Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja ten odkaz dodam, pardon
. Riley byl zpocatku takovy nenapadny, spise az otravny a trapny mladik, ktery se postupem casu vyprofiloval na velkeho kladaka a sympataka, byl zamilovan do Jodi, kdyz uz se zdalo, ze mu to s ni vyjde, tak se vratil Matt a mel po ptakach. Pracoval na Kilarney, ale motal se i okolo Drovers kvuli konim. No a postupem casu zacal velmi pratelit s Kate, ktera se vratila zhrzena z Afriky, zacinalo mezi nima pratelstvi, ktere evidentne prechazelo v lasku a kdyz uz byla skoro ruka v rukave tak se zrejme utopil a Kate se z toho nemohla vzpamatovat. Muj pocit je, ze ho vlastne milovala mnohem vic nez celeho Davea. Tak ja jdu hledat videa, at mame co resit ![]()
člověk jojo už si vzpomínám. Jodi se pak i rozhodovala jestli Riley nebo Matt nebo se pletu? To už jsou ty díly, co jsem tak vášnivě nesledovala.
Lentilko, ještě doplním Cloveka, že Kate tam po smrti Rileyho pomáhala nějakýmu pubošovi, co utekl z domova. A strašně ji to bavilo, na ten popud ji Dan oslovil s tou farmou pro problémové děti atd. ![]()
Clovek, díky
No na konci osmičky bude takovej flashforward o Charlottě a Alexandrovi, že budou do sebe rejt u větrníku. Ale že by se dali dohromady toho jsem si nějak nevšimla ![]()
No tak ja myslela, jakoze by se nekdy mohli dat dohromady ![]()
Tady je dalsi video s Kate a Rileym
http://www.youtube.com/watch?…
Holky a teď je tam nějaký chlap, nemám tucha jak se jmenuje, a ten mi připomíná Petera, co s ním měla Claire tu dcerku, je to možný, nebo mám halušky.
Lenti, myslíš teď v té osmičce? To budou fakt halušky
A co ten chlap dělal? Nebyl to třeba Ken? Nebo ten Míša?
lleennttiillkkaa píše:
http://www.youtube.com/watch?… já tu řvu jak malá
Lentilko krasny, mraz po zadech a husi kuze, proste stary McLeodky jsou stary McLeodky, uplne mne drti, jak to muzou porad vydavat za jeden a tyz serial
Mne neprijde Peterovi podobnej zadnej, fakt nevim
.
Machalko ty si takovy odbornik v cem uz hral ten Ben/Ken? Nemihl se nekdy v McLeodkach? Mne je hrozne povedomy.
Holky ja bych na ty sestrihany klipy na youtube mohla cumet do rana, jsem fakt magor ![]()
Ty dojáky na youtubku bych taky mohla prohlížet pořád
Hlavně s Tess a Claire, taky můj miláček Brick s Becky ![]()
Clovek, v McLeodkách předtím nebyl, tak nevím, odkud ho znáš… ani jeho filmovej výčet není moc slavnej… Má takovej divnej nos, všimla sis? Z profilu vypadá hrozně srandovně ![]()