Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
6.8.10 19:35

Eviah, teda vyčerpávající informace :-D Mně se líbí ta mapa DR, aspoň vím, kde co leží, jak to furt snímaj ze všech stran, neměla jsem v tom jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
6.8.10 20:24

Ahoj holky, je pravda, že Oskara jsem si dneska taky všimla - že tam nebyl.
A přiznám se, že si nejsem jistá, zda Jazmin hraje ta samá herečka co posledně.
Nebo si to asi pletu, ale měla jsem zato, že byla hnědovlasá.

Jinak mapka - nákres rozvržení místností

http://www.mcleodstoechter.de/…nd_Floor.jpg

http://www.mcleodstoechter.de/…st_Floor.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.8.10 21:00

Ahoj holky,
tak já dnešní díl neviděla, budeme se stěhovat tak jsme celý den makali v novém bytě… Bylo něco zajímavého ? co se dělo ?? Nemám ani dočteno, tak fatk nevim …
Tak prosím prosím o info, kujuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.10 21:24

Desty jj, hrala ji jina herecka, podstatne sympatictejsi vizaze :mrgreen: .

Marcelko na DR se objevila sestra Grace a Regan, uz tam kdysi chvily byla, randila s Alexem a pak zmizela, jmenuje se Jasmin a je to hrozna pipka :mrgreen: . Dale se tam objevil Stevin bratranec Ben, taky se mi zrovna dvakrat nezamlouva, no od sameho zacatku je jasne, ze ty dva spolu neco budou mit, klasicky postup, nejdriv mala nehoda, pak vymenena zavazadla, pifka jeden na druhyho, pocitam, ze pristi tyden uz budou mit nejaky techtle mechtle :mrgreen: . Jinak se tam nic moc nedelo, klasika, Patrick si vzal do hlavy, ze Tayler uz chce dite a on na to neni pripravenej..... Moira zarli na Beth co s ni ted chodi Phil a jinak fakt nic. Jo akorat Grace se s tou Jaz moc nemusi, takze budou mit mezi sebou asi konflikty, no o cem by bylo tech dalsich 15dilu, ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.10 21:26

Desty super mapky, diky :pankac: Tak ono je tam tech loznic vic, no to jsem blazen a z ty hlavni Clairiny teda je hostinsky pokoj jestli dobre ctu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.10 21:32

Holky koukala jsem zase na dvojku, zrovna byl dil kdy Jodi vyhrala Miss Gungellan, moc ji to sluselo, ale uplne mne oslnil Nick a Alex v kvadru, fakt jim to seklo :huban: .
Akorat mam zase poznamku, prijde mi fakt divny, ze nakonec Jodi je McLeodova, protoze v teto fazi tomu vubec nic nenasvedcovalo, Meg evidentne Kevina milovala a byla z nej dost vydrena a prijde mi to cely takovy postaveny na hlavu, zrejme to bylo zase spichnuty dost horkou jehlou ta zalezitost s Jodi. Ja totiz tyhle dily vidim poprve, takze jsem nemela moc souvislosti a moc jsem v tom nestourala, ale ted mne to prijde takovy uhozeny.

Jo a jeste neco specialne pro Machalku, Brick byl dneska uzasnej kdyz jel pro Becky na ten ples, taky mu to moc sluselo a uz je tam ta jejich typicka hudba, jsou tak dojemni, obzvlast kdyz vim jak to s nima dopadne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.8.10 21:35

Desty, skvělý mapky, tak konečně mám jasno :palec:
A přesně jak píše Clovek, první Jasmine byla sympatická hnědovláska, dnešní Jasmine je (mně nesympatická) bloncka, taková nepovedená Barbie :twisted:

Clovek, z tý hlavní byl pak po pokoji Rose - pokoj Jodi a po Jodi se tam nakvartýrovala Grace. Nemaj to nejspíš rozepsaný do osmý série :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.8.10 21:40

Clovek, s tou Jodi… ona sama Meg netušila, čí vlastně je. Byla v té době vdaná za Kevina a nejspíš s Jackem jen párkrát ulítla. Ofociálně bylo dítě Kevinovo, i když Jack pak o ní psal v těch denících, ale vzhledem k tomu, že to ani Claire netušila, tak se museli s Meg dohodnout, že to zůstane jako Kevinova dcera. I když jí pak založil ten fond nebo co to bylo, jak od něj k 21. narozkám dostala prachy. Tohle mně připadlo uvěřitelný, navíc nebylo to provalený ze dne na den, schylovalo se k tomu delší dobu - narážky na Stevie a Rose a tak :wink:
Brett Buchanon :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.10 22:27

Machalko ja bych ani nerekla, ze s Jackem parkrat ulitla, mne z toho nejak vyplynulo, ze to spolu tahli docela dlouho a ze ho v podstate po celou dobu co byla na Drovers milovala… no da se to vylozit asi mnoha zpusoby :mrgreen: . Mne se to prave ted ozivilo kdyz vidim poprve ty dily s Kevinem atd.., ona Meg ikdyz pusobi hodne vyrovnane zrovna dvakrat vyrovnana nejspis nebyla :nevim: . Hlavne ma i pomerne tezko odhadnutelnej vek, v dobe Jodinych 18tin ji je max. 37-38let a to teda vypada podstatne starsi, s tim vekem je to tam totiz vsechno taky takove zvlastni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.8.10 09:17

Clovek, no jestli Kevin byl střihač a objížděl farmy, tak nemusel být často doma. A Jack jí mohl imponovat… nebo byla i u toho, jak Ruth odvezla Tess? Mohlo v tom být hodně, škoda že se tomu taky nevěnovali :-) Jen to tam tak plácli a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
7.8.10 09:27

Machalko, tak víceméně je tam dost věcí jen naznačených…do detailu se moc nešlo. Nebo se to pitvalo na 20 dílů. Prostě mě přijde, že teď ke konci to nastavují jak se dá - není to tak akční, některé díly nemají „spád“…ale přesto jsem žádnej nevynechala :-

Osobně mi dost vadí špatná časová orientace - pro mě - jeden díl je jako 3 měsíce a pak 3 díly jako 14dnů .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.8.10 13:25

Desty, to je pravda. No zase nechávají prostor pro naši fantazii :lol: Čas mi taky vidí, kdyby aspoň pokaždý slavili ty Vánoce, aby člověk přibližně věděl, jak dlouhá doba zase uběhla :twisted: Ani narozeniny moc neslaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.8.10 21:46

ahoj holky, já jsem byla odříznutá od netu a tak jsem si vás pěkně početla :-D

jak je tu odkaz na tu stránku s mapkou DR tak je nahoře fotka Steev a za ní v pozadí kluci - Matt, Dave a Alex :srdce: … no to si člověk zas oživí :-D já asi zase začnu pokračovat v druhé sérii, skončila jsem u začátků Claire a Petera … mě tu vnadíte … ale asi skončím ve 3sérii ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.8.10 14:37

Tak dneska proběhla výměna dabérů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.8.10 15:24

Machalko

ty jo je teda ale fakt síla … dneska jsme to chvilku viděla, Grace se mi teď nelíbí už vůbec … nevím, jestli zrovna u ní je to změna nebo je to tím že jsem na tyhle díly koukala stahovaný z hallmarku a tam mi přijde že byli vůbec jinak dabovaní ne?

ještě Beth mi přišla divná :think:

no, teď tam budou řešit tu přehradu tak mají zas na chvíli akci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí