Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
27.8.10 22:35

Holky, taky mi to chybí, půl druhá a nikde nic. Asi fakt začnu zas od začátku. Já to mám tak, že mi to manža stahuje z rapidu, vždycky pár dílů, pak to musím smazat a nahraje mi nový. Ale taky uvažuju, že bych si je archivovala :wink: Jinak zoufalky jsem sledovala první sérii jenom pár dílů, takže vůbec nejsem v obraze. Kolikátá je to série? A myslíte, že se dostanu do děje, když to tom nic nevím? Navazuje to, nebo ne? Myslím, že tam nějaká dějová linka je…
Holky, a co kdybysme si daly McLeodovky pěkně od začátku, vždycky v půl druhý jeden díl :mrgreen: …máme je všechny nahraný, ne?
S výletem do Austrálie souhlasim, máme tam kamaráda a ten nás tam furt zve. Sice bydlí v Melbourne, ale to už bych se na Drovers vypravila, kdybych tam byla. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.8.10 22:49

Joo tak to nevim, zda by ses dostala do deje, vsak se pripoj do diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

Jinak Australie byl vzdycky muj sen, zrejme si ho nikdy neuskutecnim, leda ze byste mi to nektera zasponzorovaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.8.10 23:04

Agatho, obávám se, že jen tak se do děje nevpravíš. Jsou seriály, kde ti může uniknout 10 dílů a pohoda, ale u těch Zoufalek jsem párkrát pocítila i chybějící jeden díl. Pak v budoucnu nemusíš něco pochopit. ALe možná to moc žeru :lol:
Jinak série teď běží šestá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.8.10 23:10

Hm, tak to se budu muset asi hooodně rychle prokousat těma pěti předchozíma sériema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.8.10 23:19

Takze ja uz jsem zapocala s archivaci starych dilu, asi jsem fakt blazen :oops:

Agatho bohuzel jak pise Machalka, Zoufalky jsou natolik specificky serial, tam kdyz utece dil dva tak uz se orientujes velmi spatne, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
28.8.10 13:19

Tak to jsem si tenkrát ve špitále (jaro2008) asi rozkoukala staré síly a pak jsem začala pravidleně sledovat až když to jelo podruhé…

Zoufalky - taky občas sleduju, ale je pravda, že jak něco uteče, těžko se člověk orientuje…koukala jsem na ně, jak nedávali McL před volbama, a najednou skok o pět let, a to jsem neviděla jen asi deset minut z přechozího dílu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.8.10 21:44

Tak jsem si dneska dala 12. díl z dvojky. To spolu Becky a Brett opravdu moc dlouho nebyli, když už dneska odjel :-(
A koukala jsem, že Claire nosí na krku stále řetízek od Petera. Já bych asi na jejím místě ten řetízek po rozchodu sundala… ale měla bych ho beztak pod polštářem :mrgreen:
Taky mě potěšily alpaky, hodím vám sem jednu fotečku (nic moc teda není, odmítli mi pózovat :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.8.10 21:47

Tak napoprvé se mi to nepodařilo, snad teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.8.10 22:25

Machalko, díky za super fotku :palec: , už přesně vím, jak vypadá zadek alpaky. :mrgreen: Kdes to splašila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.8.10 22:30

Eviah, mám ještě jednu, ale zepředu zas žádná :lol: No a kdybych fotila tu první fotku o chvilku dřív, tak bys kromě zadku viděla i jak alpaka čurá :lol: Prostě jasně vyjádřila názor, že ona mi pózovat teda nebude :twisted: Je to z brněnské zoo, mají tam čerstvá mláďátka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.8.10 22:50

:lol:
holt do té Austrálie musíme, no… :wink:
Neměla Tess jen bílé alpaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.8.10 23:49

JJ myslim, ze Tess mela jen bile alpaky. Holky ja bych jela hned, jen by mne stvala ta dlouha cesta, nemusim moc dlouho letadlo. Ale predstava, ze by mne treba uvitala Jodi… :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.8.10 08:45

Tak já si představuju, že zastavíme na té prašné cestě, přicházíme, na zeleninové zahrádce je Meg, která se zvedne od práce, usměje se na nás, opráší si ruce od hlíny a říká tím svým medovým hlasem: „Konečně jste tady…tak vás tady vítám.“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.8.10 13:17
eviah píše:
Tak já si představuju, že zastavíme na té prašné cestě, přicházíme, na zeleninové zahrádce je Meg, která se zvedne od práce, usměje se na nás, opráší si ruce od hlíny a říká tím svým medovým hlasem: „Konečně jste tady…tak vás tady vítám.“ :-D
:potlesk: :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.8.10 13:55

Noo, jenze pak by to pokracovalo dal…dostali bysme za ukol vycistit zlaby a tisic dalsich cinnosti.. :lol: dekuju pekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí