Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ten chlápek co mi připomíná Petera se myslím jmenuje Ben.
Jo aha takže každá normální ženská, která je těhotná jde a tahá pytle s obilím......hm.....ty scénaristi už fakt neví co by tam napsali.
jééé, on už je konec co … ![]()
no dneska Moira potratila? ![]()
Lentilko jak jsi psala o těch pytlech - zkušená ženská, deti má, věk, že už by na sebe měla dávat pozor a takhle blázní co ![]()
Helenka ti moc děkuje za přání ![]()
no holky, já bych už tam moc nových lidí netahala, aby se tam taky umístili
Marcus se Steev je dobrý nápad, a když tam bude Dave tak už by Ingrid byla jako vet navíc ne … to teda raději tu Regan ![]()
Holky dneska Bena mluvil hlas Rileyho, ale pritom ve znelce je ten Gelnar a ten to teda neni urcite, uz jsem z toho jelen
.
Jo s tema pytlema mne to taky dostalo a na konci jsem zase premyslela kdo hlida Xandra, holky byly u Moiry, Grace byla s fararem, Stevie s Marcusem a kde byl Xander?! No a ty zapletky Tayler s Patrickem uz jsou opravdu smesny, by mohli vymyslet aspon neco jinyho. Takovy je tam ted vsechno porad dokola a vlastne se tam nic nedeje. Uz se tesim na vecer, az budu mit klid a dam si dvojku ![]()
Ahojte,
Clovek, jj už tu pětičku dílů mám a strašně se na ně těším, ale nechám si je hezky až budu mít na sledování klid ![]()
Dneska jsem viděla jen kousek, taky mi připadlo, že Bena zase mluvil Riley, fakt guláš ![]()
Tak mam za sebou dil kdy Nick prijel za Tess do mesta, boze ten byl uzasnej, no a ten dil konci jednou z nejromantictejsich scen z celych McLeodek jak Becky s Brickem koukaji na hvezdy a poprve se chytnou za ruku. No to byla romantika, ted uz tam neni romantickeho vubec nic. Chudak Clair, rozesla se s tim bidakem. Holky na to se tak hezky kouka, to je opravdu relax a pohodicka a prijemnej pocit, ja jdu snad dat dalsi dil ![]()
Heeeej kde jste kdo? Dneska zase nic moc, ale o trosku lepsi nez jindy
. Jen nechapu, proc Bena dneska zase mluvil Riley, pritom ve znelce je ten Gelnar, to je jak kdysi s Tess, to taky trvalo asi 10 dilu, ze ji mluvil uplne jiny hlas a ve znelce byla Brabcova. Jsem zvedava jestli si ex od Ingrid pociha na Marcuse. Moiry je mi lito ![]()
Tak já dneska opět neviděla a ještě jsem neměla čas si pustit ani ty starý díly
Snad večer ![]()
holky, dneska jsem kousek taky viděla… a musím říct že mě trošku vadila Steevie s tím svým „vedením“ - farma je všech holek a ona byla načuřeá skrz toho koně od Jaz … no ne že by mi barbie tak zaujala a chtěla se jí zastávat ale tohle mi krapejtek vadilo - Steev jako velká šéfová ![]()
Ibbu ja si myslim, ze Steev je asi velky sef, nebo ji tak vsechny holky berou, ja porad nevim jak to tam poradne je, Stevie koupila podil za ty kameny co mela na zacatku, ostatni McLeodky maji Jodin podil? A co podil Tess, Charlotty? No bordel v tom maj
. A jak je to s podilama a vlastnictvim na Killarney, to bych teda taky rada vedela. Jedinej Rayen je vlastne Xandr
no DR je rozkouskovaný solidně … vím, že Steevie má taky podíl, ale prostě se mi zrovna v tomhle díle jako velká šéfka nelíbila ![]()
a Killarney - no Mrcus tam má taky podíl jako Alex? měli mít jednu půlku dohromady a Nick druhou ne? ani si nevybavuju že by to tam řešili, ale tak nějak si to myslím, že by to mělo být ![]()