Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Regan tam už zase není. Ta měla taky divný vlasy, to je fakt. Ale u týhle Jasmíny mně připadnou echt divný
Pak mi řekni, jestli je to teda jenom můj dojem ![]()
Ahoj, tohle je taky můj oblíbený seriál, ale neviděla jsme ho od začátku. Tak jsem psala mail do ČT, jestli počítají s opakováním a kdy. Prý v dohledné době ne, už nemají vysílací práva a kamarádka z Austrálie psala, že devátá série se tam vůbec netočí? No třeba prozatím…
No holky, ta herečka co hraje Jaz - tak vlasy mě tak neiritujou, ale obličej od nosu dolů
Jak kdy by jí píchla vosa nebo co ![]()
Desty, taky mě ty její rty vždycky upoutají a přemýšlím, jestli je má přifouknutý nebo je jen tak divně špulí ![]()
NUDA, NUDA, NUDA, zase jsem tlacila hodinky at uz je konec. Prihodi se tam do konce jeste vubec neco zajimaveho? Hrozny je ten dabing, skutecne nemohli nechat poslednich 12 dilu dodabovat tou Chudobovou, jeste trapnejsi je, ze je to puvodni dabing Jodi. Jasmine je celkove hrozna, vlasy divny, rty ma urcite trochu prifoukly a jeste ten hlas,no kombinace hruzna.
Moira bude opravdu tehotna nebo to bude jen plany poplach? Taky mne celkem fascinuje jak Marcus prisel jako kravatak z mesta a najednou je to kovanej farmar, behem jednoho roku rozumi farmareni jak kdyz to delal odjakziva. Kde byla dneska Tayler s Patrickem?
Já tu pozornost ani neudržela
Pokud si to pamatuju dobře, tak Moira těhotná buď nebude anebo potratí - teď fakt nevím. Ale žádnej novej svišť nebude. Fakt je to nůůůďo…
Patrik s Tayler asi mají dovolenou ![]()
Jo a taky by mne celkem zajimalo kdo hlida Xandera? No mozna ta Tayler, proto nebyla videt
. Jsem docela rada, ze je pristi tyden KONEC!!!!
S tím hlídáním Alexandra je to celkově divný, Stevie dost často někde lítá, ostatní taky pryč a dítě jakoby neexistovalo
To jsou ty rychloseriály ![]()
No jo, to vlastně příští týden tahle diskuze vyhasne, co? ![]()
Ahoj holky,
tak koukám, že už to příští týden končí… Jako musim přiznat, že mě to ani nějak nevadí, protože ted je to fakt tak nějak o ničem… Každý díl uplně jiný, nic záživného, prostě divný… Radši bych se na to koukla od začátku …
Machalko to mne, ale bude smutno kdyz si nebudem psat
. Holky tak je zacnem fakt povinne sledovat od zacatku, mate je vsechny postahovany?
No a to hlidani deti v serialech, to je proste klasika, vzdy se mi libi jak jsou vsechny matky hned perfektne upravene, vsechno funguje a deti nejsou nikde videt, by to nekdy meli videt u nas doma ![]()
holky, mě by se taky stýskalo kdyby jsme si tu nepsaly ![]()
a Pivečka teda napotěšila že už ČT nemá vysílací práva
doufám, že si je zas koupí, nebo jak se to dělá … tohle by byla věčná škoda, no ne? ![]()
člověk no, já bych koukala klíďo píďo od začátku … pěkně romantika … výměny partnerů
(myslím Tess a Claire
) aaaaa, tak co ?
a jinak mě přijde trošku hloupý že tam ten malý moc není … na to jak Steevie zezačátku dělala že ho nedí z ruky
zase teď se o něj skoro nestará - teda když si vezmu v kolika záběrech a akcích je a malý minimálně ![]()
Ahoj holky, tak koukám, že nejsem jediná, kdo sleduje McLeodovy dcery
to jsem si ulevila
Já už je mám „nakoukané“ z Hallmarku, takže jsem je už viděla několikrát a můžu teda říct, že mě se víc líbily ty starší díly. U těch novějších mi vadilo především to, jak se vyměnilo obsazení - o dabigu radši ani nemluvim ![]()
Clovek, já je postahovaný nemám a znám se, že bych se k nějaký pravidelnosti nedonutila
Ale jestli si je budete pouštět a pak tady debatit, ráda se přidám a zavzpomínám aspoň zprostředkovaně ![]()
S těma dětma - u Claire a Charlotty bylo aspoň pár věcí ukázaných - třeba to časté buzení v noci, prosakování mlíka, bezradnost, opruzeniny - prostě aspoň něco. Ale Stevie měla vše perfektní…odflákli to ![]()
S tím opakováním - ale tu osmou sérii vysílaj poprvé, takže tu nám asi časem zopakujou. Jak úžasné ![]()
Jinak mně teda v hlavě pořád vrtá dabér Rileyho - takže kdybyste náhodou někdo někdy zaslechl ten hlas jinde a věděl, kdo to je, prosím prosím, dejte mi vědět
Jako ne že bych kvůli tomu nespala, ale prostě to mám a budu mít v hlavě uložený, že to nevím a štve mě to ![]()
Teď napíšu něco fakt moc hnusnýho.
Sláva konečně ta hovadina končí.
Konečně už se nebudu muset užírat tím, jak ten seriál zničili.
Lentilka bohuzel mas pravdu
. Chtela jsem zkopirovat spravne tve jmeno a nejak mne to hodilo do tveho profilu a jmeno jsem stejne nezkopirovala, tak promin
.
Machalko ja taky nezvladam koukat pravidelne, ale cas od casu juknu a pak mam potrebu to komentovat, tak jsem byla moc rada, ze jsem tu mela vas a ze jsme komentovaly jak ty nove dily tak ty stare, takze budu jedine rada, kdyz budu moci komentovat dal.