Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Xandr bude dobra partie patri mu pomalu cela Killarney, kus Drovers, bude sekac po tatovi ![]()
Jo a další dítě bude mít Stevie s tím veterninářem, takže další dědic
A nezapomeňte na dvojčata Marcuse a Ingrid. A Claire Ruth Ryanová má taky kus DR i Kilarney. A dítě Jodi a Matta na cestě
Farmy na milión kousíčků ![]()
JJ Machalko klasickou telenovelu z toho udelali, uz tam byla snad kazda zapletka co se da ocekavat od techto blbosti, porad mi to neprestane byt lito, ze to tak zmrsili.
Ja kdyz ted koukam na tu dvojku jak je to vsechno realny, ale neni to vubec uspechany, chaoticky jako pozdeji, vse ma hlavu a patu, ty postavy se nejak vyvijeji, budujes si k nim vztah a pak to vsechno zahodili a uplne podelali a nejhorsi je,ze fakt popreli vsechno co tam ty postavy v tech prvnich 4 seriich delaly a resily, ale uz se opakuju, pardon, jsem hrozna ![]()
Holky už nic nedělte, protože tam zachvilku nebude cihla na cihle ![]()
Clovek, však já to píšu taky furt dokola, názor už žádná nezměníme, protože máme pravdu a basta. Zmršili to
A klidně jim to dáme písemně, ne? ![]()
Lenti ![]()
Aha, to jsem na sebe zase něco upletla ![]()
Před usnutím jsem měla v hlavě pořád Brettův krásnej úsměv
Už magořím…
Machalko tak ja zas od vcera jedu v hlave tento song http://www.youtube.com/watch?…, usinala jsem s nim, vstavala jsem s nim. Nekdy si rikam jestli nas procita nekdo neznaly veci, boze, vzdyt je mi 31let a chovam se jak nactka, manzel ze mne obcas netusi ![]()
Jo a vyskytl se mi mega problem, prestavam mit misto na PC, stahuji 18.dil z treti serie, nevim co mam delat, asi to budu muset zacit vypalovat na CD ci co ![]()
Hm, tak ted jsem si na youtubku dala soundtrack k McLeodkam a jsem total v haji, vrele doporucuji devcata ![]()
člověk tohle je můj nejoblíbenější song z MD.
Jo a mě už taky hrabe, dneska jsem v noci zavítala na DR a pomáhala Tess chovat Alpaky. Ani si nepřejte vědět, co jsem dělala s Alexem ![]()
![]()
Jsem magor
Eviah na youtube jsou k nekterym pisnickam texty, ale k tehle myslim ne.
Lentilko mne se tahle taky asi libi nejvic, ona je totiz spojena s tou Clair no… Tak se nam pochlub co si delala s Alexem, ja bych si teda dala rict s Nickem ![]()
Vazne uvazuju o koupi soundtracku, nebo nemate to uz nahodou nekdo nejak vypaleny????
člověk to byla láska jako trám, ale postelové scény bych mohla vyprávět až po 22h. ![]()
Stevie je taky dobrá, jede hledat Ingid a nechá Xandra hlídat Patrickovi.