Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
21.6.10 21:18

Na Marcuse si zacinam postupne zvykat, jen mne opravdu mrzi, ze to delaj vsechno moc okate, jakoze nahrada za Nicka, to soupereni, to dvoreni Stevie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.6.10 12:27

Jé, clovek, vidíš, to jsem si ani neuvědomila, že to dvoření Stevie je jako tehdy soupeření Alexe a Nicka o Tess. Oni se tááák opakují, co to mají za scénáristy…??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.6.10 16:15

Čau holky, kde jste? 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takže už je tu hned náhrada za Jodi - Grace? Nebo tam byla jen na chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.6.10 16:57

Grace bude do konce, ale její postava je divná..nejdřív nastoupí jako mistryně světa, pak je taková unylá..chlap na ní nezbyde žádnej..ale mně nevadila, jen,že tam byla zbytečně, jako velké procento postav ke konci seriálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.6.10 17:58

Holky o co jsem dneska prisla? Co se delo? Tak na tu Grace jsem teda zvedava a ta je na Killarney nebo na Drovers? Co tam jako dela?????? To je otazek, pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.6.10 18:55

Grace bude na DR, je to sestra Regan a Jazmine..
Já nesleduju,tak nevím, co dneska bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.6.10 19:56

To uz asi cihala za bukem a cekala az Jodi zmizi, aby se mohla zapojit do deje, fakt vtipny :(. A ktera to dama bude nakonec s tim Marcusem, ten tam bude taky az do konce? Po zehleni se vrhnu na dalsi dily jednicky, uz se tesim, uz mam zase abstak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.6.10 21:03

S Marcusem bude nová veterinářka Ingrid..to je taky takový divný, přesně jako Ben s Jazmine, hned je poznat, že je tam dali pro sebe..Marcus s Ingrid se budou samozřejmě nejdříve hádat a pak se zamilujou…
Holky, já nemám čas na sledování..pomoooc, mám absťák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.6.10 21:06

Holky já nevím, ten seriál jde do kelu. Teda on jde do kelu už delší dobu, ale dnešní díl mi přišel úplně o ničem. Z postav znám akorát Stevie, Kate, Alexe a Moiru. Jinak mi ty tváře přijdou naprosto cizí… :( Jediný díly co mě zajímají jsou svatba Stevie a Alexe, oznámení, že je těhule, smrt Alexe a narození mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.6.10 21:38

To uz je taky takova McLeodovska klasika, nejdriv hadky, skorpeni a pak laska az za hrob, ale to je tak snad v kazdym serialu a jeste jsem se nikdy nespletla, vzdy pripadne milostne pary odhalim v prvnich minutach, ze si s tim uz sakra nekdo neda praci, proc to porad vsechno toci tak okate :nevim: .

Ja koukam ze setrvacnosti a taky v tu dobu mam proste klid a je to skutecne ma 45minutovka pres den kdy nic nedelam a koukam na tv, ikdyz se priznam, tuhle uz jsem u jednoho dilu stihala cist i noviny, to by se mi teda driv rozhodne nestalo. Ja jdu na jednicku, huraaaaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.6.10 23:34

Teda Jodi byla na zacatku dobry jelitko :mrgreen:. Dneska se tam objevil Alberto, ihned laska jako tram, docela mne prekvapuje, ze ho vlastne po docela dlouhe dobe vratili do deje, obvykle by bylo, ze by uz o nem nepadla ani zminka..... Jakpak se ma asi Luke ve vezeni co? Clair se zacina sblizovat s Peterem, no a Tess to tahne s Alexem, Alexova postava taky prosla obrovskym vyvojem, rekla bych, ze on a Jodi se asi od zacatku nejvice zmenili. Alexe zrejme zmenila Clairina smrt, ale na Clair je hned od zacatku videt, ze na Tess zarli. Je to proste fakt pekny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.6.10 08:09

člověk, já si pamatuju ten díl, jak Jodi slavila 18. a pořád řešila, že je ještě panna. To byl vlastně první díl, který jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.6.10 09:30

Taky mě příjemně překvapili, že se Alberto vrátil, že to dávalo smysl, tehdy ještě ano......to je nostalgie..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.6.10 13:14

Tak to já se zakoukala až někdy kolem smrti Clair. Do té doby jsem seriál vůbec neznala. Taky mám jeden dotaz, jak to tehdy vůbec bylo s Nikem? Mysleli si že byl v letadle a umřel a pak jsem pár dílů neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.6.10 16:49

Tak ja u toho zase dneska usnula :mrgreen:. Zaver byl teda romantickej, ale uz je tam ty romantiky okolo Alexe a Stevie nejak moc, zas tak to mezi nima nejiskrilo, jako kdyz pak byl s Clair, tohle proste neni uplne ono, aspon mne to tak prijde. Ale asi je nechavaj vyradit, kdyz je pak brzy roztrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí