prudila s dopisama, překládala si je a nedělala a všechno za ní oddřela Becky - a ještě si na ní tenkrát přisadila Meg a dala Claire na vybranou jestli ony dvě nebo Becky … no nakonec, jako ostatně vždycky v tomhle seriálu, se to urovnalo, ale to byla taky na ránu (i Meg teda :lol: )

já to hrozně řeším co ale včera večer mě to prostě nakrklo no — samozřejmě hádejte jak dopadl konec :lol: :lol: :lol: (já jsem to sem psala když jsem to ještě nedokoukala. tak jsem byla v ráži) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.4.10 09:30

Jonnys ale jinak mě napadlo to samé co tebe, že jsou ty záplětky ohledně rodičů atd stejné u většiny postav tam - Tess, Alex, Rose, teď Jodi — ale je to super seriál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.4.10 12:56

To jo, pořád patří mezi nej nej seriály..na jiné ani nekoukám…
Jo, to má Jodi často, že za ní musí makat někdo jinej..ale to je prostě naše Jodi :-)
Hele Ibbu, ještě chvíli mně provokuj a jdu si taky ten úterní díl pustit :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.4.10 21:11

Ibbu, tak s tvým názorem souhlasím :palec: Jodi je prostě princeznička, už jak ji nazval Jack :-D
Akorát nevím co za zápletku odhledně rodičů myslíš u Tess :think: Jako že jí Ruth Jacka zapírala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.4.10 22:45

jj Machalko, myslela jsem jakože s tátou nebyla a myslela si že o ní nestojí … tak není to úplně stejný jako kdyby nevěděla kdo je její otec ale nebylo to 100% 8-)

Jonnys, já už jsem skoukla další dva díly na to :oops: je to napínavý jak špagát :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.4.10 22:56

Jéžíš, Ibbu, já dneska neměla vůbec čas a teď už ani nemám sílu koukat…ach jo..asi už tě nedoženu :-) musím jít spát, sotva čumim :-)
Ibbu, klidně nastiň o co jde..papa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.4.10 23:14

no příští týden už bude jak psala Machalka, že se vrátí Tess, zjistí že je těhotná a teď jsem zrovna že si všichni myslí že je Nick mrtvý … ale ona je teda úúúúžasná :huban: pořád čeká kdy se jí „zjeví“ jako Claire a je taková dost vyrovnaná … úplně se děsím až tam 100% nebude (a ještě že to od Machalky víme, aspoň je člověk připraven)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.4.10 07:13

no jasne, clovek je vzdy pripraven :lol: .

holky mne prijde, ze se tam vubec spousta veci hodne opakuje, no o cem by to porad bylo, uz tak je to na jednu farmu a par zenskych dramatickych zvratu az moc. na tess se tesim. akorat, ze hned v utery to asi neuvidim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.4.10 07:48

Taky se těšim na Tess. Moc mi tam chybí…ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.4.10 14:29

jestli si to dobře pamatuju, tak by měla být Tess ve středu :?: :wink:

ale s tím Nickem to teda taky natahují ! jsem si naivně myslela že to bude jeden díl si myslí že je mrtvý a další díl se ozve :lol: ale zas je tam aspoň chvíli Tess :dance:

holky krásnou neděli a taky krásný velikonoce !!!  :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.4.10 18:28

Ahoj holčiny, tak ve středu to nesmím minout, Tess mi tam dost citelně chybí, byla takové sluníčko, teď je tam dost oblačno, jaké je to pořád drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.4.10 08:39

ahoj holky, tak dneska uz se konecne dockame, jsme mely dlouhou pauzu co :)? Myslela jsem, ze dneska neuvidim, ale nastesti uvidim, tak uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.4.10 08:46

Ahojky,
no tím, že ten seriál tak natáhli, tak z toho udělali fakt telenovelu. SOuhlasím, že tolik zvratů v životě jen tak někdo nemá :twisted: Dneska bych to měla snad konečně vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.10 14:16

Ahoj holky, já to dneska nestihla, na posledních pět minut už jsem to nepouštěla, můžete mi písnout? Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.4.10 14:17

Machalko, no fakt, máš pravdu, ta 6.série je dobrá jen díky Tess a Nickovi a pak ještě Jodi s Robem (a to jsem viděla jen zezačátku, ke konci je to třeba )… a zjistila jsem že tam vždycky strčí někoho nového a pak „vyšoupnou“ stávajícího - a my pak na to koukáme páč už nás ti nový chytli :lol: - to je fikaný :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí