Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
20.8.10 21:06

Dobry postreh Machalko, jisteze Petera mluvi Tuma, ten tam mluvi totiz kazdyho druhyho a hlas Davea je Otto Rosetzsky, taky se tam vyskytuje velmi casto :mrgreen: .
Ja se z tech songu asi picnu, celej den se mi po ruznu honej hlavou, ten soundtrack musim mit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.8.10 21:16

Clovek, jj vím, že to je Otto :-D
Ještě bych chtěla rozlousknout Harryho, jestli je to ten Otmar Brancuzsky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.8.10 22:19

Mohl by byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.8.10 22:46

Pred chvilkou jsem si vypalila CD odtud http://mcleodovydcery.ic.cz/…ad/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.8.10 07:08

Alenko ty si uzasna!!!! Tak snad se mi to povede stahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.8.10 09:00

Alenko tak jeste jednou diky, usetrila si mi asi 800Kc :lol: . Uz stahuju a posloucham a je to super, hned mam lepsi den. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.8.10 10:39

Alenko :dance: :palec: :kytka:

Holky, asi něco dělám blbě, nevím, jak to stáhnout. Kliknu na „Stáhnout“ a místo stahování se mi začne písnička přehrávat. Pomoc! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.8.10 10:54

Holky, kdyz jsem to zvladla stahnout a vypalit ja, tak to musite zvladnout taky. Date stahnout a pak ULOZIT
Posloucham to uz od vecera.. je to super, ze jo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.8.10 11:00

Žádné „uložit“ mi to nenabídlo :nevim: , ale zkusila jsem kliknout na pravé tlačítko myši, když se přehrávala ta písnička, a pak už to šlo. :lol:
Možná je to tím, že mám jiný prohlížeč (ne internet explorer) a vůbec nainstalované trochu jiné programy než je obvyklé. No nevím, čím to, ale to je fuk, protože už to mám :srdce: , hurá hurá. :pankac:
Alenko, ještě jednou díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.8.10 11:19

No holky je to fakt bomba, od rana nic jinyho neposloucham, akorat manzel uz mi vynadal, ze tenhle „venkovsky rock“ poslouchat nebude :mrgreen:. On je totiz na McLeodky alergicky,vzdy mu nejvic vrtalo hlavou jak to ty holky delaj, ze jsou porad jakoby upraveny a maj cisty nehty, kdyz makaj, no je fakt, ze nekdy ty smouhy jsou az moc umele vytvoreny a makaj v takovych hadrikach, ze ja bych v tom sla klidne mezi lidi a nehty uz maji spinavy, na to jsem se taky soustredila, ale treba Becky mela po celou dobu neco jako francouzskou manikuru, ale to uz jsou fakt detaily, ktery mne zas tak nevadej, ale jeho to hrozne rozcilovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.8.10 11:24

Jo ted mi to taky manzel vypnul :roll: Tak jsme se museli domluvit na kompromisu :-? Ale Rebecca to neni.. To me tesi, ze jsem vas potesila. Mam to v zalozkach uz aspon 3 mesice a nebyla jsem schopna vam takovy poklad nabidnout :oops:
Jo ty nehty, to jsem se vsimla, ze Stevie ma ty nehty docela spinavy az to bilo do oci. Ale driv to taky myslim nebylo. A hadriky taky nechapu. Kdyz jedou pak do mesta, tak maji to stejny v cem makaji, jen cisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.8.10 11:28

Přesně, to oblečení vždycky okukuju a říkám si, že takhle vyžehlená bych asi fakt nebyla, když bych dělala na farmě. :mrgreen: Mají pěkný ohoz, zašpiněný až po nějaké akční scéně. :lol: Ale kouká se na to pěkně, za mě proč ne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.8.10 11:35

S jejich ohozem si to myslím taky, ne všecko vypadá zrovna pracovně (kromě Steviiných dvou triček, snad nic jinýho nenosí :twisted: ). A třeba jak byla Becky na tom plese Miss Gungellan, byla tak krásně učesaná (v seriálu se jako učesala sama), tak to mi připadlo trošku nereálný, ale budiž :lol: Koneckonců snad ve všech seriálech ženy večer uléhají a ráno vstávají krásně nalíčené a upravené, sem tam nějakej rozcuch na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.8.10 20:44

Možná je znáte, ale kdyby ne, tak dávám odkaz na ofic. stránky Rebeccy Lavelle :-D - http://www.beclavelle.com/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.8.10 20:48

A ještě texty: http://www.karaoketexty.cz/…avelle-15490 :-D
mmch, nevíte, co to bylo za postavu, kterou v McLD hrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí