Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsem nemohla nějak usnout, tak jsem si v hlavě dávala dohromady devátou sérii McLeodek
Nakonec jsem to vymyslela takhle: Tess s Nickem a Claire se vrátí a usadí se na Wilgulu. Jodi s Mattem a jejich malým se usadí na Drovers. Meg s Terry budou taky na Drovers, žít v chatě. Regan bude dál dělat geoložku, najde si tam nějakýho fešnýho chlapa a DR budou dojáždět sem tam na návštěvu. Jasmine s tím svým Kenem odjedou zas jezdit závodně na koních, on jí může dělat třeba trenéra nebo podržtašku, to je fuk, hlavně že budou pryč
Grace bych nechala umřít - když mohla umřít Claire a Alex, tak proč ne ona, navíc mi tam nějak neladí
A taky bude splněna dramatická zápeltka a vytáhnou se kapesníky
Na Kilarney bude Marcus s Ingrid a jejich potomstvem, taky Stevie s tím novým veterinářem, Alexandrem a jejich dalšími dětmi (samozřejmě Rose bude jezdit na návštěvu). Patrik s Tayler budou žít v chajdě na Kilarney, Patrik bude dělat na Kilarney, Tayler na DR. Takže na DR bude 5 pracovních sil (Jodi, Matt, Meg, Terry a Tayler), na Kilarney 3 (Marcus, Stevie, Patrik) + mají ty svoje zaměstnance jako Nat atd. Wilgul zvládne Tess s Nickem sama, však to tak dělali i předtím. Ale protože všechny farmy jsou tak promíchaný, tak si budou stejně všichni vzájemně pomáhat. Moira bude žít s Philem na pumpě, kde bude spravovat auta (koneckonců to jí jde nejlíp). A na návštěvu se přijede ukázat s Becky s Jakem, určo už mají děti (Danyho a Emu). Taky může dorazit Sally ukázat Harrisona, jak roste, samozřejmě občas dojede na víkend i Charlota, taky se může ukázat Liz, že ještě žije. Taky už nepočítám s Rileym, protože přece jen v osmičce uběhl víc jak rok a připadlo by mi blbý ho teď vracet do děje, zavánělo by to telenovelou… Ale z Afriky se vrátí Dave, odjede za Kate na tu farmu, kde se s ní usadí, Kate bude pracovat tam a on tam bude dělat veterináře
Samozřejmě občas dojedou na DR na návštěvu. Tak co říkáte? ![]()
Machalka píše:
Včera jsem nemohla nějak usnout, tak jsem si v hlavě dávala dohromady devátou sérii McLeodekNakonec jsem to vymyslela takhle: Tess s Nickem a Claire se vrátí a usadí se na Wilgulu. Jodi s Mattem a jejich malým se usadí na Drovers. Meg s Terry budou taky na Drovers, žít v chatě. Regan bude dál dělat geoložku, najde si tam nějakýho fešnýho chlapa a DR budou dojáždět sem tam na návštěvu. Jasmine s tím svým Kenem odjedou zas jezdit závodně na koních, on jí může dělat třeba trenéra nebo podržtašku, to je fuk, hlavně že budou pryč
Grace bych nechala umřít - když mohla umřít Claire a Alex, tak proč ne ona, navíc mi tam nějak neladí
A taky bude splněna dramatická zápeltka a vytáhnou se kapesníky
Na Kilarney bude Marcus s Ingrid a jejich potomstvem, taky Stevie s tím novým veterinářem, Alexandrem a jejich dalšími dětmi (samozřejmě Rose bude jezdit na návštěvu). Patrik s Tayler budou žít v chajdě na Kilarney, Patrik bude dělat na Kilarney, Tayler na DR. Takže na DR bude 5 pracovních sil (Jodi, Matt, Meg, Terry a Tayler), na Kilarney 3 (Marcus, Stevie, Patrik) + mají ty svoje zaměstnance jako Nat atd. Wilgul zvládne Tess s Nickem sama, však to tak dělali i předtím. Ale protože všechny farmy jsou tak promíchaný, tak si budou stejně všichni vzájemně pomáhat. Moira bude žít s Philem na pumpě, kde bude spravovat auta (koneckonců to jí jde nejlíp). A na návštěvu se přijede ukázat s Becky s Jakem, určo už mají děti (Danyho a Emu). Taky může dorazit Sally ukázat Harrisona, jak roste, samozřejmě občas dojede na víkend i Charlota, taky se může ukázat Liz, že ještě žije. Taky už nepočítám s Rileym, protože přece jen v osmičce uběhl víc jak rok a připadlo by mi blbý ho teď vracet do děje, zavánělo by to telenovelou… Ale z Afriky se vrátí Dave, odjede za Kate na tu farmu, kde se s ní usadí, Kate bude pracovat tam a on tam bude dělat veterináře
Samozřejmě občas dojedou na DR na návštěvu. Tak co říkáte?
