Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
17.6.10 13:03

Marcelko nestastny Patrik nebyl nebo to tam vubec nezminili, nebot se asi dva dily nazpet s Kate rozesli s tim, ze jsou kazdy jiny. Ono to melo nejakou navaznost na Katin dotaznik co Kate udelala pro Jodi a Patrika kvuli tomu, aby zjistila, kdo z nich dvou ji zna lepe. Patrik by vubec neobstal, dotaznik za nej vyplnil Dave, vyplynulo z toho, ze zna Kate na 100%, jenze to Kate nevedela, vedela to snad jen Jodi, rekla to Kate az tehdy kdyz mel Dave odjizdet do Afriky, ja jsem ty predchozi dily nevidela, az ten kdy spolu do te Afriky odjeli, bylo to fakt trapne udelane, protoze se to vlastne vsechno vyresilo behem 10min a rozhodne jsem z toho nemela zadnou husinu ani slzu v oku jako pri scenkach s Tess a Nickem.
Myslite, ze budou behem prazdnin vysilat tak jak dosud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.6.10 13:16

clovek to s tim dotazníkem jsem právě ještě viděla… Tak to jsem nevěděla, že to Jody nakonec Kate řekla, že to vyplnil Dave… Noo to se to teda hodně rychle obrátilo tam všechno, to mě štve …

Dnešní díl neuvidim, musime jet k mamce a akorát budu na cestě, když to poběží, povyprávíte mi to tu některá co tam bude ?? Děkujiiii moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.6.10 14:17

Tak dneska jsem teda husinu mela, ikdyz ten zaver byl sladkej az moc :). Ale Rileyho mi bylo lito :cry: . Machalko a on pak jako bude chodit s Kate? Takze Jodi s Mattem uz to asi brzo zabalej co? Marcus mi nejak vadi vic a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.6.10 14:22

Dneska byl docela hezkej dil, zadny velky dramaticky akce, zadny nasili, zadna akcni hudba.

Marcelko Jodi to dala dohromady s Mattem, chvily ji trvalo nez ji to zase docvaklo, ale docvaklo :mrgreen: . Probdeli spolu noc u Jodina ustknuteho kone, kun se nastesti zachranil. Jen Riley utrel nos, planoval si pro Jodi romanticky piknik, vyznal ji u nej lasku a v te chvily Jodi doslo, ze miluje Matta a milemu Rileymu rekla, ze nemuze, dala mu pusu a utekla hledat Matta, no romantika jak vysita :srdce: .
Jinak zase obligatni hadky mezi Alexem a Marcusem, tentokrat kvuli nejakemu obchodu s angusama, shodou nahod se do toho namocila i Stevie, takze ikdyz si behem dilu s Alexem opet porozumneli, tak na zaver se stihli zase pohadat a urazit, takze spolu asi opet nemluvi. Je to porad dokola, stejne jak s tim Marcusem, ale cekam, ze samozrejme ke konci uz to budou bratri jak se patri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.6.10 14:35

Neměla jsem sice dneska na sledování klid, ale ta romantická chvilka se mi líbila :palec: Akorát teda jak zničeho nic Jodi osvítil duch svatej nebo co to, že valila z Mattem, to mi připadlo trocha ujetý. Mám pocit že už zítra „umřou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
17.6.10 14:37

Jonnys Alex taky zemře?To je divné, už jich tam umřelo nějak moc.Opravdu tam z těch původních nezůstane nikdo.
Kolik to má serií a nevíte kdy to končí?Já tuto diskuzi nečtu, jen náhodně tak by mě to zajímalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.6.10 19:33

clovek Jeee tak konecne se tam delo hezkeho a ja to nevidela :roll: Jinak děkuji za napsání, jsem teda moooc zvědavá co se tam bude dít zítra a co ta Steeve s tim Alexem …
machalkaJá bych řekla, že tam v posledních dílech osvicuje jen duch svatý, nebo všechno je z ničeho nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.6.10 20:06

Sakris a ja to zitra neuvidim, to je tam nemohli nechat aspon 2-3 dily tokat, to hned musej zmizet, to je fakt sileny, nejdriv se nic nedeje, Matt tam 7dilu okouni a pak to zase nahrnou vsechno do dvou dilu, ale muzem byt rady, ze to bude aspon ve 2dilech, to je docela uspech :mrgreen: .

Holky tak zitra kdyztak napiste jak to probihalo, DIKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.6.10 21:08

Álo, Alex taky bohužel zemře, takže tam zůstává jen Stevie…jeho smrt, ikdyž jsem se na ní připravovala, tak mě teda sebrala.. :cry:
Holky, co máte proti Marcusovi? Mně se teda líbí..jinak ten finiš nestál za nic..ale Marcus se tam mohl objevit klidně dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.6.10 21:09
Ála píše:
Jonnys Alex taky zemře?To je divné, už jich tam umřelo nějak moc.Opravdu tam z těch původních nezůstane nikdo.
Kolik to má serií a nevíte kdy to končí?Já tuto diskuzi nečtu, jen náhodně tak by mě to zajímalo :lol:

JO, ještě ty další otázky, je celkem 8 sérií (22 dílů) a sedmička má asi 31 dílů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.6.10 21:31

Marcelko, to je fakt :lol:

Rychlost to teď bude fakt pořádná, zítra Matt s Jodi odjedou do ochrany svědků (což se objasní až v pondělí, že neumřeli), pak hned se Alex dá dohromady se Stevie, hned se stěhuje další McLeodka - Grace, Alex žádá Stevie o ruku a berou se - to vše příští týden :roll: A další týden odjíždí Regan. Ať už to radši zas dávaj od začátku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.6.10 21:57

To jsem zvedava jak se to zase semele, vzdyt Matt rikal, ze uz je po vsem, takze zrejme po vsem neni a ja vlastne ani nevim proc v te ochrane svedku byl, kdo mi to prozradi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.6.10 22:10

Matt byl svědkem nějakejch drogovejch kšeftů? Nebo se mi to s něčím možná motá, nejsu si jistá :oops: Ale šli po něm právě aby nemohl svědčit u soudu. Ten soud už proběhl, ale chcou se mu dál pomstít, proto po něm půjdou znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.6.10 10:20

Pročítám už delší dobu a teď i písnu - Alexe taky nechaj umřít? Já vždycky něco prošvihnu. Např. mě unikly všechny díly, kdy se tam objevila Fiona. Najednou cizí ženská, vzala si Alexe, rozvedli se a zase zmizela. Doteď nevím, kdo to vlastně byl? Nebo Rob, vlastně Matt. Byl tam, pořád tajemný jako hrad v Karpatech, chvíli jsem se nedívala a on byl pryč. Nebýt toho vzpomínání, jak ho postřelili, myslela bych že taky umřel. Pořád čekám, jestli se Alex dá dohormady se Steeve a taky co vyleze z těch snů a vidin o poutech. Jinak už bych se asi ani nekoukala. Nějak to fakt není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.6.10 10:26

machalka téééda to mi chceš říct, že to všechno nabere takový rychlý spád :?: To je fakt trapný, že ty poslední díly jsou - budou takový odfláklý a rychlý, člověk nevidí jeden díl a už v tom těžce plave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí