Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
člověk, budou. KAte bude jak šílená všude jezdit, hledat a všichni ji budou přesvědčovat že je to zbytečný ![]()
no ten včerejší díl byl moc pěknej … a musím říct že pro mě to byl poslední hřebíček do rakve tohohle seriálu, že umřela Claire … no i potom se měl člověk na co koukat, odjela Tess s Nickem, pořád eště tam jsou lidi kvůli kterým koukáme, ale že nechají pitomě zemřít dalšího člověka, nenajde se tělo, navíc KAte je zase sama … no asi si takhle představují napětí ![]()
prostě po tomhle mi to všechno už fakt nereálný, a o ničem ![]()
Tak jsem Vás dočetla a uuuplně jsem si vzpomněla na ty pohledy včerejší, jsem byla napnutá, jak když jsme s přítelem na sebe házeli takové pohledy kdysi dávno
…
Fakt to bylo moc hezky udělaný, ještě než odjel tak jak se na ni koukal a ona na něj, sakra …
Dneska to asi ořvu jestli tam Kate bude jezdit a hledat ho
…
Tak za osm minut to začíná
, tak jsem na to zvědavá co tam bude dnes, krom té nehody teda …
Holky, tak jsem to skoro celý probulela
, ještě ted mi je z toho smutno … Chjo, škoda, že umřel… A nevyvrbí se třeba v dalších dílech, že se najde živej ? Nebo aspon jeho tělo ???
Ahoj, nevím, jestli se k vám můžu přidat, ale taky zbožňuju tenhle seriál. Ale pomalu mizí všichni mí oblíbenci, prvně Nick, pak Matt (nemůžu si zaboha vzpomenout na to druhý jméno) a teď Riley - byl to sympaťák.
A Alex má také zemřít??
Dnešní díl jsem taky probrečela.
Tak mi to Katino ježdění a hledání RIleyho připomnělo Becky a Bretta
Ale tam ho Becky aspoň našla… Fakt se tam spousta momentů opakuje ![]()
Rileyho tělo prostě nenajdou, za chvíli se o tom přestane mluvit úplně ![]()
Alex taky zanedlouho zemře, jen co bude Stevie těsně před porodem, tak přijede zpátky, aby zemřel ![]()
Co říkáte na Herkula, koně Ingrid? ![]()
Machalko, teda Ty jsi zpravodaj ![]()
Tak s tím Alexem to bude teda taky hrozný, kdo tam teda pak zůstane?? ![]()
A Herkules je teda krutej, hlavně ty jeho chlupatý nohy ![]()
Ahojek všem, já dnes nestíhala, běhali jsme po soudech kvůli poručnictví. Dnes tu marně hledám detailní popis dílu:o))) Včerejší jsem viděla, končil nehodou. Dnes jsem se u vás dočetla, že Kate bude hledat toho svého „kamaráda“…zřejmě následek nehody. A ještě něco zajímavého tam dnes bylo?
machalka Tak mě se koník líbí
Jako to s tim Alexem bude pěkně trapný, to už tam nezbyde téměř nikdo
![]()
Ja si dneska taky poplakala, hlavne bylo fakt divny jak jsou vsichni vlastne uplne v pohode, utrapena byla akorat Kate a chvily Patrick, jak byl v Rileyho pokoji, ale vsichni ostatni se tvarili jakoby se nechumelilo
.
Machalko, Riley tam byl docela dlouho, premyslela jsem, on se potkal i s Tess a s Nickem ze jo? Ale to telo mohli opravdu najit, ikdyz kdo vi, treba si v tu chvily nechavali fakt zadni vratka na devatou serii ![]()
DanMaj ono se to vlastne vsechno tocilo okolo toho velkeho deste, Drovers byl bez elektriky, bez spojeni, uzavrene silnice, Grace se snazila vzpomenout co se vlastne stalo, proc havarovali, nakonec si tak nejak vzpomnela, vyslo najevo, ze ji z auta z vody vytahla Ingrid, ktera se dokonce vracela pro Rileyho, ale ten uz ve vode nebyl. Kate ho cely dil hledala a nemohla se smirit s tim, ze uz neni, bylo mi ji opravdu lito a jinak se tam nic zasadniho neudalo. Jen to vypada, ze Moira se zase sblizuje s Philem, objevil se tam novy mlady farar, ale tezko rict jestli bude mit do budoucna nejakou zasadnejsi roli. Dil koncil tim, ze postavili znovu poniceny vetrnik na Drovers a zprovoznili se silnice, proud, atd.., a Kate se smirila s tim, ze je Riley zrejme mrtvy ![]()
Kéééž by Rileyho tělo našli, to by bylo super a živéééé někde ztracenéééé .....
A to bylo opravdu divné, že po něm nikdo neplakal, jen ta Kate, ale já plakala s ní, tak aspon někdo …
Alex umře už příští týden, takže nachystejte kapesníky… ![]()
Já Herkula žeru, hlavně jak Ingrid stojí vedle něj - to je mazec pohled ![]()
Riley se s Nickem a Tess nepotkal, bo tam přišel až jako náhrada za Roba/Matta, když už byl Alex s Fionou na svatebce ![]()
S tím Petrem Gelnarem si to myslím asi fakt správně, motal se mi v hlavě i Marek Libert a ten podle dnešní znělky mluví Marcuse ![]()
Farář Dan se tam bude průběžně objevovat, bude důležitej pro Kate a Grace ![]()
No on ten dnešní díl začínal jako že je 5 dní po nehodě, tak to už je asi dost času na vyplakání se - teda jen teoretizuju ![]()
Ahooj holky,
tak jsem si dnes zase tak trochu pořvala … Vcelku hezký díl…
Bude mít Greace něco s Marcusem ???? By se mi k sobě líbili …