Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ibbu tak to souhlasim, mne taky asi bude chybet ten pocit, ze si v 13.30 zapnu telku a uvidim stary znamy, to mas pravdu, uz jsem jim obetovala takovyho casu ![]()
Muzikál no já padám
Nějak mi uniklo kdy se o něm začalo mluvit.
tak dneska stíhám a koukám … no ten muzikál - nevím co si mám myslet … líbí se vám to? mě to přijde krapet trapný ![]()
taková místní Pomáda …
no ale líbí se mi Steevie a nový vet ![]()
Lentil, to Phil už nějakou dobu psal … no ale nevím, jestli nějak plánovali že to budou realizovat ![]()
a steevie má nový tričko ![]()
všimly jste si?
asi kvůli novýmu chlapovi
Ibbu s tím tričkem
To mi připomíná, kdy jsme v rozmezí půl roku byli 3× na koncertě a zpěvák měl pokaždý stejný tričko ![]()
Muzikál mi připadá trapnej.
Nový veterinář, dala bych mu jiný hlas, ale jinak je celkem sympaťák, ale přijde mi, že jsou se Stevie nějak hrrr
Lentil, to oni to musí stihnout do konce série
![]()
ale já si matně pamatuju že to bude takové napůl - určitě to nebude žádný vztah … ale nevím jestli si to pamatuju dobře ![]()
spíš mi přijde že to Steev moc řeší ![]()
ale jak zpívají Grace s Marcusem, je mi trochu líto že oni dva spolu nejsou ![]()
až na ten průvod s vlaječkama vzadu ![]()
jo, viĎ
koukala jsem jak to Philovi jde ,,, no a Marcus taky umí ![]()
(u ženských bych se možná ani tak moc nedivila)
No právě, což že to umí ženská, ale že to zvládaj i chlapi a takhle profesionálně.
Jo a hlavně mě dostala Stev jak zase nechala Xandra na pospas chlapovi, kterýho zná pár dní ![]()
Ibbu no je to sympouš, ale i kdyby byl sebevíc sympatický Alexe a Nicka to nanahradí
ale kdyby chtěli pokračovat další sérií, tak jak je to teď „rozjebané“ tak on by se mi zatím i líbil - a Ken s Barbínou by odjeli někam na „výlet“ ![]()