Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
3.6.10 09:13

jj, osmička je trága — tu už neměli natáčet, nebo si dát víc práce a trochu to rozvést ---

no jo, chudák Steevie celé těhu prožije sama jen se skypem :cert: a ještě jako tolerantní manželka-farmářka naprosto chápe že Alex má důůůležité poslání v Argentině :zed:

Riley fakt vyšumí - a to já jsem čekala dokud neodešla Kate, že se objeví ve dveřích :roll: - no však taky pár těch dílů bylo natočených tak že to vypadalo, že ho někde najdou … ale tím mě fakt dostali, mě už se tak líbil a Kate jsem ho přála :cry:

a ten konec s MArcusem a Ingrid - to se taky všechno vyřeší posledním dílem mám pocit :pocitac: jak špatně natočený romantický film, kde se všechno nakumuluje nakonec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.6.10 09:14

jo Eviah, zlatý série po Clařině smrti - taky jsme nadávaly ale tohle je mnohem horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.6.10 09:16

Eviah, no napřed bude Stevie s Alexem v Argentině na svatební cestě, ale pak tam Alex na delší dobu zůstane, prej kšeftíček s Nickem :mrgreen:
Ibbu, jj bylo to určo všecko v jednom díle :roll: Ale prostě jsem ráda, že je dali k sobě, já tu Grace moc nemusela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 09:17

Jo, Eviah, Stevie a Alex odjeli na svatební cestu do Argentiny a Alex tam zůstal..přijel jen asi na 2 dny a pak zase frrrr..
Blbost..s Rileym mně to teda mrzí, že tomu nedali šanci..mně se začal moc líbit..tak jak se mi ze začátku nelíbil, tak teď se mi teda líbil..moc, a Kate se do něj zamilovala..proč je prostě nenechali být spolu???
Nechápu..ta osmička je opravdu hrr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.6.10 09:18

to jo, byla to romantika, ale Grace mi bylo líto

měli z toho radši udělat červenou knihovnu - všechny spárovat ať odcházíme od seriálu s krásně přiblblým úsměvem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.6.10 09:22

Ibbu, jo to by byl ideální konec :mrgreen: Stevie by asi skončila s tím veterinářem, co? Jen ta Grace furt byla jaksi navíc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 10:17

Holky, nechodí mi upozornění…tragédie..jsem mimo.. :mrgreen:
Mně se Grace už docela líbí, ale ten její nástup byl blbej, taková drsňačka, ale to bylo u Stevie taky..a pak se z nich vyklubou docela dobrý ženský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.6.10 10:19

no té Stevie taky mohli udělat dobře :mrgreen: ale tam už to tak nějak vyznívá že z toho něco bude :-D

no a Grace by holt museli někoho připsat :lol: ale kdyz uz tam nechávají odejít lidi jen tak tak b tam mohl někdo přijít jen tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 10:35

To jo, myslela jsem, že to pokazili Grace a Heatovi kvůli tomu, aby ona mohla být s Marcusem, pak jsem četla, že on bude s Ingrid..tak proč jí nenechali Heata On nebyl špatnej, jen potom z něj udělali debílka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.6.10 12:49

Jonnys, jo to je taky pravda … on po ní jel jak slepice po flusu a pak najednou, z ničeho nic, je z něj největší podvodník :roll:

a taky se po něm slehla zem … žádná zmínka co udělal s Kinsalas, kam odjel — klasika co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.6.10 13:07

Jste my daly holky svyma dnesnima prispevkama, mam ja na tu osmicku vubec koukat? Nemam skoncit ted u sestky :mrgreen: ? Se mam teda na co tesit, ach jo :-( .
Ja vcera vecer dala jeste jeden dil a normalne jsem se u nej bala, radil tam divocak Hanibal, napadl Clairina psa Roye, tak ho Clair s Becky a klukama sli honit, Tess utekl poraneny Roy, sla ho hledat, byla tma, ted to furt vypadalo jak kdyz je ji to prase v patach, ona samozrejme zabloudila, no bylo to uplne bojavy, nastesti byly prostrihy jak ma Meg randicko s Terrym u ni doma, delali si jakoby nejakou havajskou party,byli desne srandovni.
Dneska uz mne vytirani nemine, tak musim jit, at mam v 13.30 klidek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 13:33

Clovek, nevím, jestli máš koukat, ale asi jo, ať si potom vážíš těch prvních sérií :-)
Tady tvůrci ukázali, jak se má dělat pořádnej seriál (ty první série) a taky jak se má dělat pořádnej brak (ten konec)..rozdíl je obrovský..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.6.10 14:17

S tím Heathem to je jak píšete - klasické propadnutí se do země :twisted:
Tak dneska mně vadil Rosin hlas, mluvila ji nějaká ženská, no vůbec to k ní nesedělo :roll: A taky ta scéna lovení šatů, to mi taky nepřipadlo, že by to tam patřilo. Ale špičkování Jodi s Rileym je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.6.10 14:31

No i Regan uz mela dneska jiny hlas. Uz mi to prijde zase jak z rychlovlaku, deset dilu se mezi Regan a Daveem nic nedelo, dneska to splachly jednou rychlou scenkou, Kate uz dochazi, ze Davea stale miluje a zitra se leti do Afriky? Doufam, ze ne, zitra to neuvidim :(.
Podle mne je u McLeodek videt klasicky nesvar vsech dlouhodobych serialu a sice to, ze to nepise uz jen jeden dva lidi, ale cela grupa lidi a obcas se v tom motaj oni sami a nevedi co se kde stalo, proto nehlidaj ty detaily, proto je vsechno spichnuto horkou jehlou a stoji za prd.
Kdyz si tak premyslim, tak jediny normalni a verohodny odchod mela Becky. Taky mela jako jedna z mala happy end, ikdyz si musela nejdriv protrpet Bricka, nechapu proc musel Alex zemrit, to uz je fakt divny, no mozna to brali jako symboliku, ze odesel vlastne za Clair, kterou miloval nejvic :nevim: . No aspon, ze Tess s Nickem zustali spolu, ikdyz v blby Argentine po priserny zapletce se Sally a Harrisonem, to uz si taky mohli odpustit :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.6.10 14:35

je proste totalni nesmysl vsech nesmyslu, ze kdyz neci rodiny neco budujou roky a ty lidi jsou tam stastny, ze se pak proste seberou a ze dne na den odejdou do cizi zeme a to co patrilo jejich rodinam nechaj cizim lidem. ale mozna to moc prozivame, musime to brat jako oddechovy serial, neni to realita… ale propadne se tomu raz dva :mrgreen:

holky a co je vlastne s wilgulem, bude tam vubec jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí