Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já ji mám taky ráda ale asi i jak vyrůstala víceméně jenom s mámou tak je trochu rozmazlená - a projevilo se to teď … no fakt jsem na straně Meg (že by tím že už jsem sama máma
)
ikdyž vzpomínáte jak se zamilovala do toho Itala (člověk, to je ten Alberto že?) no tak on jí přece napoprvé odjel domů na vojnu a ona pořád prudila s dopisama, překládala si je a nedělala a všechno za ní oddřela Becky - a ještě si na ní tenkrát přisadila Meg a dala Claire na vybranou jestli ony dvě nebo Becky … no nakonec, jako ostatně vždycky v tomhle seriálu, se to urovnalo, ale to byla taky na ránu (i Meg teda
)
já to hrozně řeším co ale včera večer mě to prostě nakrklo no — samozřejmě hádejte jak dopadl konec
(já jsem to sem psala když jsem to ještě nedokoukala. tak jsem byla v ráži) ![]()
Jonnys ale jinak mě napadlo to samé co tebe, že jsou ty záplětky ohledně rodičů atd stejné u většiny postav tam - Tess, Alex, Rose, teď Jodi — ale je to super seriál ![]()
To jo, pořád patří mezi nej nej seriály..na jiné ani nekoukám…
Jo, to má Jodi často, že za ní musí makat někdo jinej..ale to je prostě naše Jodi ![]()
Hele Ibbu, ještě chvíli mně provokuj a jdu si taky ten úterní díl pustit
![]()
Ibbu, tak s tvým názorem souhlasím
Jodi je prostě princeznička, už jak ji nazval Jack ![]()
Akorát nevím co za zápletku odhledně rodičů myslíš u Tess
Jako že jí Ruth Jacka zapírala?
jj Machalko, myslela jsem jakože s tátou nebyla a myslela si že o ní nestojí … tak není to úplně stejný jako kdyby nevěděla kdo je její otec ale nebylo to 100% ![]()
Jonnys, já už jsem skoukla další dva díly na to
je to napínavý jak špagát
![]()
Jéžíš, Ibbu, já dneska neměla vůbec čas a teď už ani nemám sílu koukat…ach jo..asi už tě nedoženu
musím jít spát, sotva čumim ![]()
Ibbu, klidně nastiň o co jde..papa a dobrou ![]()
no příští týden už bude jak psala Machalka, že se vrátí Tess, zjistí že je těhotná a teď jsem zrovna že si všichni myslí že je Nick mrtvý … ale ona je teda úúúúžasná
pořád čeká kdy se jí „zjeví“ jako Claire a je taková dost vyrovnaná … úplně se děsím až tam 100% nebude (a ještě že to od Machalky víme, aspoň je člověk připraven)
no jasne, clovek je vzdy pripraven
.
holky mne prijde, ze se tam vubec spousta veci hodne opakuje, no o cem by to porad bylo, uz tak je to na jednu farmu a par zenskych dramatickych zvratu az moc. na tess se tesim. akorat, ze hned v utery to asi neuvidim ![]()
jestli si to dobře pamatuju, tak by měla být Tess ve středu
![]()
ale s tím Nickem to teda taky natahují ! jsem si naivně myslela že to bude jeden díl si myslí že je mrtvý a další díl se ozve
ale zas je tam aspoň chvíli Tess ![]()
holky krásnou neděli a taky krásný velikonoce !!! ![]()
Ahoj holčiny, tak ve středu to nesmím minout, Tess mi tam dost citelně chybí, byla takové sluníčko, teď je tam dost oblačno, jaké je to pořád drama.
ahoj holky, tak dneska uz se konecne dockame, jsme mely dlouhou pauzu co
? Myslela jsem, ze dneska neuvidim, ale nastesti uvidim, tak uz se tesim ![]()
Ahojky,
no tím, že ten seriál tak natáhli, tak z toho udělali fakt telenovelu. SOuhlasím, že tolik zvratů v životě jen tak někdo nemá
Dneska bych to měla snad konečně vidět ![]()
Ahoj holky, já to dneska nestihla, na posledních pět minut už jsem to nepouštěla, můžete mi písnout? Děkuji! ![]()
Machalko, no fakt, máš pravdu, ta 6.série je dobrá jen díky Tess a Nickovi a pak ještě Jodi s Robem (a to jsem viděla jen zezačátku, ke konci je to třeba )… a zjistila jsem že tam vždycky strčí někoho nového a pak „vyšoupnou“ stávajícího - a my pak na to koukáme páč už nás ti nový chytli
- to je fikaný ![]()