No supéééér, kdyby to někdo takhle nějak natočil, tak to by bylo supééér
![]()
Za mne byl dnesni dil o nicem, uplne zbytecny… uteklo mi asi poslednich 5min, Moira to dala dohromady s Philem?
Tak jako dnešní díl mi přišel, jak kdyby ho ani nenatáčeli k MCD … Nic zajímavého, nic co by mě zajímalo, naprosto skočili uplně někam jinam od toho natáčení …
Machalko, 1*
![]()
mě nenapadlo že ta série je během roku, že by se tam Riley potom „nehodil“ ale stejně … smutně koukám
aspoň tělo někde, no spíš už jen ostatky co
…
![]()
no a nebo by odjela někam Grace a Barbie s Kenem by zahynuli při autonehodě
![]()
Naprosty souhlas Marcelko, sice tam byli lidi z MCD, ale tak nejak navic nebo co… doufam, ze v tomto duchu se ponese zbytek osme serie
. Asi si vecer zase dam pravou davku romantiky z puvodnich McLeodek ![]()
Ibbu jenze kdyby se objevil ozivly Riley tak co s Daveem? Ja jsem presvedcena, ze Kate Rileyho nakonec milovala vic a opravdove nez Davea. Tak Dave by mohl byt s Grace, mne Grace nejak nevadi, jako nezeru ji, ale nevadi mi, spis uz jsem si na ni tak nejak zvykla..... Machalko a co kdyby se tam najednou zjevil Luke z vezeni????
člověk no ale to by už bylo na 10. sérii ![]()
no Dave by zůstal kde je … nějak jsem ho nepostrádala ![]()
Ibbu Dave tam patri
. Ja myslim, ze to by bylo idealni Kate s Rileym a Grace s Daveem, nebo ze by Dave a Stevie? No to by asi moc neslo…
.
Clovek, nene s Philem se nedali dohromady, mám pocit, že kolem něj bude kroužit Beth Martinová, až pak se dají s Moirou zas nějak dohromady ![]()
Ibbu, jak bys to chtěla zaonačit? Že by ho našli hodně daleko, aby je nenapadlo, že je pohřešovanej odtam a má totální ztrátu paměti jako i zdemolovanej obličej, aby ho nepoznali podle fotky
Neměla bych to psát veřejně, ještě se nějakej pisatel/ka telenovel inspiruje ![]()
No když bysme oživili RIleyho, tak by musela být rošáda. Nezabila bych teda Grace a vznikly by buď páry Kate+Dave a Grace+Riley nebo Kate+Riley a Grace+Dave ![]()
Luka bych nepřivolávala, Jodi je přece šťastná s Mattem, navíc je to prostě kriminálník
Auta teď spravuje Moira (kdyby nestíhala, může pomoct Terry), takže Luke by byl neumístitelnej ![]()
Clovek, koukám, že tě ty vztahový rošády napadly úplně stejně
![]()
To je jasny Machalko, nerada bych se vzdala jakyhokoli svyho oblibence, uz tak musime vypustit Clair a Alexe, protoze ti jsou jako mrtvi potvrzeni, ale u toho Rileyho si jeste muzeme fantazirovat ![]()
Dala jsem dneska dalsi dil z druhe serie a je to tak hrozne nesrovnatelny, mezi vsema panovala takova souhra,ikdyz se porad o neco dohadovali, skadlili, tak ty vzajemny vztahy byly uzasny, hrozne mne bavi Meg a Terry jak se porad spickuji, predhaneji, dohaduji, udobruji a hlavne ikdyz se jedna o vazne tema tak nikdy nechybi odlehceni, i lidi co makaj jak o zivot se potrebuji pobavit, uvolnit, zasmat a to tam ted vubec neni
.
Tak jdu radsi spat, dobrou noc McLeodky ![]()
no Machalko, to u mě je to stesk po Rileym … fakt mě nenapadlo že konec osmičky je po roce (ikdyž tam je Alexovo výročí smrti
) … tak aspoň ať je zmínka že našli tělo … prostě že se jen tak nevypařil ![]()
ale hele, Grace s Davem?
no to bu´d někoho novýho pro Grace, nebo ať radši teda odjede s Barbie nebo zemře ![]()