Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, taky mi to chybí, půl druhá a nikde nic. Asi fakt začnu zas od začátku. Já to mám tak, že mi to manža stahuje z rapidu, vždycky pár dílů, pak to musím smazat a nahraje mi nový. Ale taky uvažuju, že bych si je archivovala
Jinak zoufalky jsem sledovala první sérii jenom pár dílů, takže vůbec nejsem v obraze. Kolikátá je to série? A myslíte, že se dostanu do děje, když to tom nic nevím? Navazuje to, nebo ne? Myslím, že tam nějaká dějová linka je…
Holky, a co kdybysme si daly McLeodovky pěkně od začátku, vždycky v půl druhý jeden díl
…máme je všechny nahraný, ne?
S výletem do Austrálie souhlasim, máme tam kamaráda a ten nás tam furt zve. Sice bydlí v Melbourne, ale to už bych se na Drovers vypravila, kdybych tam byla. ![]()
Joo tak to nevim, zda by ses dostala do deje, vsak se pripoj do diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Jinak Australie byl vzdycky muj sen, zrejme si ho nikdy neuskutecnim, leda ze byste mi to nektera zasponzorovaly ![]()
Agatho, obávám se, že jen tak se do děje nevpravíš. Jsou seriály, kde ti může uniknout 10 dílů a pohoda, ale u těch Zoufalek jsem párkrát pocítila i chybějící jeden díl. Pak v budoucnu nemusíš něco pochopit. ALe možná to moc žeru ![]()
Jinak série teď běží šestá.
Hm, tak to se budu muset asi hooodně rychle prokousat těma pěti předchozíma sériema. ![]()
Takze ja uz jsem zapocala s archivaci starych dilu, asi jsem fakt blazen ![]()
Agatho bohuzel jak pise Machalka, Zoufalky jsou natolik specificky serial, tam kdyz utece dil dva tak uz se orientujes velmi spatne, bohuzel
Tak to jsem si tenkrát ve špitále (jaro2008) asi rozkoukala staré síly a pak jsem začala pravidleně sledovat až když to jelo podruhé…
Zoufalky - taky občas sleduju, ale je pravda, že jak něco uteče, těžko se člověk orientuje…koukala jsem na ně, jak nedávali McL před volbama, a najednou skok o pět let, a to jsem neviděla jen asi deset minut z přechozího dílu ![]()
Tak jsem si dneska dala 12. díl z dvojky. To spolu Becky a Brett opravdu moc dlouho nebyli, když už dneska odjel ![]()
A koukala jsem, že Claire nosí na krku stále řetízek od Petera. Já bych asi na jejím místě ten řetízek po rozchodu sundala… ale měla bych ho beztak pod polštářem ![]()
Taky mě potěšily alpaky, hodím vám sem jednu fotečku (nic moc teda není, odmítli mi pózovat
)
Machalko, díky za super fotku
, už přesně vím, jak vypadá zadek alpaky.
Kdes to splašila?
Eviah, mám ještě jednu, ale zepředu zas žádná
No a kdybych fotila tu první fotku o chvilku dřív, tak bys kromě zadku viděla i jak alpaka čurá
Prostě jasně vyjádřila názor, že ona mi pózovat teda nebude
Je to z brněnské zoo, mají tam čerstvá mláďátka ![]()
![]()
holt do té Austrálie musíme, no… ![]()
Neměla Tess jen bílé alpaky?
JJ myslim, ze Tess mela jen bile alpaky. Holky ja bych jela hned, jen by mne stvala ta dlouha cesta, nemusim moc dlouho letadlo. Ale predstava, ze by mne treba uvitala Jodi…
![]()
Tak já si představuju, že zastavíme na té prašné cestě, přicházíme, na zeleninové zahrádce je Meg, která se zvedne od práce, usměje se na nás, opráší si ruce od hlíny a říká tím svým medovým hlasem: „Konečně jste tady…tak vás tady vítám.“ ![]()
eviah píše:
Tak já si představuju, že zastavíme na té prašné cestě, přicházíme, na zeleninové zahrádce je Meg, která se zvedne od práce, usměje se na nás, opráší si ruce od hlíny a říká tím svým medovým hlasem: „Konečně jste tady…tak vás tady vítám.“
Noo, jenze pak by to pokracovalo dal…dostali bysme za ukol vycistit zlaby a tisic dalsich cinnosti..
dekuju pekne ![]()