Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja jsem po dnesku zase zklamana, prijde mi, ze Matta mluvi nekdo jinej, i Jodi dnes mela divny hlas,ale asi to byla ona. Ale jak vidim z vasich prispevku tak bude hur a hur, no je to hruza des, skoda preskoda
.
Dneska ani nic moc zasadniho o Jodi proste budou souperit Matt a Riley,Matt zacal bydlet s Patrickem a Rileym misto Davea. Zustava tam s holkama ta Taylor, ktera puvodne ukradla Stevie auto a prachy, nastesti ji nahodou pri uteku nacapal Alex, takze ji zastavil, dal echo holkam, Regan ji odvezla do mesta, ze Taylor odjede, ale po rozhovoru s Patrikem ji doslo, ze zrejme dela chybu, nebot Regan ji nabizela at zustane a pracuje u nich, takze ji Patrik zavezl zpet, mezitim se na DR porad dohadoval Matt s Rileym, oba pomahali holkam pri strihani ovci, nestastnou nahodou doslo ke zkratu elektriky, kdyz Matt nacouval do sloupu s vysokym napetim, takze kluci byli v aute uvezneni nebot bylo pod proudem, ve strizne s ovcema vypukl pozar, Patrik s Taylor se vratili a pomahali pri haseni, no jako vzdy vse dobre dopadlo a vsichni se maj radi a jsou stastny a spokojeni
. Jodi je z Matta evidentne dost vykolejena, Stevie s Alexem tak nejak na bodu mrazu, ani jsem nemela pocit, ze mi chybi Kate, mimochodem zustala ve znelce, takze ja zrejme za chvily zpatky. Jo a ve znelce uz nejsou jmena daberu.
Clovek, mně taky připadlo, že chvíli mluvil Jodi někdo jinej..nevím, jestli to bylo přesně tady, ale asi jo…
V posledním díle osmičky se Jodi objeví i s Meg a bylo by to celkem efektní, kdyby je mluvily ty samé ženy..protože tam je vidět, jak někdo bere za kliku a nahlíží do okna a povídá si, jaktože je zamčeno…a kdyby měly stejné hlasy, tak si člověk řekne, jééé Meg a Jodi se vrátily, ale dokud tam není záběr na jejich obličeje, tak je to jakoby si tam prostě povídaly ňáký jakýkoliv ženský..chápete, takže to prostě nevyzní…a Jodi teda chce zůstat..Takže do devítky s ní musíme počítat ![]()
S tím dabingem jsem si taky říkala, že už se na to vyprdli ty jména hlásit, když to stejně měněj jak fusky
Regan konečně zase mluvila Smyčková. Novej hlas k Mattovi mi nesedí, holt jsem zvyklá na Hlavicu ![]()
Jonnys, no jo, ale kde by všicni bydleli?
Na DR je na konci osmičky Stevie s Alexandrem, Grace, Jasmine, věčná návštěvnice Regan a ještě Jodi s Mattem a dítětem? A taky by se měla vrátit Tess s Nickem… Vilgul se mezitím asi propadl do země ![]()
MAchalko
milé sestřenice pošleme, jak už jsem navrhovala s Jasmine a Benem, na farmu pro problémové děti
… zkrátka budou odejiti aby se mohli vrátit původní postavy ![]()
Sestřenice jsou od toho, aby se navštěvovaly, ne aby vysídlily původní obyvatele domu, takže pryč s nimi a hurá do devítky. ![]()
Holky, jak se jmenoval ten seriál, běžel po revoluci, kde scénáristi nechali umřít oblíbenou postavu a diváci se tak rozčilovali, že museli pro ně natočit jinou verzi, než původně zamýšleli. To o smrti té postavy pak byl jen sen někho jiného. Fakt si ten název nevybavím, protože jsem to nesledovala. Takže co takhle začít devítku tím, že se Alexovi zdálo, že mu umřela Claire… a on se z toh snu probudí celý zpocený ale šťastný, že Claire klidně spí vedle něj. ![]()
Jo, Jazmine a Ben - pryč..Regan na návštěvy..Grace by odjela někam za životní láskou..Tess s Nickem by dělali ekozemědělství a chov alpak na Wilgulu..s tím snem to není špatný nápad..ale co se Stevii? Zvykla jsem si na ní..to bude pro nás tvrdej oříšek..ale nějak to vymyslíme..
Eviah, něco podobného s tím snem bylo tenkrát v Dallasu..jak zastřelili Bobyho a nakonec to byl jen sen..tak nějak si matně vzpomínám..
eviah píše:
Sestřenice jsou od toho, aby se navštěvovaly, ne aby vysídlily původní obyvatele domu, takže pryč s nimi a hurá do devítky.
Holky, jak se jmenoval ten seriál, běžel po revoluci, kde scénáristi nechali umřít oblíbenou postavu a diváci se tak rozčilovali, že museli pro ně natočit jinou verzi, než původně zamýšleli. To o smrti té postavy pak byl jen sen někho jiného. Fakt si ten název nevybavím, protože jsem to nesledovala. Takže co takhle začít devítku tím, že se Alexovi zdálo, že mu umřela Claire… a on se z toh snu probudí celý zpocený ale šťastný, že Claire klidně spí vedle něj.
Jooo to by bylo hezký, kdyby byla zpátky Claire.
No a Stevie bych nechala, jak jsem jí ze začátku neměla ráda, tak teď už jo. Byla jsem na ní naštvaná, protože defacto nahradila Claire, jejiž smrt jsem sakra dlouho nemohal rozdýchat.
Aha, ano, jonnys, Dallas, vyslechla jsem si to kdysi v šalině od nějakých dvou ženských, co to probíraly. ![]()
A co se Stevie? Mám to, holky, stejně jak vy, taky už jsem si na ni zvykla a přesně jak lentilka - nelíbila se mi ze začátku hlavně proto, že byla jasnou náhradou za Claire. Jó to kdybych tušila, že to pak takhle bude chodit běžně… jedna výměna za druhou. Vypadá to, jako kdyby měli Australáni kvóty na počet herců v seriálu. ![]()
No takže bych zvedla kvótu
a přihrála Stevie nějakého pěkného chlapíka, ovšem nesměl by to být slizoun s mastnýma vlasama jako ten, jehož jméno si už ani nepamatuju.
Přesně tak, to byla nevýhoda Stevie, že ji tam dali jako náhradu za nejlepší postavu..to bylo skoro stigma, taky byla ze začátku taková namachrovaná, ale teď už jí beru, jakoby tam byla odjakživa..
Mně se zpočátku líbila docela Ingrid, ale pak už jsem jí přestala mít ráda, když se pořád hádala s Marcuse, takové ty trapné vykonstruované pře, aby bylo vidět, že kdo se škádlívá, ten se rád mívá..
Takže já bych dala Stevie k Marcusovi a bylo by to..Ingrid by odjela a vrátil by se Dave..
Co vy na to?
Ano, Dave musí zpět! ![]()
Ingrid ještě neznám, ale souhlasím, protože se tady vždycky v podstatě shodneme. ![]()
Nevíte někdo, jestli pojedeme na podzim od začátku??? Myslím na ČT. ![]()
Ibbu, já bych vzala na milost Regan
Třeba bysme ji provdaly za Rileyho ![]()
Souhlasím, Ingrid vyměníme za Davea ![]()
Koukala jsem, že dneska už se poprvý objevily okovy
A působí to na mě stejně jak před lety - držím všecky palce Mattovi, ať si Jodi vybere jeho ![]()
Holky já jak to skoro měsíc nesledovala, tak absolutně netuším kdo ten matt je a a přijde mi divnej…
Eviah, ty okovy se tam ještě objeví, budou mít co dělat s Jodiiným rozhodováním a flashbackem na Emmu McLeodovou (dceru Henriety). ![]()
Nj, Machalko, tos mi moc nepomohla
, Emma a Henrieta je kdo?