Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lentilko, svatá pravda ![]()
Clovek a nejsou ty díly na youtubku? Asi ne, co?
STahovat se mi je fakt nechce, je jich móóc ![]()
Machalko youtube jsem nezkousela, ale minimalne tam budou ukazky, tak si je sem muzem hazet a diskutovat o nich ![]()
Clovek, zatím jsem našla díly jen v angličtině a to asi nedám ![]()
Machalko tak to ja taky asi ne
. Ale ja uz mam stazenou jednicku, dvojku a skoro celou trojku, takze ty nejhezci dily muzu sjizdet porad dokola ![]()
To byl zase nudnej dil, normalne jsem si u nej zdrimla
. Naprosto o nicem. Par hnidopisskych postrehu, vrta mi hlavou, ze se tam vubec neobjevila Rose, vzdyt jeji matce zemrel manzel a narodil se ji bratr, nebyla tam o ni ani hlaska nebo jsem o neco prisla? Na Moiru mi moc nesedely ty ruzovy prilehavy saty a Grace teda taky nic moc ubor, ten hlas k ni nesedi, zase to z ni dela uplne jinou postavu. No a na to ze do konce zbyva nejakych 7 dilu to zase vezmou asi pekne hopem kdyz se stihne dat dohromady s Marcusem atd… No a Tayler s Patrickem, to uz fakt nekomentuju.
Tak jsem ve dvojce ve fazi kdy uz Harry vi, ze Peter je zenatej, uz se to tam vsechno zacina pekne vyostrovat, ted se to zacne rozsekavat, Tess utece do mesta, mezi ni a Nickem to jiskri, ze by od toho fakt neco chytlo, no byli uzasni. Ted jsem si blaznivka hledala na youtube scenky s Nickem a s Tess a pak Kate a Rileyho, to byla fakt desna romantika. Uz jsem tam i videla kus posledni epizody jak se vrati Jodi a Meg, no prislo mi to trochu jako kyc… Ale tech videi je tam milion, jeden nevi na co koukat driv ![]()
Clvoek, tak já dnešní díl neviděla vůbec, ale brečet nebudu
Nějak se to tam rozlousklo s tím Míšou, co? Už si nepamatuju - proč se s ním Barbie nakonec rozešla?
Jo a můžeš mi prosím říct, kolikátý díly jsou o té Tess jak odjede do města a je tam? Totiž nikdy jsem vlastně neviděla díl, kdy se vrátila, tak tyhle bych si stáhla ![]()
Jo jinak Rose tam bude na Alexandrovy první narozky, do té doby se tam snad vůbec neobjeví
To víš, když ani neřešili Alexův pohřeb, tak proč by řešili nějakou Rose ![]()
Holky prosím vás mě někam uniklo kam zase zmizela Kate? Vrátila se z tý Afriky a pak už tam zase nebyla. člověk oooooo jak ti závidím krásnou druhou serii s Claire, Tess, Nickem a Alexem
Machalko zacina to sedmym dilem v druhe serii, jmenuje se Treti navic, Tess si zacina na Drovers pripadat prebytecna, myslim, ze hned v tom dalsim dile odjede a zdrzi se min. 2dily, ja uz jsem tyto dily videla, ale popravde si to moc nepamatuju, jen si pamatuju jak za ni Nick prijede do mesta a bude uplne uchvatnej ![]()
Jinak jestli jsem to neprospala, tak to byl vlastne ten Misa kdo tomu jejimu koni dal dopink, nejak se prorekl, no a pipka to s nim ukoncila. Moira rekla Philovi, ze je tehotna, Marcus premluvil Stevie at s nim jde na dobrocinny ples, no nakonec sla, ale kdyz s nim tancila tak si myslela, ze tanci s Alexem. Tayler sla natruc s nejakym jinym hochem, ani nevim proc, v tu dobu jsem zrejme spala
. Jo a Grace uz se libala s fararem. Opravdu si o nic neprisla.
Lentilko, Kate odesla po smrti Rileyho. Farar Dan ji premluvil, aby odesla delat na farmu, kde ziji problematicke deti, ze na to ma vlohy, mela tam jit delat nejakou managerku. Kate byla hrozne znicena z toho, ze umrel Riley takze to nakonec vzala, protoze na Drovers na ni vse padalo a nebyla uz tam stastna. Ikdyz kdo vi jestli Riley nekde neceka…ze devcata ![]()
Jo taky jsem na youtube objevila klip kde byl jakoze Alex s Clair a ze jim to nevyslo, takze to vyjde Charlote s Xanderem, normalne tam byli jako dospeli, na Drovers u vetrneho mlyna, u Xandra si docela dali zalezet, aby to byl podobny tip jako Alex. Tak nevim to byl nejaky specialne natoceny klip nebo to bude na konci te osmicky, jako nejaka fikce ci co????
člověka kde je odkaz na to video
jo a děkuju za vysvětlení. Já teda trošku tápu, kdo je Riley, ale alespoň vím co je s Kate