Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
12.7.10 21:45

No však mně se právě takovýhle typy nelíbí, mně připadl spíš nabušenej než sádelnatej, ale hlavně docela mrňavej. Ale z toho jeho pohledu jsem nemohla :mrgreen:
A hodně mě štve hlas Phila Rakiche, furt vidím Nicka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 22:02

No ten dabing uz radsi ani nekomentuju, prijde mi, ze Moiru snad v kazdym dile mluvi nekdo jinej, hlas Tayler je prisernej, hlavne predtim ten hlas daboval Rose a u toho Rakishe je to opravdu blby, ze predtim vlastne daboval hlavni postavu a kdo to sledoval pravidelne tak si toho Nicka musi vzdy vybavit. Pro mne byl asi nejvetsi sekac Nick, mne se vzdycky libil vic nez Alex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 22:04

Machalko jak to tak sleduju, tak uz jsme tady zustaly samy, ja uz to do konce urcite dotahnu a jsem teda zvedava jestli se pojede na podzim od zacatku, osobne si myslim, ze ne, CT tohle nedela.....nebo to budou davat, ale v hodne blbym case. Nejak ted moc nemam cas sledovat ty stazeny dily. Ale kdyz si cas najdu tak je to vzdy prijemny pokoukani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
12.7.10 22:26

Seriálu jsem propadla někdy v březnu. A tohle…skvělé stránky…jen drbkejte dál, ať se víc dozvím :wink: Jen mě štve, že když si nějakou postavu oblíbím, tak brzy zmizí, třeba jako Tess a Judi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.7.10 22:29

Clovek, jj v tom dabingu mají pořádnej bordel :evil: Proto už radši ani ve znělce neříkají, kdo koho dabuje :twisted:
Já na to budu koukat taky, pokud budem v tu chvíli doma :wink: I když u těchto dílů už se nesnažím 100% se soustředit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.7.10 07:48

ahojky holky

člověk, já ještě držím - ikdyž moc nekoukám  :lol:

teď jsme se vrátili z dovolený takže jsem měla áčka, ale dočetla jsem :-D

jinak Riley zmizí v posledním díle 7. série, tuším, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.7.10 08:06

Ibbu, jj v posledním díle sedmičky o Vánocích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.7.10 11:41

Holky, já jsem taky chvílema taková rozpačitá. Ale co mi moc vadí je neustálé změny dabéru. Mě to tahá za uši - jsem si zvykala, když Steeve mluvila Andrlová a teď už je to zase jinak :-)) No život je změna :-)
Ale mám to spíš takový odpočinkový čas - mrně akorát spí a je to čas na kafčo a nohy nahoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.7.10 14:07

Desty, myslíš, že Stevie nemluví teď Andrlová? Já bych řekla že jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.7.10 14:17

Teď už zase jo. Ale přislo mi,že ji začla mluvit, pak se s někým vystřídala a teď je to zas ona. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.7.10 14:24

Desty, co pamatuju, tak v jedné sérii, kde se Stevie poprvé objevila, ji mluvila Lucie Kožinová. A pak od další série až do konce Andrlová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.7.10 15:54

Holky, já sem taky pořád chodím :-D , ale jaksi nemám čím přispět, protože už nesleduju. :nevim: A toho volného času kolik mám! :lol: Bohužel teda spíš nemám, protože dcera je doma a nespí přes den, takže místo sledování hraju domino a tak.
Nové chlapy v McLD neznám, ale Marcus je fešák. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.7.10 21:12

Tak ja to dneska normalne vzdala, nemam nervy na tyhle nasilnosti, bezi to v TV od rana do vecera, tohle uz byl dil jak z nejaky americky detektivky a to mne fakt nebere :(. Ja videla jak dali nejaky ty sperky do toho medveda, pak za chvily, ze ty sperky hledala Ashleigh, to byly jeji sperky nebo do toho byla nejak zamotana a pak jsem radsi jela pryc, takze nevim jak to dopadlo, ale tohle mne teda fakt nebere :-(

Jinac myslim, ze Andrlova mluvi Stevie porad, jen zkraje mela jiny hlas a to mi docela dlouho trvalo nez jsem si zvykla na tu zmenu, zrovna Andrlova mi neprijde tip na Stevie, mam ji spojenou s Ally McBealovou a s Divokym Andelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.7.10 13:55

člověk,

no a to tam ještě osočovali malýho Xandra, jestli si to dobře pamatuju :roll: no jo, asi si myslí, že všechny diváky na světě baví akce, násilí apod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.7.10 14:15

HOLKY, Machalko, S.O.S… ja vcera McLeodky nevidela a jsem uplne mimo, prosim reknete mi kde je Rose a jak to s ni vlastne dopadlo? A proc byla Tayler na pumpe, ona uz neni na Drovers????? DIKY!!!!

Musim se priznat, ze dneska mne dil po velmi dlouhe dobe bavil, sice to nemelo s McLeodkama nic spolecneho, ale bylo to napinavy a z toho Mitche mam takovou „husi kuzi“, on je jak ten jaguar :mrgreen: . Zitra to bohuzel neuvidim coz mne pekne stve, protoze jsem zvedava jak to teda dopadne. Prosim prosim napiste, diky, diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí