Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
17.8.10 20:19

Tak to by mne Machalko zajimalo s kym si ho pletu, no ma divnej nos, vsak ta Jaz taky a o tom Misovi ani nemluvim, ten byl taky vyvedenej :mrgreen: .

Holky jediny co mne utesuje, ze nejsme cakly jen my, kdyz ctu ty poznamky pod klipama na youtubu tak v tom fakt nejsme samy :mrgreen:

Jdu si udelat kaficko a dam dalsi dil ze dvojky,jsem normalne natesena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.8.10 20:20

Clovek, už dóst, manža po mně divně kouká, na co to furt čučím a jaksi mi slzej oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.8.10 21:11

Manzel byl nastesti pryc, ale ted se vratil, takze mam taky po ptakach :mrgreen: .

Ale jeste jsem stihla z dvojky dil, kde se Clair dozvedela o Peterovi, to byl stejne hroznej hajzl, jak ji to mohl udelat, no a Tess odjela do mesta a Nick za ni jel na motorce a volal ji a ona neslysela a ja mela dost :zed: . No jak pubertak jsem :roll: . A zase mne stve, proc museli Tess a Nickovi jeste do cesty postavit Harrisona, to si taky mohli odpustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.8.10 21:22

Clovek já už tahám z té dvojky díly 6-10 :mrgreen: A už se na ně klepu :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.8.10 21:25

Jo ten můj přijel z hledání a kouká já slzy ve vočích :D:D no když to jsou fakt dojáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.8.10 00:43

holky, co mi to děláte :mrgreen:

já tu zase zkysla u klipů na youtube a taky bečím … nad Claire (ještě ta písnička u toho :roll: ), odchody, Alex :cry: :cry: :cry:

no, překopem to od základů … vynecháme smrt Claire a odtud to začnem vymýšlet ne :wink:

fakt tohle je asi jediný seriál u kterého obrečím když zmizí některá postava … to se mi stává pravidelně u knížek, takový definitivní konec … ale tady je už na konci tolik lidí co chybí :roll: - taková Grace, Jaz, Ben, i Regan — ti by mi v tom „mém“ alternativním podání vůbec nechyběli :lol: jedinou Moiru a Rileyho bych asi propašovala - co říkáte :-D

holky, se omluvuju jak jsem se rozjela ale rozhodily mě ty videa a asi si půjdu něc starýho ještě teď pustit - nějak mě přešlo spaní 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.8.10 00:50

jo holky a písničky jsou taky luxusní co … v seriálu jsem si jich nikdy moc nevšímala ale u těch videí … mno … když si ještě vezmu o čem zpívá …

áááá, zase bulím u Rileyho s Kate „we had no time to be together“ :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.8.10 06:58

Ja si hlavne nesmim od rana nic poustet, nebo vubec nic neudelam :mrgreen: .

Ibbu souhlas, vsechny novy McLeodky tam vubec nemusi byt, z tech novejsich lidi bych ponechala akorat Moiru a Rileyho. Kate a Stevie uz beru jako stare, no mozna bysme tam mohli nechat toho Marcuse, mohl by byt skoro vhodny pro Stevie, kdyz Clair bude s Alexem, ale co pak s Ingrid, no ta by se nam tam asi vubec neobjevila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.8.10 06:59

Machalko super, ze to mas stazeny, tak muzes koukat a muzem debatovat, ja to prave od tehle doby zacala sledovat naprosto pravidelne a uplne mne to pohltilo, ted to zacne mit ty pravy grady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.8.10 09:12

Ahoj holky,
Ibbu Helence všechno nejlepší k svátečku.
Já už vím kdo je Riley :D on ,,umřel" bouřce. Nějak se ztratil z toho auta, jak vjeli do tý řeky.....Večer jsem si čistila zuby a úplně mi to blesklo hlavou.
Ibbu tak dobře Claire neumře, bude s Alexem, ale musíme najít někoho fajn pro Stevie. Tu jsem sice ze začátku nesnášela, ale pak jsem si jí oblíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.8.10 10:32

No ja bych prave kvuli Stevie nechala v deji Marcuse, docela se mi k ni hodi, je to celkem fajn chlap, myslim, ze by jim to klapalo a kdyz bysme chteli uchovat Ingrid tak ta by mohla byt s Davem, pac Kate bude prece s Rileym. Nebo bysme ponechali ve hre Regan a ta by zustala s Davem, jak puvodne. Regan je z tech novych McLeodek asi nejvic v pohode, ikdyz do Clair a Tess ma hodne daleko. Ja uz se tesim az si vecer pustim dalsi dvojku, to uz bude Tess ve meste a Nick za ni mozna prijede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.8.10 11:20

Noa rozhodně bych vratíla Becky či jak se jmenovala, ta mi byla hodně sympatická. Jo a Moira je taky dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.8.10 13:01

Souhlas, Becky by nikam neodesla, tim padem bych nechala prezit i Bricka, myslim, ze ten jeji nasledujici pritel se jmenoval Jack :nevim: , no ackoli to byl sympatak tak uz bych ho tam asi ani netahala, protoze pro nej nikoho nemame..... Ja bych totiz nenechala umrit vubec nikoho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 13:12

Ahoj holky, tak to koukáte na nějaké moc staré díly ne, Cler přece umře v ten den co jí chce Alex požádat o ruku, už to nestihne a malá zůstane Tess a vezme si Nicka za manžela. Koukáte na nějaké staré díly…ani nevím kde to jde takhle pozadu

• Citovat
  • Upravit
27264
18.8.10 13:46

Anonymní holky sledujou starý díly, který si stahujou.
Takže Grace se spustila s farářem jo??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky