Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
21.8.10 21:11

Tak jsem si dneska dala osmičku, teda jak mám klídek na to sledování, tak si všímám detailů, který jsem předtím vůbec nepostřehla :-D A strašně to tam Claire i Tess sluší, hlavně Tess je tam ještě taková mladinká :mrgreen:

Eviah, hrála Bindy, dceru Beth Martinové - jen v jednom díle skrz tu písničku na výročí Gungellanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.8.10 00:40

ahoj kočky

Alence děkuji za odkaz, taky už mám staženo :lol:

a můžu říct, že jak u mě nebývá zvykem, tak se mi líbí fakt všechny písničky, některé míń, ale nechají se poslouchat všechny :pankac:

„did I tell you“, „The man I loved“ — no luxus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.8.10 14:03

No já se asi počůrám. To je jak v americkým filmu. Taková slátanina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.8.10 14:38

No jak v hodne spatnym americkym filmu, taky mne to desne stvalo, si teda na uplny zaver serialu mohli vymyslet neco lepsiho, tohle bylo fakt udesny, ani napinavy, ani romanticky, spis trapny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.8.10 14:43

No a mě úplně vypadl konec. Sice jsem to viděla, ale vůbec nevím jak to skončilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.8.10 14:45

Ingrid ujela na zaklade toho co ji rekla Grace, Marcus z toho sili, Ingridina manzela sebrala policie a je po vsem, proste traparna, tri dily do konce a Marcus stihne byt s Grace a posleze zase s Ingrid, fakt vtipny :mrgreen:

Akorat mi to prijde divny, protoze jestli se nepletu tak uz minuly dil koncil tim, ze Ingrid byla pryc, ze ji nemohli najit a dneska uz tam zase byla jakoby nic?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.8.10 15:06

člověk

ona Ingrid nafingovala bouračku, krev tam byla a Marcus na ní čekal v nějakém motelu kde měli mít sraz a myslel si že je někde zraněná … no nakonec se k němu Ingrid dostala ale bylo to všelijaký, tak jako nabourá, zmízí a oni si asi budou myslet že je mrtvá ne :roll:

každopádně u tohohle konce jsem nevěřila, 3 díly do konce a pořád jsem čekala co z toho bude …ale že se dá příští díl dohromady s Grace a na konci se rozejdou a zas je s Ingrid :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.8.10 15:36

Dneska jsem po dlouhé době viděla a fakt hrůza. Že je tohle farmářskej seriál? To ani omylem… A zajímavý bylo, že Alexander byl doma sám, než Stevie šla za ním nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.8.10 16:24

Ibbu ja vim jak to bylo s tou fingovanou bourackou, myslela jsem ten patecni dil, jak za ni vlezl do te loznice, holky ji to moc neverily, ale pak nasly ten car jeho obleceni a Ingrid nemohly najit, tim to v patek koncilo a dneska to zacalo jakoze uz tam zase je, to mne trochu prekvapilo, myslela jsem si, ze uz zdrhla proste minule, no je to cely nesmyslny a s McLeodkama to nema spolecnyho ani prd, i ta Stevie uz je tam takova mimozni a ty lidi jsou divny, nemam k nim zadny vztah. Jako jeste ta Stevie s Moirou, ale zbytek je mi uplne fuk, bohuzel i ten Marcus s Ingrid.

**Machalko odbornice, ten Ingridin exmanzel nehral uz v necem, je mi zase nejakej povedomej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.8.10 16:58

Clovek, teda ty máš oko :-D Mně povědomej nebyl vůbec, ale mihnul se v McLeodkách už v páté sérii ve dvou dílech jako jakejsi Dan Nugent. Ale vůbec si ho nevybavuju, už vůbec ne tu postavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.8.10 17:42

Hm, hm, tak kdopak to byl? Napadl mne akorat takovy mlady policajt, byl tam tak 2× a vzdy jen sedel v aute, tusim, ze jednou mluvil s Tess a vypadal docela sympaticky a pekne, toto byl teda hajzlik, ale osklivej nebyl, to nemohu rict :mrgreen:. Jinak mne fakt nikdo nenapada…tak az budu koukat podruhy, tak se na nej zamerim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.8.10 18:53

Clovek, je to možný, bo ti policajti se tam střídali jak fusky :twisted: Kromě Franka, kterej tam pobyl dýl, tam byl furt někdo jinej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.8.10 19:12

človšk, tak já si myslela že myslíš ohledně té fingované nehody … no ale pravdy že v pátek jsem neviděla, dneska od té chvíle jak čekal Marcus v motelu a už si tuhle sérii nepamatuju… fakt jsem na to koukala jen abych to viděla a dokoukala a ted už na to moc nekoukám …

ale pravda že v posledním díle, jak jeli na koních, mi bylo smutno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.8.10 19:16

Tak to mne ani smutno nebude, pac mam uz stazeny ty prvni serie a muzu koukat na dobu kdy to jeste melo smysl :mrgreen: . Zrovna premyslim proc tam vlastne je napr. ta Jaz s tim Benem, vzdyt tam nemaj absolutne zadny vyznam, funkci, nic, fakt jen aby zalatali diru po nekom a pritom se okolo tech lidi ani nic nedeje. Dave byl mnohem dulezitejsi a toto trvalo nez ho dali do znelky, tyhle dva jsou tam hned a pritom jde u nich o prd, Moira si musela pockat az na znelku zaverecny serie, pritom uz je tam sakra dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.8.10 22:10

člověk, no mě ani ne tak po těch lidech co tam ke konci vyzbyli, ale vůbec celkově po seriálu … a hlavně po těch co byli odejiti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí