Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a jo … no nic, na těhu demenci to svádět nemůžu, na kojo demenci taky ne … asi už fakticky blbnu
![]()
Machalko díky ![]()
Holky jak je možný, že seriál, který jsem naprosto zbožňovala je mi teď úplně lhostejnej. Tenhle týden se snažím už potřetí dokoukat a 2× se mi to nepodařilo, třeba to dneska dám, ale přijde mi to úplně o ničem. Zkrátka zbytečně provysílanej čas. Kromě Stevie a Moiru toálně nikoho neznám. Možná tak Patricka. Ti scénáristi vážně nemaj rozum.
lleennttiillkkaa píše:
Holky jak je možný, že seriál, který jsem naprosto zbožňovala je mi teď úplně lhostejnej. Tenhle týden se snažím už potřetí dokoukat a 2× se mi to nepodařilo, třeba to dneska dám, ale přijde mi to úplně o ničem. Zkrátka zbytečně provysílanej čas. Kromě Stevie a Moiru toálně nikoho neznám. Možná tak Patricka. Ti scénáristi vážně nemaj rozum.
Tak já to mam úplně stejně…už tak 3-4 tejdny je mi to buřt! A přitom jsem na to tak ráda koukala!!!
Tak dneska jsem jim přišla na jednu chybu… Phil s Danem tam náborovali k hasičům a Stevie že nepůjde, že má malýho. Ale v jednom díle byla oblečená v hasičským a hasila požár. Bylo to u takovýho nosatýho chlapa, jak pak jel po Moiře a tuším od něj má Tayler tu Noisy.
barbarbucha píše:lleennttiillkkaa píše:Tak já to mam úplně stejně…už tak 3-4 tejdny je mi to buřt! A přitom jsem na to tak ráda koukala!!!
Holky, jsem na tom stejně… štvou mě tím, jak z filmu odcházejí samé fajn tváře ![]()
No já teda zase můžu říct,že dnešek docela šel - akorát tam mohlo být více té práce psů u ovcí ![]()
Ahoj holky, tak o co jsem prisla behem celeho tydne? Prosim prosim napiste. Nicmene muzu rict, ze uz mi tyhle novy McLeodky vubec nechybely,prijit o tyden z 3.serie tak se zblaznim
. Jo a tu Quinnovou potvzuju, uz jsem studovala program, ale vite co budem mit najednou volneho casu, ja myslim, ze je po Michaele zase vytahnou ![]()
Clovek, hlavně se to točilo kolem té přehrady… V pondělí hráli nějakej dobročinnej fotbal, Moira byla nepříčetná trenérka a Phil rozhodčí - no pěkně tam po sobě štěkali, nakonec je to přitáhlo blíž k sobě. Grace při fotbale upadla na Dana, s ním to trochu zacloumalo, ale to přijde až pozdějc. Při tom fotbale se provalí, že Jasminin kůň není nemocnej, ale že je podezřelá, že koně dopovala. Proto zdrhla na DR. Jedna pipka, která byla pro tu přehradu, tak tím Jaz vydírala, ale nakonec to samozřejmě dobře dopadlo.
V úterním díle se objevila Tayleřina matka Barbara Jane(?), tak si to vyříkávali, proč ji opustila, na pozadí toho Frank s Lilly řešili podobnej problém, nakonec že Lilly bude bydlet u matky. Taky se Alexander poprvé usmál, ale nikdy u toho nebyla Stevie, tak to holky před ní tutlaly, až se nakonec usmál i na Stevie.
Ve středečním díle bylo výročí 1 rok od svatby Stevie a Alexe, ta z toho byla přešlá a nechtěla, aby se to nějak slavilo nebo připomínalo. Tak Moira navlíkala Alexandra do růžové, aby Stevie tolik netruchlila a vyrovnala se s tím. Phil taky napsal muzikál Děvče z Gungellanu, je to o Moiře. A zase se řešila přehrada.
Ve čtvrtečním díle se vyřeší ta přehrada, jedná se s ministrem, kterýho se jim nakonec podaří přitlačit ke zdi. Ale ještě předtím Frank přichází o Lilly, ta se bude stěhovat s matkou kamsi daleko. Taky Jaz ho odmítá (v minulém díle si dali pusu, ale ona toho lituje). A on celej zoufalej chce donutit ministra poslouchat, chce vyhodit nějakej most do vzduchu, nakonec tomu v poslední vteřině zabrání Grace s Marcusem. Frank jde do vězení.
V pátečním díle se to točilo kolem Marcuse a Bena (Kena
), furt se štěkali, nakonec se samozřejmě porovnali. Taky tam byl nějakej závod pracovních psů, vyhrála to Tayleřina Noisy, která mezitím zabřezla se Stevieným Turbem. Taky tam Tayler s Patrikem zase řešili další puberťárny. Jo a taky je tam zmíněna Kenova bývalá snoubenka Monika, kterou Stevie údajně nemá ráda.
Machalko diky moc
. Jen pro upresneni, o jakou prehradu jde? Chvily mi trvalo nez jsem si vzpomnela kdo je Frank a Lilly
. Tak zitra uz kouknu, abych byla aspon trochu v obraze. Dneska vecer si dam asi zase nejaky ten navrat do minulosti a pustim si prave McLeodky
. Jo a co Marcus a Ingrid, je tam vubec? Jo a Dan je ten farar ne?
Clovek, na řece Ramsey měli stavět přehradu. Tím pádem by v řece pod přehradou razantně ubylo vody a všechny farmy pod tou přehradou by byly ohroženy ještě větším suchem, naopak ty nad přehradou by byly vysmáté. A DR a spol. jsou samozřejmě pod plánovanou přehradou.
Marcus a Ingrid tam byli, občas se ocicmají, spolu hledali třeba něco na toho ministra a tak. A teď nevím, kdy se to ta Ingrid stěhovala - bylo to už minulý týden?
No prostě teď je v domku střihačů na DR, v jednom bytečku bydlí, v druhém má veterinářský vybavení.
Dan je opravdu farář ![]()
Machalko super, jsi moc hodna, ze jsi mi to takhle hezky shrnula, diky
. Jeste dotaz, to ze Grace spadla na Dana bude mit nejakou dohru v podobe platonicke lasky? A mezi tou pipkou Jaz a Benem to jakoby porad „jiskri“? Ta jeho bejvala snoubenka se tam ukaze? Pro ni byl asi ten prsten co? Promin, ze se porad tak vyptavam ![]()
Clovek, pokud si to pamatuju dobře, dokonce se Grace s Danem budou cicmat. Ale to bude tak to „nejhorší“ - ve smyslu pro Dana, protože on samozřejmě nemůže ![]()
Ken měl o Barbie strach, když si něco začínala s Frankem, prostě kolem sebe pořád tak kroužej…
Monika se tam ukáže na konci, ten prsten byl pro ni, Ken o ní mluvil, že si ji chtěl vzít. Pak se to tam nějak rozlouskne, už ani nevím, proč si ji nakonec nevzal.
Jo a kdykoli se na Barbie podívám, mám pocit, že má nějaký divný vlasy. Má to takový napramínkovaný, každej pramen jinak dlouhej, mně to připadne, jako by vlasama spadla do řezačky
Nesnáším ty její dva culíky
Jo a v pátek měla děsnej odrost, původně jsem myslela, že je ta herečka blondýna, ale to fakt není ![]()
To je celkem vtipny, ze Grace jeste pristrcej do cesty farare, to uz je fakt jak mexicka telenovela
. Tak ja se zitra schvalne na ty Jasmininy vlasy zamerim. Mne vzdy prisly divny vlasy Regan, je tam jeste vubec nebo uz je zase v cudu? Rikala predtim, ze tam bude 14 dni, tak jsem docela zvedava co se jako vsechno muze stihnout za 14 dni na Drovers a Kilarny, ten cas je tam opravdu hrozne chaotickej