Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi je urcite porad v baraku strihacu, nedavno tam odtud jakoby rano vychazela, zase mne to hrozne zarazilo, je tam ted desna sefka a pritom bydli porad v te barabizne. DR vypada z venku strasne veliky, kolik je tam asi mistnosti? Vlastne je tam jen jakoby kuchyn, jidelna, pokoj Clair a Tess, pokoj pro hosty nebo Charlotin pokoj, ale tam prece jeste musi byt mista.
Holky tak jestli zitra uvidite, prosim popiste!!!!
Clovek, já se právě v tom domě pořád nějak neorientuju
Mám za to, že nahoře jsou 3 pokoje (Tessin fialovej, bývalej Tessin oranžovej, Charlottin) a pak koupelna. Dole je určo pracovna, kuchyň, jídelna. Ještě něco? ![]()
Holky, trochu jsem hledala na netu vše ohledně Kingsfordu (DR), ale pořád se tam opakovalo totéž, jen ohledně hektarů a historie, ale jak je to uvnitř, to jsem nenašla..tak snad na to časem kápneme…
Včera jsem došla do dílu, kde přijede Jasmine..no, to je teda děs..taková barbína…je hezká, ale na DR se teda vůbec nehodí…barbínka s přifouklým horním rtem…a Fionin hlas k tomu..
A ten Ben (STevien bratranec), ten je taky přehnanej..takovej Ken..ti dva se budou k sobě hodit..tymolinovej úsměv..to dělali casting v hollywoodu mezi nějakými béčkovými herci, ne? Kam se podělo charisma a přirozená krása původních postav?????????
Jonnys, taky jsem to včera zkoušela hledat a prd ![]()
Jo však Ken s Barbie budou spolu
S tou první Jasmine se to vůbec nedá srovnat, ta aspoň trochu vypadala, že umí pracovat rukama, ale tahle zjevka ![]()
No, ta předešlá Jasmine byla pěkná, nechápu, proč nenašli alespoň typově stejnou…já už na tomhle seriálu nechápu vůbec nic a těším se, až dokoukám tu osmičku…nedá mi to, abych se na to vyprdla, takže dokoukám, ale pak začnu od začátku a budu si lebedit..
A Barbína s Kenem doufám odjedou do Hollywoodu točit nějakej přiblblej sitcom a už se na DR nevrátí..ty teda v devítce nebudou..že ne, holky?
včera nám nešel celý den proud a od té doby se nám něco pošahalo s anténou
Takže jsem bez TV
NO jak já to přežiju bez seriálů to teda nevím
Net me bohužel na koukání moc pomalej ![]()
Holky, vy jste ukecaný! To se to tu po skončení těch volebních spotů teda rozjelo
. Byl absťák, co?
Pár str. jsem nedočetla, ale bavím se dobře. Jsem rozhodně pro devítku, měly bychom jim to tam poslat, aby udělali pokračování podle představ diváků. ![]()
Jo a v tom článku v TV Magazínu jsem četla, že to celý napsala jedna osoba. Stejná, co napsala scénář k filmu z roku 1996 (ten rok si nejsem jistá). Je to nějaká pani, ale jméno si nepamatuju. Tak mě právě zaráží, že jsou tam takový zvraty. Asi to museli přizpůsobovat aktuální situaci s hercema a tak. Ale taky dokoukám všechno, co budou dávat (doufám, že teda všechno až do konce) Jsem moc zvědavá na to, abych to vzdala ![]()
Já si z prvních dílů, jak přijela Tess na DR, pamatuju, že nahlídla do svého starého dětského pokoje. Pamatujete? Ten je teď který? Je to ten Charlotin? Jinak jsou tam nahoře 3 pokoje a asi koupelna s vanou (jak se tam Tess na začátku koupávala). Pak dole vedle kuchyně je nějaká komora, nebo co to je. Pracovna, jídelna, terasa…ale víc si neuvědomuju.
Jojo, Agatho, to je Posie Graeme Evans…ale stejně si myslím, že v tom neměla prsty jen ona…ona napsala nejdřív ten film, ne?
A co to znamená na konci titulků, že je tam vždycky by..a nějaký jméno..to znamená od..
Nevím..
http://mcleods-daughters.webnode.cz/…un/reportaz/
Tak tohle je taky mazec…holky, nepojedeme? ![]()
Jonnys, ona možná napsala námět a scénář píšou průběžně jiný lidi…pak by to „by“ mohlo znamenat, že to napsal pokaždý jiný scénárista. Asi to tak bude, protože si nedokážu představit, že by to Posie tak zprznila.
Tyjo, mít prachy, hned bych jela! A tyhle stránky ani neznám
. To jsem špatná fanynka…
Jo, Agatho, tak to nějak bude..prodala práva a teď určitě spláče nad vejdělkem (jak se říká
), když vidí, jak to przní ostatní…
Těch stránek je strašně moc..ale ještě jsem nenašla takový, kde by bylo opravdu vše, co by mi stačilo vědět..pořád hledám a na každé stránce jsou kusé informace, nebo se opakují…nejsou moc aktuální…
Já bych jela taky na kukačku
Ale deprimovalo by mně, kdybych na DR nenašla holky.. ![]()