Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
15.7.10 21:38

Clovek, včerejší díl jsem sledovala jen po očku a dnešní jsem neviděla vůbec. ALe co si tak matně pamatuju, tak Tayler pracovala na pumpě, aby splatila Philovi to, že jí opravil to auto, ne? Ale fakt nevím, jestli se mi to nemotá :oops:
Rose odjela jak plánovala, však už díl předtím začínala pomalu chodit, tak v tomhle díle už je jako úplně pryč, prostě se uzdravila a odjela :roll:
Na herce, co hraje Mitche, mám živý vzpomínky, jestli někdo pamatujete Školu zlomenejch srdcí, tak tam hrál Drazica a to jsem nad ním tedy strááášně slintala :mrgreen: Teď už tak hezkej není :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.7.10 21:54

Machalko skolu zlomenych srdci jsme sledovaly se segrou, ja si porad rikala, ze je mi nejakej povedomej, ale popravde uz si to moc nepamatuju, v hlave mam jen jednoho kluka co mel dlouhy vlasy. Ten Drazic byl ten jak zil sam bez rodicu v nejake te garazi nebo co to bylo? Fakt uz si to skoro vubec nepamatuju, tenhle serial snad nikdy ani neopakovali vid?

Tak jestli budes zitra koukat tak mi prosim napis jak to dopadlo. Jestli chytili jaguara a co Kate s Mitchem. Jo a netusis co to je za papiry co dnes objevila Tayler s Patrickem v trezoru u Phila na benzince, jsou to nejake papiry o Drovers. Dneska ten dil byl prave moc napinavy, objevila se tam skodna, mysleli si, ze jsou to divoci psi, ale Kate tvrdi, ze je to jaguar. Ono to bude mit, ale urcite nejakou spojitost s tim Mitchem, ten chtel prodat kradene zbrane z armady, z ktere zbehl, jenze na to prisla nahodou Ashleigh a udala ho, Riley ho pred policajtama zapiral, pak se spolu pohadali a poprali, vyhodil ho, jenze Mitch sel za Kate, ta uz je z nej cela poblaznena a Kate ho schovala a tim to vlatne koncilo. Jo a Ashleigh vyhodila Rileyho z Killarney, co ona proti nemu vlastne ma? Neodmitl on ji nahodou?

Jo a co mi prijde docela hloupy je to soupereni Marcuse a Heata /nevim jestli pisu spravne/, pripomina mi to jak nejdriv Alex souperil s Nickem o Tess a pak hlavne Dave s Nickem. Mrzi mne teda, ze Grace s tim Marcusem nebude, hodili by se mi k sobe a evidentne to mezi nima jiskri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.7.10 22:37

Clovek, žil v tom skladišti s Katkou, Charliem, Mai - vůbec se to tam pak střídalo jak fusky :lol: Ale o rodičích tam nikdy nebyla zmínka, u soudu za něj tehdy orodoval Bailey. Oni ten seriál opakovali, na mým milovaným SuperMaxu, kterej pak radši zrušili :zed:
Jestli zítra uvidím - nevím, Mitch se ale půjde nakonec tuším udat, takže s Kate konec. Ty papíry jsou o Drovers, Phil zas proti nim něco kul, proto ten trezor nehledal… S Ashleigh jsi to uhodla - Riley ji odmítnul :twisted:
No taky jsem myslela, že Marcus a Grace budou spolu, na jednu stranu mi to připadlo trapný, že je to přesný opakování historie… naštětsí to pak zaonačili jinak a Marcus se dal dohromady s Ingrid, která podle mě k němu pasuje líp :palec: Ale asi jsem zaujatá, postavu Grace prostě nemusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.7.10 06:00

Machalko diky za doplneni. Takze predpokladam, ze az se provali, ze Phil neco chysta tak se s nim Moira rozejde? Ashleigh je celkove priserna, jeste ji vybrali tak neprijemnej hlas, ze to opravdu sedi. A nevzpominas si jak to je s tim jaguarem, je to on nebo ti psi?

Jj to si taky vzpominam, ze se v te skole zlomenych srdci strasne rychle tocili lidi, mam pocit, ze mi bylo tak 15 let kdyz to davali, takze opravdu vecnost :mrgreen:

Jo a napr. Tayler uz vcera mluvil asi treti nebo ctvrty hlas od zacatku co tam je. Podle mne tohle tu postavu hrozne degraduje, mam proste pocit, ze je tam tak do poctu, jen takova vsuvka a tim, ze ji ruzne meni ty hlasy tak se ta moje domnenka jen umocnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.7.10 07:39

Clovek, s tím jaguárem fakt nevím :oops: Myslím, že to je nějaký divoký zvíře, ale jistá si už fakt nejsu :oops:
Mezi Moirou a Philem to je furt jak na houpačce - chvíli spolu, pak se rozcházejí, pak zase scházejí… :roll: Ale samozřejmě z těch jeho piklí budou všechny holky pěkně nakrklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.7.10 23:25

Machalko tak co???? Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.7.10 17:03

Clovek, no když to zestručním, Kate chtěla s Mitchem odjet. Riley jí sice řekl, že Mitch ukradl nějaké zbraně, ale stejně chtěla jet s ním pryč. Sbalila se, jenže Riley ji sledoval. A Mitch na něj mířil pistolí, Kate se ho začala bát a prosila ho, ať Rileymu nic neudělá. Nakonec teda pistoli zahodil a udal se policajtům. Takže si pro něj přijeli, on se s Kate rozloučil a hotovo.
Taky se tam provalilo s tím Philem, že usiluje o okolní farmy, mezi něma i o Drovers, tak mu holky řekly, že o tom ví a ať nepočítá s tím, že by od nich farmu někdy dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.7.10 19:44

Machalko diky moc!!!! Kate ma teda veci, nejdriv je uvedomela az na pudu a pak by zmizela s uplne cizim chlapem pred kterym ji varuje kamarad. Uz se do Rileyho zamiluje a budou mit spolu aspon nejaky vztah nebo zase sup sup sup a nic? Ja uz jsem se bala, ze se ani neozves, tak jsem rada, ze jsi zpet :mrgreen: . A to zvire uz tam neobjasnovali, byli to teda ti divoci psi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.7.10 22:13

Clovek, no pak to tam zdůvodňovala (Grace), že chtěla zažít nějaký dobrodružství, když to poslední (s Davem) tak zkazila :roll: Nevím no, mně to připadá, že tohle by pravá Kate fakt neudělala, jedině by jí hráblo :think:
O tom zvířeti jsem tam nezaznamenala nic, nevyřešili to už v předchozím díle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.7.10 22:22

Myslim, ze nevyresili, mne to prave vsechno prislo takovy otevreny, ale mozna mi nejaka jejich myslenka unikla :nevim: . Zitra zase bohuzel neuvidim, tak kdyz budes tak hodna a uvidis tak napis oc slo, diky :kytka: .
Taky si myslim, ze by to klasicka Kate neudelala, ale to je porad to same, klasicky Alex by nikdy neodjel od sve manzelky, klasicka Tess s Nickem by nikdy nesli do Argentiny...... atd., atd., proste blabol na blabol. Snad jedine te Jodi se ten odchod da aspon trochu uverit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.7.10 14:27

Clovek, svatá pravda…
Holky mají půjčeného býka od Jima, jenže býk sežral jedovatý pryžec, veterinář nemůže přijet, tak Grace musí pro lék. Přijíždí tam Ashleigh a nabízí se, že Grace odveze, že tam zrovna taky jede (místo Marcuse). Po cestě má divný narážky na otravu toho býka…
Mezitím Kate na pastvině najde další pryžec, ale bez kořenů, nikdy předtím ho tam neviděli růst, tak přemýšlejí, že ho tam něco nebo někdo zavlekl. Holky podezřívají Phila. Kate s Tayler se k Philovi vloupají. Phil se najednou vrátí, někomu do telefonu nadává (je to Ashleigh), že otrávila toho býka, že se dohodli, že nic nezákonnýho dělat nebude natož zabíjet zvířata. Kate s Tayler to vyslechnou. Pak se od Philova zaměstnance doví, že za Philem dost často jezdívá Ashleigh.
Grace s Ashleigh mají cestou zpátky nehodu a nemají singál. Ashleigh má vykloubený rameno. Jdou pěšky, a když se začne stmívat, vlezou do nějaký opuštěný kůlny nebo co to je. Ashleigh se svěřuje Grace, že nikdy neměla kamarádku, že ženský nesnáší, buď jsou to onuce jako její matka nebo děvky, se kterýma chrápe její táta. Grace je první, se kterou si vlastně vykládá. Říká jí taky o dětství, protože má astma, tak stálo za prd.
Kate říká Stevie o Ashleigh, ale Stevie nevěří tomu, že Ashleigh by rozházela ten jedovatej plevel, myslí si, že s Philem jen obchoduje. Ale začíná si dělat starosti o Grace. Moira se jí zeptá, jestli si myslí, pokud v tom Ashleigh jede, že by to zařídila, aby Grace nedojela včas a ten býk umřel… Stevie začíná organizovat pátrací oddíl, dozvídá se od Marcuse, že Ashleigh za něj nikam jet neměla. Tak všichni vyrážejí G+A hledat.
Mezitím Kate s Rileym shánějí lék pro býka, trochu si povídají, Kate že skoncovala s chlapama.
Tayler vrká do Patricka, že s Ashleigh pořád jsou na tajno, je to jako by se za něj styděla. Patrik se o tom nechce bavit.
Kate s Rileym seženou lék, ale býk už umřel. Jim je vzteklej a vyhrožuje, že roznese DR po celým okrese.
Je ráno. Ashleigh je podchlazená. Grace se vydává hledat pomoc.
Moira jde sondovat k Philovi. Jakože si vzájemně vymažou z mobilu toho druhého. A koukne, s kým to Phil mluvil o tom otráveným býkovi a zjistí, že to byla Ashleigh.
Marcus s Heathem projeli celou cestu a nic nenašli.
Grace dojde do místa, kde má signál a volá Heathovi. Dramatická chvilka, jak se hledají, no najdou se. Ashleigh jede do špitálu, děkuje Grace a chce se jí přiznat, co udělala, ale Grace nechce nic slyšet.
Jim odkazuje holky na svýho právníka. Holky říkají Grace, že Ashleigh pravděpodobně býka otrávila. Grace tomu nechce věřit.
Ashleigh volá Philovi, že jde od toho obchodu, že má i on nechat DR na pokoji. V tom přichází Grace a vmete jí do ksichtu, co všecko jim udělala. Ashleigh se přizná, ale říká, že s DR si to rozmyslela. Že chtěla skoupit pozemky okolo a dokázat tátovi, že už není malá nemocná holka. Nicméně neurovnají to a Ashleigh chce po Grace vrátit půjčené peníze do 10ti dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.7.10 18:30

Machalko jsi poklad, diky moc!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.7.10 12:23

Tak dneska konecne uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.7.10 14:11

Tak to jsem teda zvedava co se bude dit, ze to Grace nevyjde ani s Heatem ani s Marcusem. Doufam, ze Ashleigh vypadne natrvalo!!!! No konecne po dlouhy dobe takovy normalni dil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.7.10 21:50

Tak já dneska viděla jen začátek :-D Grace s Heathem to nevyjde, pak si bude dělat zálusk na Marcuse, ale ten bude mít Ingrid. Prostě zaváhala, tak má smolíka pacholíka :-P BTW Heath se mi jak chlap vůbec nelíbil :poblion: Marcuse taky bůhvíjak nežeru, ale než Heath je rozhodně hezčí :mrgreen: Ale nejvíc se mi stejně líbil Brett Buchanon :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí