Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ahoj..tak finušuju s osmičkou, už mi zbývají jen tři díly a abych pravdu řekla, už se strašně těším, že pojedu od začátku..představte si, že v tom díle, co jsem si pustila včera, nebyl ani jeden kůň, žádné ježdění, farmaření, nic…jen akční zápletka, násilí, rvačky, pistole..hrůza..dokoukám, protože mi to nedá, ale nejradši bych se na to vy…
Ahoj holky,
poslední dobou zase stíhám sledovat, ale musím se poptat, dneska na konci jak tam dojel ten maník. kdo to k sakru byl? Nebyl to ten ital jak si ho Jodi měla brát?
To byl Rob, pred par dily na nej Jodi vzpominala jak ho malem zastrelili..
Teda že Brice dneska daboval Pavel Vondra, byla pěkná zhovadilost
To samý že Tayler mluvila původním hlasem Sandry ![]()
Jinak pěkně akční díl, co? A teď si představte, že když jsem tuhle sérii sledovala v premiéře na Hallmarku a pak jsem musela čekat rok, než budou vysílat pokračování, tak jsem byla pěkně napnutá , jak to bude dál ![]()
Jo to na konci byl Rob/Matt, byl předákem na Kilarney po Nickově odjezdu do Argentiny. Dají se s Jodi znovu dohromady a budou fingovat svoji smrt (kvůli ochraně svědků). Jodi se pak znovu objeví v posledním díle osmé série.
Machalko takže neumře? Ufffffff
Já teď sjíždím youtube a stevie bude mít nádherný svatební šaty.
Lentilko, naštěstí ne, to už by bylo fakt na palicu
Stačí že Alexe ještě nechaj umřít ![]()
Jo a jak se vám líbil ten ‚konec‘ s Davem a Kate? Mně se právě nezdá, že po tomhle všem se pak v té Africe v podstatě po chvilce jakoby rozejdou… Radši už v tom Kate neměla taky hrát ![]()
Přišlo mi to nereálné, že by Davovi takhle najednou došlo, o co se málem nechal připravit. To s tím dotazníkem bylo moc pěkné, ale ze strany Davea tomu prakticky nic nepředcházelo, to, co dali v tom flashbacku, mi z jeho strany přišlo spíš kamarádské, nikdy jako od byť jen trochu zamilovaného chlapa.
Tak popravde ja byla dneska zklamana, mozna je to tim, ze jsem predchozi dva dily nevidela, ale jako romanticke finale mi to teda nevyznelo, spis dost uspechany, pritazeny za vlasy a souhlasim s Machalkou po tomhle vsem je blbost, ze se rozejdou, vzdyt mluvili o zivotni lasce?! Kvuli kolika dilum se Kate vrati?
Verim tomu, ze ted to bude zajimave okolo Jodi, Rileyho a Roba/Matta.
Jj Alexova otce mluvil Pavel Vondra, snazil se mluvit hlubsim hlasem, ale byl to on a tu Sandru jsem tez poznala okamzite, obzvlast ta scena kdy brecela jak moc ji chybi, ze to tak byt nemelo tak pomalu to same rikala i Sandra kdyz se zhroutila. Tahle osoba se tam nejak dyl zdrzi?
Holky mne tak mrzi, ze se to tak s prominutim mrvi, protoze kdyz koukam na ty prvni dily to je fakt nebe a dudy a opravdu uplne podelali povahy vsech akteru, skutecne jedina Clair snad byla opravdova, jinak se vsichni zaprodali, tak to jsem jim to nandala
. Jo jsem si rikala, ze Harry se musi v hrobe obracet, kdyz Alex veme jako ticheho spolecnika sveho otce.
ahojik
souhlasím s váma holky, obzvlᚍ ta poslední série se totál vymkla kontrole - jako velké finále velkého mrvení ![]()
člověk, Claire měla tu výhodu že včas zemřela
bůhví, co by udělali ještě s ní, kdyby tam zůstala . asi by jí poslali do tramtárie
Ibbu, úplně jsi mi to s tou Claire vzala z pusy..přesně tak jsem to chtěla napsat, stačila včas umřít, takže si zachovala tvář..
Kate se už opravdu nemusela vracet..chyběla mi tam hrozně moc, ale za tu cenu, že se rozešla s Davem to teda nestálo..
Clovek, jestli už teď jsi zklamaná, tak to se „těš“ na osmičku..to je pakárna všech pakáren..
Jo, Alex teda s tim Brycem..to jsem taky nepochopila..Killarney přece vždycky prosperovalo úplně maximálně, alespoň tak to tam bylo prezentováno..takže si myslím, že by se případně mohlo finanční vyrovnání obejít bez Bryce..ale on to udělal hlavně kvůli Marcusovi..
A ještě by mně zajímalo, co mají v Austrálii za zákony, že manželka chce polovinu majetku manžela, který on měl už před manželstvím..to bylo právě trochu taky přitažený za pačesy..udělaný jen proto, aby měl Bryce prostor…tssssssss
No já bych ještě uvěřila zadubenýmu Daveovi, že prostě měl klapky na očích. A taky Kate je přece jen o dibek mladší, tak ho to fakt nemuselo ani napadnout
Ale jak jel v tom autě, tak zavzpomínal a docvaklo mu to ![]()
Tayler tam bude až do konce, je to náhrada za Kate (potažmo za Jodi). Bude hezky makat na DR s ostatníma
A taky chodit s Patrikem.
No zajímalo by mě, kolik peněz té Fioně dali
Kilarney určo prosperuje, ale musela to bejt asi pořádná suma, aby Fiona sklapla podpatky a odfrčela pryč ![]()