Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si dneska dala osmičku, teda jak mám klídek na to sledování, tak si všímám detailů, který jsem předtím vůbec nepostřehla
A strašně to tam Claire i Tess sluší, hlavně Tess je tam ještě taková mladinká ![]()
Eviah, hrála Bindy, dceru Beth Martinové - jen v jednom díle skrz tu písničku na výročí Gungellanu ![]()
ahoj kočky
Alence děkuji za odkaz, taky už mám staženo ![]()
a můžu říct, že jak u mě nebývá zvykem, tak se mi líbí fakt všechny písničky, některé míń, ale nechají se poslouchat všechny ![]()
„did I tell you“, „The man I loved“ — no luxus ![]()
No já se asi počůrám. To je jak v americkým filmu. Taková slátanina.
No jak v hodne spatnym americkym filmu, taky mne to desne stvalo, si teda na uplny zaver serialu mohli vymyslet neco lepsiho, tohle bylo fakt udesny, ani napinavy, ani romanticky, spis trapny.....
No a mě úplně vypadl konec. Sice jsem to viděla, ale vůbec nevím jak to skončilo ![]()
Ingrid ujela na zaklade toho co ji rekla Grace, Marcus z toho sili, Ingridina manzela sebrala policie a je po vsem, proste traparna, tri dily do konce a Marcus stihne byt s Grace a posleze zase s Ingrid, fakt vtipny ![]()
Akorat mi to prijde divny, protoze jestli se nepletu tak uz minuly dil koncil tim, ze Ingrid byla pryc, ze ji nemohli najit a dneska uz tam zase byla jakoby nic?!
člověk
ona Ingrid nafingovala bouračku, krev tam byla a Marcus na ní čekal v nějakém motelu kde měli mít sraz a myslel si že je někde zraněná … no nakonec se k němu Ingrid dostala ale bylo to všelijaký, tak jako nabourá, zmízí a oni si asi budou myslet že je mrtvá ne ![]()
každopádně u tohohle konce jsem nevěřila, 3 díly do konce a pořád jsem čekala co z toho bude …ale že se dá příští díl dohromady s Grace a na konci se rozejdou a zas je s Ingrid
![]()
Dneska jsem po dlouhé době viděla a fakt hrůza. Že je tohle farmářskej seriál? To ani omylem… A zajímavý bylo, že Alexander byl doma sám, než Stevie šla za ním nahoru ![]()
Ibbu ja vim jak to bylo s tou fingovanou bourackou, myslela jsem ten patecni dil, jak za ni vlezl do te loznice, holky ji to moc neverily, ale pak nasly ten car jeho obleceni a Ingrid nemohly najit, tim to v patek koncilo a dneska to zacalo jakoze uz tam zase je, to mne trochu prekvapilo, myslela jsem si, ze uz zdrhla proste minule, no je to cely nesmyslny a s McLeodkama to nema spolecnyho ani prd, i ta Stevie uz je tam takova mimozni a ty lidi jsou divny, nemam k nim zadny vztah. Jako jeste ta Stevie s Moirou, ale zbytek je mi uplne fuk, bohuzel i ten Marcus s Ingrid.
**Machalko odbornice, ten Ingridin exmanzel nehral uz v necem, je mi zase nejakej povedomej
Clovek, teda ty máš oko
Mně povědomej nebyl vůbec, ale mihnul se v McLeodkách už v páté sérii ve dvou dílech jako jakejsi Dan Nugent. Ale vůbec si ho nevybavuju, už vůbec ne tu postavu ![]()
Hm, hm, tak kdopak to byl? Napadl mne akorat takovy mlady policajt, byl tam tak 2× a vzdy jen sedel v aute, tusim, ze jednou mluvil s Tess a vypadal docela sympaticky a pekne, toto byl teda hajzlik, ale osklivej nebyl, to nemohu rict
. Jinak mne fakt nikdo nenapada…tak az budu koukat podruhy, tak se na nej zamerim
Clovek, je to možný, bo ti policajti se tam střídali jak fusky
Kromě Franka, kterej tam pobyl dýl, tam byl furt někdo jinej ![]()
človšk, tak já si myslela že myslíš ohledně té fingované nehody … no ale pravdy že v pátek jsem neviděla, dneska od té chvíle jak čekal Marcus v motelu a už si tuhle sérii nepamatuju… fakt jsem na to koukala jen abych to viděla a dokoukala a ted už na to moc nekoukám …
ale pravda že v posledním díle, jak jeli na koních, mi bylo smutno ![]()
Tak to mne ani smutno nebude, pac mam uz stazeny ty prvni serie a muzu koukat na dobu kdy to jeste melo smysl
. Zrovna premyslim proc tam vlastne je napr. ta Jaz s tim Benem, vzdyt tam nemaj absolutne zadny vyznam, funkci, nic, fakt jen aby zalatali diru po nekom a pritom se okolo tech lidi ani nic nedeje. Dave byl mnohem dulezitejsi a toto trvalo nez ho dali do znelky, tyhle dva jsou tam hned a pritom jde u nich o prd, Moira si musela pockat az na znelku zaverecny serie, pritom uz je tam sakra dlouho.
člověk, no mě ani ne tak po těch lidech co tam ke konci vyzbyli, ale vůbec celkově po seriálu … a hlavně po těch co byli odejiti ![]()