Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lacenko diky, aspon jsem trochu v obraze
. Takze konecne se neco delo mezi Davaem a Regan, no snad tam bude jeste neco i zitra. Akorat jsem z toho popisu nepochopila oc slo mezi Jodi, Kate a Rileym ![]()
Chudak Stevie jeste resit s Rose Lea, ten to urcite nedela z dobrych umyslu ![]()
Jo, už si vzpomínám na ten díl..díky lacenko..ten hajzlík Leo se chce pomstít Stevie prostřednictvím Rose..
To popichování Jodi a Rileho mi přišlo směšný..
Jo, slovenština je náhodou super ![]()
clovek! Jodi, Kate, Alex a Riley jeli hnát dobytek a museli zůstat přes noc..Jodi a Riley se súpolu pořád popichovali a dělali si naschvály, ale to mi připadlo dost směšný…pak si Riley skutečně vyvrkl nohu a ona mu to obvazovala a nějak si povídali a zadívali se na sebe, takže nějaké jiskření tam je..ale už je to dýl, co jsem to viděla, takže si přesně nepamatuju, co si povídali..
Jonnys diky za upresneni! No on ma Riley zvlastni druh humoru a chovani, ale osklivej typek to neni, to zase ne. Jen mne fakt mrzi, ze Jodi nikdy ani slovickem nevzpomene na Luka a na Matta, bude zase divny, kdyz se tam najednou Matt objevi a ona ho bude silene milovat, no doufam, ze tomu bude aspon neco malo predchazet, tohle mne totiz fakt stve, ze ty vztahy nemaj zadnej vyvoj a pak najednou hrrrrrrr a je po vsem, viz. Dave a Kate ![]()
Holky a co provedl Leo Stevie krom toho, že práškoval na Drovers? Asi jsem ty díly s ním minula.
Asi jsem v duši puberťák, ale mně ty srandičky mezi Jodi a Rileym pobavily. ![]()
Leo dostane co proto a co se týče toho Matta, tak neboj, nebude to jen tak..chvilku bude trvat, než mu Jodi skočí kolem krku ![]()
No, když ho odmítla, tak on teda popráškoval a to bylo tak vše, co se odehrálo…to víš, ješitnej chlap..
Jo on stál o Stevie a ona mu řekla ne?
Takže prášek byla pomsta?
Leo Stevie a Harrymu vyhrožoval, posílal jim poštou ty nábojnice. Jak totiž popráškoval Drovers, Harry se postaral o to, aby si Leo už nikde neškrtl, nemohl sehnat práci. Škemral pak u Stevie, aby se u Harryho přimluvila ,ale ta ho poslala někam, takže Leo je na ně naštvanej. Teda na Harryho už ne, ale Stevie chce pořád zasolit… a bere to přes Rose.
Jo a to popráškování Drovers taky nebylo jen tak, Leo se seznámil se Stevie v hospodě, pak spolu něco měli, ale pro Stevie to byla jen epizodka, chtěla tak zapomenout na Alexe. Jenže Leo to nepřenesl přes srdce, že ona to ukončila… tím to všecko začalo ![]()
Díky za objasnění
, ještě že se mám kde zeptat
, jinak bych byla trochu mimo.
Už jsem to viděla celé co vysílali na ČT asi před 2 roky? Ale teď u toho kojím a krom toho zas žeru soudkyni AMY a ta je po tom tak se ráda podívám i na sestry ![]()
Souhlasím že Leo je slizák a zasloužil by pověsit za intimní partie do průvanu
![]()
lacenka píše:
Už jsem to viděla celé co vysílali na ČT asi před 2 roky? Ale teď u toho kojím a krom toho zas žeru soudkyni AMY a ta je po tom tak se ráda podívám i na sestry
Souhlasím že Leo je slizák a zasloužil by pověsit za intimní partie do průvanu![]()
Přesně tak- jo a soudkyni Amy taky žeru- budu taky právník,teda snad
Dobře se mi u toho učí ![]()