Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
25.8.10 18:32

Asi jsem zamenila tryznu s pohrbem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.8.10 20:39

Clovek, no podle mě to udělali záměrně - žádnej ukázanej pohřeb, takže tam jako všichni určo byli :twisted: A oni to nemuseli řešit :twisted: Akorát teda s pohřbem Claire a chybějící Becky to stejně pokazili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 22:55

Tak dneska jsem dala z dvojky dil kdy se vratil Beckyn zlobivi bratr a donutil doho hodnejsiho bratra ke kradezi kone. Tocilo se vse hodne okolo Ryanu a Killerney a Liz byla na Tess prijemna jak prd…dava ji to teda dobre sezrat. Jo a Becky se poprvy libala s Brickem :huban:

Jeste koukas Machalko na dvojku? Kolik se ti veslo dilu na jedno CD? Ja to budu muset stahnout z PC, pac uz nemam misto na dalsi a mam to stazeny tak do pulky trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 08:01

Clovek, Liz umí být opravdu „příjemná“ :mrgreen:
Ještě koukám, ale včera jsem nestihla. Mám teď před sebou 11. díl. Zatím mám všecky na disku, ještě tam nějaké místo je, ale právě na céda se mi to vypalovat moc nechce, vejde se tam prd :-? Ale nevím co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 08:10

Juuu Machalko tak ten muj vcerejsi dil byl 11 :mrgreen: . Tak jsme nastejno, snad budem obcas koukat dal, aby tahle diskuse uplne neusnula, pac devcata dneska velke finale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.8.10 09:48

A já jako vždy, když se tam děje něco důležitýho, to neuvidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.8.10 09:59

Dneska je konec? Už? Sice to poslední dobou nesleduju, ale i tak je mi líto, že už to končí, protože už sem nebudeme psát ani to, že nás to děsně štve, jak to natočili.
Teď bysme měly nechat chlapy doma s dětma a vyrazit na výlet směr Austrálie, myslím, že bysme nepotřebovaly ani průvodce, stačila by nám Machalka. :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.08.10 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 10:39

Eviah jedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.8.10 10:41

Já taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 14:17

No nebudu lhat, slza se mi v oku zaleskla a husi kuzi jsem na konci mela, to jo. Nejvice mne potesilo to, ze se Jodi chce vratit a ze tam byla aspon ta Charlotta. Nicmene jak se tam poskladaj kdyz tam bude i Jodi s Mattem a ditetem? Moira s Philem v domku, Jaz odejde za Benem na Killarney, ale porad je tam Stevie, Xandr, Grace a Regan, no asi budou muset pristavet :mrgreen: .

Nicmene dalsi poznamky, kde byl Xandr kdyz kradli dobytek od toho dedka? A co mne dostalo tak to, ze jsou v totalnim pruseru a Grace s Marcusem maj cas odjet buh vi kam z cesty a resit Marcusuv milostny zivot. Ale coz, uz je to za nama a porad prevazujou ty hezky chvilky co jsem si s McLeodkama uzila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.8.10 14:17

Co to bylo za stupidni konec :roll: Ja myslela, ze Marcus s Grace zustane… No aspon ten Phil, ze se vratil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
26.8.10 14:18

Celý prázdniny jsem McL. neviděla, a tenhle týden jsem z toho teda jelen a dnes tuplem, že je konec 8-o

Tak holky prosím, ať jsem v obraze - jak umřel Alex a kam zmizela Kate? A co Tess a Nick - ti jsou pořád v jižní americe nebo jsou taky mrtví? Jiný postavy mě nezajímaj, nestíhám sledovat, jak se tam míhali, přicházeli, odcházeli, blázinec…

A ten dnešní návrat Jodi, to si mohli odpustit, anebo naopak - všichni zpět!! :pankac:

Díky za nápovědy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.8.10 14:19

Clovek, presne to me vsechno napadalo taky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.8.10 14:22

Ahoj holky,
po dlouhý době jsem chytla pár dílů, říkala jsem si, že už to bude asi končit. Dneska jsem naštěstí ten poslední viděla. Slzu jsem uronila, přiznám se, je to taková nostalgie, po tak dlouhé době, když něco skončí…A co teď? Mějte se všechny, třeba se potkáme zas v nějaký další seriálový diskuzi.
Mimochodem koukám na ten Dotek anděla a musím říct, že je to moc hezký a brečim skoro u každýho dílu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 16:13

Tak ja nevim na co ted budu koukat, asi mi bude smutno, Dr. Quinova ani Dotek andela nejsou muj salek kavy, takze to vidim na Willa a Grace a Chirurgy na Prime :mrgreen:

Ifca, na Alexe spadl strom kdyz se vratil natrvalo za Stevie, nasledne pote Stevie porodila, takze vlastne Alex nikdy nevidel sveho syna. Kate odesla uz davno pred Alexovou smrti na farmu s problematickymi detmi. Tess a Nick zustali stastni a zivi, ale bohuzel v Argentine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí