Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No však mně se právě takovýhle typy nelíbí, mně připadl spíš nabušenej než sádelnatej, ale hlavně docela mrňavej. Ale z toho jeho pohledu jsem nemohla ![]()
A hodně mě štve hlas Phila Rakiche, furt vidím Nicka ![]()
No ten dabing uz radsi ani nekomentuju, prijde mi, ze Moiru snad v kazdym dile mluvi nekdo jinej, hlas Tayler je prisernej, hlavne predtim ten hlas daboval Rose a u toho Rakishe je to opravdu blby, ze predtim vlastne daboval hlavni postavu a kdo to sledoval pravidelne tak si toho Nicka musi vzdy vybavit. Pro mne byl asi nejvetsi sekac Nick, mne se vzdycky libil vic nez Alex ![]()
Machalko jak to tak sleduju, tak uz jsme tady zustaly samy, ja uz to do konce urcite dotahnu a jsem teda zvedava jestli se pojede na podzim od zacatku, osobne si myslim, ze ne, CT tohle nedela.....nebo to budou davat, ale v hodne blbym case. Nejak ted moc nemam cas sledovat ty stazeny dily. Ale kdyz si cas najdu tak je to vzdy prijemny pokoukani ![]()
Seriálu jsem propadla někdy v březnu. A tohle…skvělé stránky…jen drbkejte dál, ať se víc dozvím
Jen mě štve, že když si nějakou postavu oblíbím, tak brzy zmizí, třeba jako Tess a Judi.
Clovek, jj v tom dabingu mají pořádnej bordel
Proto už radši ani ve znělce neříkají, kdo koho dabuje ![]()
Já na to budu koukat taky, pokud budem v tu chvíli doma
I když u těchto dílů už se nesnažím 100% se soustředit ![]()
ahojky holky
člověk, já ještě držím - ikdyž moc nekoukám ![]()
teď jsme se vrátili z dovolený takže jsem měla áčka, ale dočetla jsem ![]()
jinak Riley zmizí v posledním díle 7. série, tuším, ne?
Holky, já jsem taky chvílema taková rozpačitá. Ale co mi moc vadí je neustálé změny dabéru. Mě to tahá za uši - jsem si zvykala, když Steeve mluvila Andrlová a teď už je to zase jinak
No život je změna ![]()
Ale mám to spíš takový odpočinkový čas - mrně akorát spí a je to čas na kafčo a nohy nahoru ![]()
Desty, myslíš, že Stevie nemluví teď Andrlová? Já bych řekla že jo ![]()
Teď už zase jo. Ale přislo mi,že ji začla mluvit, pak se s někým vystřídala a teď je to zas ona. ![]()
Desty, co pamatuju, tak v jedné sérii, kde se Stevie poprvé objevila, ji mluvila Lucie Kožinová. A pak od další série až do konce Andrlová…
Holky, já sem taky pořád chodím
, ale jaksi nemám čím přispět, protože už nesleduju.
A toho volného času kolik mám!
Bohužel teda spíš nemám, protože dcera je doma a nespí přes den, takže místo sledování hraju domino a tak.
Nové chlapy v McLD neznám, ale Marcus je fešák. ![]()
Tak ja to dneska normalne vzdala, nemam nervy na tyhle nasilnosti, bezi to v TV od rana do vecera, tohle uz byl dil jak z nejaky americky detektivky a to mne fakt nebere
. Ja videla jak dali nejaky ty sperky do toho medveda, pak za chvily, ze ty sperky hledala Ashleigh, to byly jeji sperky nebo do toho byla nejak zamotana a pak jsem radsi jela pryc, takze nevim jak to dopadlo, ale tohle mne teda fakt nebere ![]()
Jinac myslim, ze Andrlova mluvi Stevie porad, jen zkraje mela jiny hlas a to mi docela dlouho trvalo nez jsem si zvykla na tu zmenu, zrovna Andrlova mi neprijde tip na Stevie, mam ji spojenou s Ally McBealovou a s Divokym Andelem ![]()
člověk,
no a to tam ještě osočovali malýho Xandra, jestli si to dobře pamatuju
no jo, asi si myslí, že všechny diváky na světě baví akce, násilí apod ![]()
HOLKY, Machalko, S.O.S… ja vcera McLeodky nevidela a jsem uplne mimo, prosim reknete mi kde je Rose a jak to s ni vlastne dopadlo? A proc byla Tayler na pumpe, ona uz neni na Drovers????? DIKY!!!!
Musim se priznat, ze dneska mne dil po velmi dlouhe dobe bavil, sice to nemelo s McLeodkama nic spolecneho, ale bylo to napinavy a z toho Mitche mam takovou „husi kuzi“, on je jak ten jaguar
. Zitra to bohuzel neuvidim coz mne pekne stve, protoze jsem zvedava jak to teda dopadne. Prosim prosim napiste, diky, diky!!!