Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.6.10 19:19

Lacenko diky, aspon jsem trochu v obraze :). Takze konecne se neco delo mezi Davaem a Regan, no snad tam bude jeste neco i zitra. Akorat jsem z toho popisu nepochopila oc slo mezi Jodi, Kate a Rileym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.10 19:20

Chudak Stevie jeste resit s Rose Lea, ten to urcite nedela z dobrych umyslu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.6.10 19:28

Jo, už si vzpomínám na ten díl..díky lacenko..ten hajzlík Leo se chce pomstít Stevie prostřednictvím Rose..
To popichování Jodi a Rileho mi přišlo směšný..
Jo, slovenština je náhodou super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.6.10 19:34

clovek! Jodi, Kate, Alex a Riley jeli hnát dobytek a museli zůstat přes noc..Jodi a Riley se súpolu pořád popichovali a dělali si naschvály, ale to mi připadlo dost směšný…pak si Riley skutečně vyvrkl nohu a ona mu to obvazovala a nějak si povídali a zadívali se na sebe, takže nějaké jiskření tam je..ale už je to dýl, co jsem to viděla, takže si přesně nepamatuju, co si povídali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.10 19:46

Jonnys diky za upresneni! No on ma Riley zvlastni druh humoru a chovani, ale osklivej typek to neni, to zase ne. Jen mne fakt mrzi, ze Jodi nikdy ani slovickem nevzpomene na Luka a na Matta, bude zase divny, kdyz se tam najednou Matt objevi a ona ho bude silene milovat, no doufam, ze tomu bude aspon neco malo predchazet, tohle mne totiz fakt stve, ze ty vztahy nemaj zadnej vyvoj a pak najednou hrrrrrrr a je po vsem, viz. Dave a Kate :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.10 19:47

Ten Leo je mega slizoun, doufam, ze dostane co proto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.10 20:23

Holky a co provedl Leo Stevie krom toho, že práškoval na Drovers? Asi jsem ty díly s ním minula.
Asi jsem v duši puberťák, ale mně ty srandičky mezi Jodi a Rileym pobavily. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.6.10 20:24

Leo dostane co proto a co se týče toho Matta, tak neboj, nebude to jen tak..chvilku bude trvat, než mu Jodi skočí kolem krku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.6.10 20:25

No, když ho odmítla, tak on teda popráškoval a to bylo tak vše, co se odehrálo…to víš, ješitnej chlap..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.10 20:30

Jo on stál o Stevie a ona mu řekla ne? 8-o Takže prášek byla pomsta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.6.10 20:38

Leo Stevie a Harrymu vyhrožoval, posílal jim poštou ty nábojnice. Jak totiž popráškoval Drovers, Harry se postaral o to, aby si Leo už nikde neškrtl, nemohl sehnat práci. Škemral pak u Stevie, aby se u Harryho přimluvila ,ale ta ho poslala někam, takže Leo je na ně naštvanej. Teda na Harryho už ne, ale Stevie chce pořád zasolit… a bere to přes Rose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.6.10 20:40

Jo a to popráškování Drovers taky nebylo jen tak, Leo se seznámil se Stevie v hospodě, pak spolu něco měli, ale pro Stevie to byla jen epizodka, chtěla tak zapomenout na Alexe. Jenže Leo to nepřenesl přes srdce, že ona to ukončila… tím to všecko začalo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.10 20:44

Díky za objasnění :palec: , ještě že se mám kde zeptat :-D , jinak bych byla trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.6.10 21:36

Už jsem to viděla celé co vysílali na ČT asi před 2 roky? Ale teď u toho kojím a krom toho zas žeru soudkyni AMY a ta je po tom tak se ráda podívám i na sestry :pankac:
Souhlasím že Leo je slizák a zasloužil by pověsit za intimní partie do průvanu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.6.10 21:40
lacenka píše:
Už jsem to viděla celé co vysílali na ČT asi před 2 roky? Ale teď u toho kojím a krom toho zas žeru soudkyni AMY a ta je po tom tak se ráda podívám i na sestry :pankac:
Souhlasím že Leo je slizák a zasloužil by pověsit za intimní partie do průvanu :oops: :lol:

Přesně tak- jo a soudkyni Amy taky žeru- budu taky právník,teda snad :-D Dobře se mi u toho učí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí