Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eviah dneska je ten díl co mě točila Jodi ![]()
s mámou se nebaví, utíká před ní a Meg to moc trápí … taky se jim nějask prodlužuje te její a Terryho stavba
jo s Moira měla vidění - uslyšela zvonění a prý se stane něco zlýho
no a Meg taky přijdou knížky, vydali jí její román ale ona to chce zastavit … knížky schová ale Terry jednu vezme a dá jí Jodi … no a holky na to kouknou a je to Megin příběh zasazený do Anglie 18.století - chudá a bohatý ![]()
jenže Jodi se u toho zase nase.e že prý jí Meg využila, její příběh ![]()
jo a Harry se Alexovi plete do řízení a využívá u toho Roba - jak říká -dave, dělal to s Nickem, tak teď využívá Roba
a holky, zbytek už nedám, musím jíst — sorry ![]()
no a dopadlo to tak, ze meg, aby pozastavila vydani knizky tam u nich v kraji tak zase utika pryc, jodi se vybourala, nasel ji samozrejme rob s alexem, rob u toho mel flashback, prislo mu, ze zachranuje svoji manzelku z auta, rikal jodi anno, takze alexovi i jodi uz je jasny, ze mel manzelku. terryho trapi megin odjezd, ale aspon pro utechu nasel v te knizce na konci venovani terrymu, me zivotni lasce. no a cely dil konci tim, ze vola nick a tess, ze se vracej a je jasny, ze se jim stane neco spatnyho, protoze moira jak mela ty videni, tak se ma stat neco 3× a zatim se stali jen 2 spatny veci a Moira kdyz na konci startovala Nickovo auto v opravne tak mela zase divny videni, ale my uz vime jak to bude, takze zadny prekvapko ![]()
Ibbu Jodi je rozmazlenka, ale Meg svym zpusobem taky, Terry ji to rekl, ze vzdycky utece, odejde za svym bez ohledu na nej a podle mne to tak je, Meg si proste odchazi kdy se ji zachce a on na ni porad verne ceka, neni to od ni ferovy. Podle mne ted to od ni byla docela zbabelost, ze utekla. Machalko kdy se vrati, pak uz bude svatba s Terrym? Terry je fakt dobrak, ona je Meg taky pekne naladova. Ale jasny, nemuzou tam bejt jednoduchy nekomplikovany lidi, o cem by to pak bylo ze jo ![]()
člověk máš pravdu s Meg
to je jak jsem psala že v prvních dílech jen proto že Becky něco prudšího řekla Jodi, páč nechtěla dělat, tak Meg dala Claire na vybranou, buď půjde Becky nebo ony dvě … no to je taky hnusný ![]()
ale jak píšeš, musí tam být z obojího, a hlavně lidi nejsou jen dvoubarevný, takový nebo makový, ale vždycky něco mezi ![]()
a holky omlouvám se, píšu jak tatar
teď to po sobě čtu … jsem chvátala na schůzku ale bojím se že tomu budete rozumnět tak půlku ![]()
jinak ještě jednou s tím Harrym - vždycky využíval Nicka jakoby prostředníka mezi sebou a Alexem, a teĎ když je Nick pryč tak používá Roba … obchází Alexe v příkazech a Robovi je blbý říct ne, když ho platí, a zároveň vůči Alexovi taky nechce jít (chudák) ![]()
Ja jsem ty prvni dily nevidela, ale vim, ze s Becky mela konflikty casteji jestli se nepletu? Dneska mne proste trochu zklamala jak se k cely ty situaci postavila a fakt mi bylo lito Terryho, ze ho tam proste zase necha, protoze ona si potrebuje neco vyresit, odzit apod.., dovedete si v realu predstavit chlapa kterej by takhle cekal? A zrovna kdyz je ted sitauce okolo ni takhle vypjata tak ji dabuje ta Bartakova a tu ja fakt nemusim, takze mi Meg prijde uplne jina, pro mne ten dabing dela hrozne moc.
Tak já jsem si u toho dnešního dílu pobulela, jak Meg odjížděla, Jodi to fakt těžce přehnala
To ale asi sama nepochopí, dokud nebude mít děti. Chválabohu že vím, že to dobře dopadne ![]()
Jo k tomu vidění - v tom záblesku jsem viděla tu nehodu a pak jak se zřítilo to letadlo, tu první část jsem neviděla… a Moiřiny vidění nekončí, sem tam nějaký bude mít až do osmé série.
Clovek, než se Meg vrátí, tak to bude chvíli trvat, šátrám v paměti a tuším to bude v díle, až konečně přiletí i Nick
Protože Kate bude u dr., pak pojede na vyšetření do města, Jodi s ní a tam na Meg narazí
No a s Terrym to právě bude těžký, bude jim chvilku trvat, než se dají dohromady, zároveň s tím zase zmizí Matt - no prostě tak to je od začátku - když byla šťastná Tess ,nebyla Claire a naopak a teď když bude šťastná Meg, tak nebude šťastná Jodi ![]()
Jinak Terryho mi je taky moc líto, těžko říct, jak bych v její situaci jednala já, je těžký volit to první místo mezi dítětem a partnerem ![]()
Jo, holky, dneska mně teda nejvíc naštvala Jodi..jak mohla říct, že jí máma využila? To bylo přehnané..Meg mi bylo moc líto i Terryho, ale to je takovej ňouma..mám ho ráda, ale je takovej až moc hodnej..Meg to řekl dobře, ale dneska jsem se jí teda nedivila, že utekla..musí to být hrozný, když se to na vás takhle sype..
No, u Jodiiny bouračky nesměl chybět Rob..už je to trochu trapný, jak se tam vždycky připlete Rob…že jí nenašel třeba poskok z Kinsella´s (například) ![]()
No a dabing, to je kapitola sama o sobě…když jsem se otočila a neviděla Meg, tak jakoby tam byla trapná máma Walshová z Beverly, kterou jsem vždycky nesnášela…ty to teda kouleji s tím dabingem…
Jinak akce dobrá..moc se těším na Tess..asi si dneska pustím úplně ten první díl…
Holky, teď jsem koukla na první díl a to je teda nebe a dudy…ten první díl začíná krásně a všechno je to takový parádní..ona to není moc pohodička, jak přijede Tess a chce si pořád vyrovnávat podíl
Ale to kolem je dobrý..krávy, koně,…teď se opravdu omezují jen na spravování plotů a čistění žlabů ![]()
A zase Claire
trochu mně to dojalo…v záplavě toho všeho by na ní člověk skoro už zapomněl, ale pravda je, že ona dělala Mcleodovky Mcleodovkama…prostě úžo žůžo..zítra sjedu další
dobrou noc..
Ahoj holky, nějak nestíhám ![]()
Ale dnešní díl jsem viděla. Jodi to fakt přehání v nějakých věcech, ale na druhou stranu jí i trochu chápu, když se vžiju do její role. Asi je tím hodně zaskočená. Na druhou stranu by to nemusela takhle hrotit. Spousta lidí zjistí třeba i v dospělosti, že byla adoptována nebo má jiného biologického rodiče a nikdo to tak neřeší, podle mě, v normálním životě. Ale tak zas je to TV seriál, musí to trochu zdramatizovat. A Meg, jak měla ten poslední rozhovor s Terrym, a řekla, že Jodi je na prvním místě, tak jsem se nad tím zamyslela a asi je to přirozená reakce. Pro mě by děti byly asi taky na prvním místě. Ale takhle utéct nemusela. Já bych se snažila si to s dcerou vyříkat. A jak Jodi říkala, že všichni, až si tu knížku přečtou, budou vědět, že je o ní a o jejím životě, tak nevím, proč by to měli vědět? Vždyť ta scéna proběhla jenom mezi pár lidma (jak Meg řekla Jodi, že Jack je asi jejím tátou), tak to přece neví celý kraj, ne?
No jak říkám, museli to asi trochu zdramatizovat. A je to teda celkem napínavý.
Ten Magiin dabing mě fakt štve, přesně jak píšete, vůbec mi tam ten hlas nesedí, hrůůůůza. U Tess třeba ta změna nebyla tak hrozná, ale u Meg to je hrozně poznat. ![]()
Jsem zvědavá na zítřejší díl, už se těším.
Jonnys - ta první série je úplně o něčem jiným. Já jsem teď u 16 dílu a fakt si to užívám ![]()
Přesně tak, je to takový opravdový, viď? Teď už jim spoustu věcí ani nevěřím…ale ty první série, to bylo, jako když tam s nima jsem..prostě to nehráli, ale žili..
Teda trochu mně zaskočilo, že v titulkách jsou dabléři pro jízdu na koních, tak doufám, že ne pro „naše holky“, spíš asi pro nějaké malé roličky..jinak jsem někde četla, že ty herci se učili všechno..jezdit, stříhat ovce, prostě farmařit..
Možná jak tam byla Jasmine a jezdila na Junovi, nebo jak se jmenoval, tak tam mi přišlo, že nejezdí ta herečka..
Jonnys, tak dabléry mají snad všichni
A nejen na jízdu na koních, kolikrát i na jízdu na motorce a tak… třeba Jodi měla dneska taky dubl jak na koni tak v autě při nehodě
Aspoň jsem to dneska stihla zaregistrovat v titulkách ![]()
Jinak těžko říct, jak bych se zachovala já, kdybych se dozvěděla, že mám jiného biologického otce, ale asi bych nebyla tak hysterická jako Jodi. Vždyť oplodnění ženy ještě z chlapa nedělá otce
ALe fakt těžko říct, já mám v tomhle směru jistotu, prej jsem celej svůj pradědeček z tátovy strany
Když mi tohle poprvý řekla moje babička, šla jsem smíchy do kolen ![]()