Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nechapu, proc ten konec vubec tocili, to bych ten scenar snad napsala lip i ja! Je to cely trapny, kazdy farmar tam umi zpivat. Driv nemeli vubec na nic cas, ted si klidne nacvicuji muzikal.. Koukam na to jen, abych to teda videla do konce, ale je to hnus fialovej velebnosti ![]()
Alenko, no aspoň se tu můžem setkávat ![]()
ale napadlo mě dneska to samé co tebe, jak tam nacvičovali na tom autě, za Philem trsala Jaz, kluci byli jak z Pomády a nikdo nemusel dělat nic okolo farmy … a Killarney je asi úplně osamocené ne když si MArcus jezdil po okolí ![]()
A ja to dneska nevidela
Tak obcas prece taky hrali nejaky to divadlo, oslavy Gungellanu, atd.., obcas se tam vyskytlo neco takovyho, ale nikda moc neukazali kdy to secvicujou a pripravujou, kde na to jako berou cas. Taky mne vzdy dostalo jak v takove dire sezenou uplne vsechno, kostymy, kulisy, mne teda fascinovali i na tech plesech nebo oslavach, ze maj holky proste dlouhy plesovy saty, ja ziju oproti nim v „civilizovanym svete“ a dlouhy vecerni nevlastnim ani jedny
![]()
AHojky, viděla jsem dneska jenom kousínek, zaregistrovala jsem toho veterináře - jak se jmenuje? Nevíte?
Tak jsem dneska konečně viděla, jak to bylo s tím Tessiným návratem z kavárny na DR, asi jsem tenhle díl fakt nikdy neviděla nebo mi úplně vypad z hlavy
A po téhle nádheře se mi na ty poslední díly osmičky vůbec nechce koukat ![]()
Machalko mluvis mi z duse, to je neco tak nesrovnatelnyho. V tu dobu jsem jim verila kazdy slovo a pak to vsechno taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mooooooooooooooooc podelali ![]()
Uzasny bylo jak si prijela k Nickovi pro Madonnu a ke vsemu ta hudba, ted uz tam ani ta hudba neni pekna. Pripomina mi to, ze uz jsem si zase dlouho nic nepustila, asi to budu muset dneska napravit ![]()
Clovek, jj to bylo super, třeba i jak se na sebe s Nickem usmívali
Strašně se mi líbilo, jak se nemoh dostat z toho koně, pak z něho teda spadnul a dělal, že koňovi prohlíží kopyto
![]()
Už se těším na další, akorát se mi to všecko asi nevejde na disk ![]()
Jo a ještě jsem si při těch starejch dílech uvědomila jednu věc, teď s odstupem už dokážu pochopit Liz, proč měla na Tess pifku. I když to byla vlastně chyba Harryho, celou dobu se jim podařilo to tutlat a Tess jim toho kostlivce vytáhla ze skříně. Tak jí to jednak nemohla zapomenout a taky se asi bála, co jim udělá příště . Tím se nechci Liz zastávat, ale už to prostě dokážu pochopit, proč ji neměla ráda ![]()
Machalko myslíš ohledně toho Nickova zranění? nebo mi ještě něco uniklo?
já nevím, Liz byla pěknej snob
na mě to teda působilo že pro ni neni Tess dost dobrá, že je nicka ![]()
však i Meg to dávala občas sežrat ne? jak se připravovala Jodi na miss G.
No ona ji asi Tess celkove nebyla po chuti pac byla mestska, ale to, ze klukum vlastne vyzradila jak to bylo s tou nehodou tak tim si definitivne specetila svuj osud u Liz. Uz si nejak nemuzu vzpomenout, ale nepokusily se behem svatby o smir? Nick ji snad chtel vyhodit a Tess se to snazila urovnat, ale ona si stejne nedala pokoj ze jo? A snobka to byla, to kazdopadne.
Může te mi někdo říct, proč v těch ukázkách ,,stalo se" nemluví Alexe Jan Šťastný?
Ibbu, jj myslela jsem to zranění.
To máte pravdu, že Liz je tak trochu snobka, ale tohle si myslím, že bylo to nejzávažnější, kvůli čemu Tess prostě přestala brát úplně.
Před svatbou s Nickem jí darovala sadu nožů a pak jí nabídla, že jí zasponzoruje kavárnu, když se vzdá Nicka. Ona to odmítla, Nickovi to říct nechtěla, ale stejně se to dověděl (tuším od Stevie) a pak Liz vynadal a vyhodil. Tess ale za ní jela, ať neodjíždí a pak jak viděla obřad, tak se Liz konečně rozsvítilo a omluvila se ![]()
Lentilko, to je bohužel normální ![]()
Fakt je ta Monika stejná herečka, co hrála Briony
Akorát teď má tak vychlastanej hlas, no ![]()