Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak já řvala skoro celej díl
Dneska to bylo smutný a ta hudba a tak. Ale náhodou měla Tess dobrej nápad s tou oslavou života. I když já když si to představím, asi bych na něco takovýho neměla sílu. Ale podle mě je to dobrá myšlenka.
Motýlci byli moc pěkní a milí. Dave je miláček.
holky tak aj moje oko dnes zvlhlo, ikdyz vim jak to bude dal, bylo to opravdu moc smutne. a dave byl sladkej s tema motylama. no a chudak alex. a kdy ze se nick objevi? ja to zitra a v pondeli neuvidim, jak to jen vyresim?! prosim piste, piste!!!!
Jo, bylo to smutný, Tess asi má sílu, protože někde v hloubi duše cítí, že to není tak jak to vypadá..asi…
Taky si to neumím představit, tu oslavu života, ale je to fakt dobrý nápad..mně se moc moc líbilo, jak tam všichni v těch oblecích honili ty ovce a pomáhali, to bylo hrozně dojemné…
Motýlci se mi taky strašně líbili
Jinak jsem chápala Tess ,že na něj čekala, myslela si, že to bude jako s Claire ![]()
Nick by se měl objevit tuším až tak středa, čtvrtek ![]()
Jo a včera jsem naživo viděla Olgu Želenskou - co stadardně dabuje Meg
Znala jsem ji jenom z jedné fotky (mimochodem nic moc fotky) a ve skutečnosti je to krásná ženská, typem celá Meg, moc jí to slušelo. No a jak jsem slyšela ten její hlas - je to fakt ona
Pavel Vondra tam bohužel nebyl ![]()
Holky, to jsou tak smutný díly, teď
Mě dneska úplně rozhodil ten dopis, jak ho Tess četla na tý vaně…pak Alex s těma klukama, Harryho je mi taky trochu svým způsobem líto…no a nakonec ty kuřata......už aby to bylo zas trochu veselejší. Ty první díly jsou jak balzám na duši po tomhle drámu. Už se těším na příští týden, až se Nick zas vrátí. To zas budu brečet štěstím ![]()
Přesně tak, sice je tam Tess, ale stejně to nemá cenu, když je smutná..stejně se mi zdálo už před tou Argentinou, že to tu herečku už moc nebaví..je to fakt, že už má jiné starosti, ale nemůžu si pomoct, je to prostě vidět..
A teď tahle zápletka je fakt masakr..i pro Alexe, i Harryho, ten je na ránu, jak se chová, ale taky je mi ho líto..
Taky mně trochu začala lézt na nervy Stevie, jak se pasovala do role Tessiny ochranářky..pořád jen ona s ní soucítí, zatímco ostatní jsou úplně nemožní..jenom ona všechno chápe a ví nejlíp, co je pro Tess dobré..a pořád za ní chodí..mno, tak už dám pokoj..
Večer si pustím další díl z první série a bude…tyhlety mně začínají trochu štvát…no, jen řekněte, kolik tam dneska bylo farmaření????
Dneska tam o farmaření nebyl ani ťuk, asi jen jeden letmej záběr na ohradu
Mě z tohoto dílu dojmul hlavně ten Nickův dopis.
Trošku mi připadá přehnané to smutnění Alexe, jasně taky přišel o důležitýho člověka ve svým životě, ale nevím no, připadá mi to už trochu přehnaný. Možná proto, že já sama mám sice sestru, ale až tak bych po ní nesmutnila, kdyby se jí něco stalo (nedejbože, nic zlýho jí nepřeju).
Jestli už v příštím díle Stevie nepřijde na to, že je do Alexe zamilovaná
Dneska to bylo evidentní ![]()
Jojo, Stevie na to asi už přišla ne? Jen je to taková drsňačka, že to asi neřeší..Alex smutní fest..ale to já bych asi taky smutnila..
Ten Nickův dopis byl dojemný, jenže manžel mi to tady komentoval, jaká to je romantika, že já bych se toho od něj asi nedočkala, ale že bych určitě chtěla taky takového romantického muže, apod. apod. apod., že jsem nemohla v klidu ani slzu uronit…
Jo, Machalko, kde jsi viděla Olgu?
Mně teda přijde zvláštní, že nenechají Tess ani chvilku na pokoji, pořád se jí ptají, jak jí je, jestli je v pořádku, lezou za ní až do pokoje, že nemá ani trochu soukromí na smutnění, já bych chtěla v takové situaci být sama a pokud bych šla mezi lidi, tak ne aby se mě co chvila někdo ptal, jak mi je. Jinak se mi docela dnešní díl líbil, až na to, že se tam opravdu už vůbec nefarmaří, ještě že aspoň Stevie s Jodi jely na koni hledat Alexe, jinak by tam byly jen ty kuřátka. Kam se poděla všechna zvířata??? ![]()
Jo a taky mi přišlo, že kdyby se Stevie nedržela, tak Alexe obejme úlevou, že její milovaný chlap se našel živý a zdravý.
Jonnys, byla jsem na tom představení divadelního spolku Háta (Olga je jeho zakladatelkou) ![]()
Tak mi to nedalo a mrkla jsem se na obsah, co bude v pondělí a je to ono - Stevie si uvědomí, že miluje Alexe
A Tess se začne zdát sen.
Alenko, zkusím to popsat, kdyžtak mě holky opraví nebo doplní… Tess se chce naplno vrhnout do práce, ale dostává dopis od Nicka - posílal ho v den, kdy ona odjela z Argentiny. Má strach ho otevřít.
Stevie postrádá Alexe, nikdo neví kde je, Harry se tím zabývat nechce, což ji štve. Harry myslí jen na zachování rodu, věří, že se Harrison brzo vrátí na Killarney. Sandra se ho z toho snaží dostat, ale Harry je tím posedlý (to se ukáže až po Harryho smrti proč vlastně). Takže si se Sandrou tak nějak přestávají rozumět.
Dave přinese Kate kuřata, o které se má psotarat, Kate si u nich chtěla ustlat, ale Dave jí řekl, ať nepřehání, že se nic nestane. Tak Kate jde spát do domku, jenže v noci praskne žárovka v lampě, která kuřátka zahřívala a kuřátka umřou. Až na to malinkaté, které bylo ostatníma odstrkované (říkají mu Napoleon), to jediné se podaří zachránit při ohřívání v troubě. Vychází přitom najevo, jak je z Nickovy smrti Kate taky vedle, ostatně i Jodi - obě vlastně neví, jak se k Tess chovat.
Stevie kdosi vzkáže, že zahlídl Alexovo auto u národního parku. Mezitím Alex bloudí v tom parku, hledá místo, kam s Nickem chodili jako kluci a schovali tam nějaký autíčko. Mezitím vzpomíná a mluví jakoby s Nickem. Po cestě potkává dva kluky (blonďáčka a tmavovlasého kudrnáčka - prostě asi připomínka jich dvou jako malých kluků
), utekli z domova, protože ten blonďáček má odjet na internát. A nechcou bejt bez sebe, jsou jako bratři.
Stevie vyráží do toho parku a hledá (nejprve i s Jodi) Alexe.
Alex nakonec dostává od těch kluků to autíčko, které hledal. Ti kluci ho totiž našli. To už je zpátky u auta a Stevie se zrovna vrací z hledání v parku tak na něj uhodí, že o něj měla příšernej strach a tak (je vidět, že ho miluje).
Tess pořád neotevřela dopis, jde k ní Dave a říká jí, že ji Nick moc miloval, tak proč se bojí ten dopis otevřít. Ona ho otevře a čte, jak ji Nick moc miluje a že jen z Argentiny odjela, už mu strašně chybí. Taky že ale ví, že je u něho v srdci, do kterého se stačí jen podívat a že Tess to má tak stejně.