Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to by mne Machalko zajimalo s kym si ho pletu, no ma divnej nos, vsak ta Jaz taky a o tom Misovi ani nemluvim, ten byl taky vyvedenej
.
Holky jediny co mne utesuje, ze nejsme cakly jen my, kdyz ctu ty poznamky pod klipama na youtubu tak v tom fakt nejsme samy ![]()
Jdu si udelat kaficko a dam dalsi dil ze dvojky,jsem normalne natesena!!!
Clovek, už dóst, manža po mně divně kouká, na co to furt čučím a jaksi mi slzej oči ![]()
Manzel byl nastesti pryc, ale ted se vratil, takze mam taky po ptakach
.
Ale jeste jsem stihla z dvojky dil, kde se Clair dozvedela o Peterovi, to byl stejne hroznej hajzl, jak ji to mohl udelat, no a Tess odjela do mesta a Nick za ni jel na motorce a volal ji a ona neslysela a ja mela dost
. No jak pubertak jsem
. A zase mne stve, proc museli Tess a Nickovi jeste do cesty postavit Harrisona, to si taky mohli odpustit
Clovek já už tahám z té dvojky díly 6-10
A už se na ně klepu
![]()
Jo ten můj přijel z hledání a kouká já slzy ve vočích ![]()
no když to jsou fakt dojáky.
holky, co mi to děláte ![]()
já tu zase zkysla u klipů na youtube a taky bečím … nad Claire (ještě ta písnička u toho
), odchody, Alex
![]()
no, překopem to od základů … vynecháme smrt Claire a odtud to začnem vymýšlet ne ![]()
fakt tohle je asi jediný seriál u kterého obrečím když zmizí některá postava … to se mi stává pravidelně u knížek, takový definitivní konec … ale tady je už na konci tolik lidí co chybí
- taková Grace, Jaz, Ben, i Regan — ti by mi v tom „mém“ alternativním podání vůbec nechyběli
jedinou Moiru a Rileyho bych asi propašovala - co říkáte ![]()
holky, se omluvuju jak jsem se rozjela ale rozhodily mě ty videa a asi si půjdu něc starýho ještě teď pustit - nějak mě přešlo spaní ![]()
jo holky a písničky jsou taky luxusní co … v seriálu jsem si jich nikdy moc nevšímala ale u těch videí … mno … když si ještě vezmu o čem zpívá …
áááá, zase bulím u Rileyho s Kate „we had no time to be together“ ![]()
Ja si hlavne nesmim od rana nic poustet, nebo vubec nic neudelam
.
Ibbu souhlas, vsechny novy McLeodky tam vubec nemusi byt, z tech novejsich lidi bych ponechala akorat Moiru a Rileyho. Kate a Stevie uz beru jako stare, no mozna bysme tam mohli nechat toho Marcuse, mohl by byt skoro vhodny pro Stevie, kdyz Clair bude s Alexem, ale co pak s Ingrid, no ta by se nam tam asi vubec neobjevila ![]()
Machalko super, ze to mas stazeny, tak muzes koukat a muzem debatovat, ja to prave od tehle doby zacala sledovat naprosto pravidelne a uplne mne to pohltilo, ted to zacne mit ty pravy grady
Ahoj holky,
Ibbu Helence všechno nejlepší k svátečku.
Já už vím kdo je Riley
on ,,umřel" bouřce. Nějak se ztratil z toho auta, jak vjeli do tý řeky.....Večer jsem si čistila zuby a úplně mi to blesklo hlavou.
Ibbu tak dobře Claire neumře, bude s Alexem, ale musíme najít někoho fajn pro Stevie. Tu jsem sice ze začátku nesnášela, ale pak jsem si jí oblíbila.
No ja bych prave kvuli Stevie nechala v deji Marcuse, docela se mi k ni hodi, je to celkem fajn chlap, myslim, ze by jim to klapalo a kdyz bysme chteli uchovat Ingrid tak ta by mohla byt s Davem, pac Kate bude prece s Rileym. Nebo bysme ponechali ve hre Regan a ta by zustala s Davem, jak puvodne. Regan je z tech novych McLeodek asi nejvic v pohode, ikdyz do Clair a Tess ma hodne daleko. Ja uz se tesim az si vecer pustim dalsi dvojku, to uz bude Tess ve meste a Nick za ni mozna prijede ![]()
Noa rozhodně bych vratíla Becky či jak se jmenovala, ta mi byla hodně sympatická. Jo a Moira je taky dobrá
Souhlas, Becky by nikam neodesla, tim padem bych nechala prezit i Bricka, myslim, ze ten jeji nasledujici pritel se jmenoval Jack
, no ackoli to byl sympatak tak uz bych ho tam asi ani netahala, protoze pro nej nikoho nemame..... Ja bych totiz nenechala umrit vubec nikoho!!!!
Ahoj holky, tak to koukáte na nějaké moc staré díly ne, Cler přece umře v ten den co jí chce Alex požádat o ruku, už to nestihne a malá zůstane Tess a vezme si Nicka za manžela. Koukáte na nějaké staré díly…ani nevím kde to jde takhle pozadu
Anonymní holky sledujou starý díly, který si stahujou.
Takže Grace se spustila s farářem jo??? ![]()