Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ingrid uteče, protože ji objeví její manžel. Bude mít strach o Marcuse. No nicméně stejně se s Marcusem setká, nejsu si jistá, ale Marcus ho zabije??? Nebo nějak jinak ten chlap umře. Jenže Ingrid bude pryč, nikdo neví kde, tak se nedozví, že už se ho bát nemusí. Objeví se tam pak na konci osmičky ![]()
Machalko ten veterinar tam opravdu bude a bude mit neco se Stevie? Holky ja uz nevim co je pravda a co nase fikce
.
Se smrti Grace nesouhlasim, ac neni ma favoritka tak smrtaku uz tam bylo dost, hlasuji pro oziveni Rileyho, aby byl pro Kate, Grace s Daveem rozjedou nejaky vlastni business s konma, ona je prece velka konarka, takze bude cvicit a trenovat kone a Dave je bude osetrovat a do toho sem tam zaskoci za veterinare co je se Stevie, pac Ingrid je stejne na matersky s dvojcatama nebo trojcatama?
Však se to přeci stalo, že Riley se oživý, že ho jako voda vyplavila někde jinde a on ztratil tu pamět a bud si vzpomene a nebo se nějakou náhodou dostane zpět na DR a tam si vzpomene… A jsem taky hrozně moc proooo at jsou spolu s Kate, oni mi k sobě tak šli …
Tak jsem koukala na druhou serii a videla jsem dil, kdy se objevil „Jodin otec“, mam pocit, ze v tu chvily scenaristi jeste vubec neplanovali, ze ve finale byla Jodi McLeodova, dost to vsechno nesedi.....
No tam toho nesedí víc
Jsem byla trošku zmatená z toho, když si Patrik s Taylor domlouvali na večer a z Patrika vypadlo něco jako, že to bude poprvé…tak pak netuším co tam dělal s Aishley ![]()
Ale když mě ani moc ty lidský vztahy neberou - je to prostě něco jako telenovela:-) Ale příroda je úžasná
a co se teda přiznám - většinou sleduju jak jezdí na koni - některým to jde líp, jinejm hůř, ale ty záběry jsou boží ![]()
Desty to Patrick myslel, ze to bude Taylerino poprve
. No ted uz to bohuzel telenovela je, ale do te treti serie to bylo uplne neco jinaciho, vseho moc skodi a proste se na to meli radsi v nejlepsim vykaslat a uz to netocit. Bohuzel i ty zabery na krajinu, prace se zviraty atd., uz tam neni v takovem mnozstvi jako driv.
Holky kde jsou vlastne Tessiny alpaky, prece vsechny neumrely ne????? A kde je Madonna, Oskar?
Clovek, ten veterinář se tam objeví v osmé sérii, takže ten není dílo mý fantazie ![]()
Tak jo, Grace neumře a dá se dohromady s Davem
Ingrid jsem napřed chtěla dát trojčata, ale asi to dáme na dvojčata, ne? Bo na trojčata dvě ruce nestačí, to by pak musela mít ještě někoho na výpomoc, takže budou „jen“ dvě děti, to ji dostatečně zaměstná ![]()
Alpaky tam ještě v šesté sérii byly, pak už nevím
Na Oskarovi jezdívá Regan ![]()
Hnidopich se hlasi
.
Takze Jaz a Ben na mne zatim dojem neudelali, budou tam az do konce? Nejak se nemuzu dopocitat loznic na DR, jestli se nepletu tak Stevie je ted zrejme v Clairine pokoji a Grace v Tessine, ale kde je Regan a Jaz? Jedna v hostinskem, ale copak tam byla jeste dalsi loznice? Dale mi vrta hlavou, ze na Drovers jich je najednou jak psu a na Kilarney je porad jen Marcus a Patrick, driv se tam obcas mihla nejaka pomocna sila, ale ted makaj jen oni dva a to je Kilarney urcite vetsi nez Drovers. Jo a taky bych konecne rada vedela jak je to daleko do Gungalanu? Jednou tam padli asi 2hod cesty, ale to mi prijde nesmysl, protoze nekdy mi prijde, ze celej den jezdej jen tam a nazpatek, tak nevim jak pak vsechno stihaj
. No a klasika, trapnou vsuvku Tayler a Patrick si opet neodpustili ![]()
Ahoj hnidopichu, mám další hnidopišskou - dneska Regan rozhodně nejela na Oskarovi, leda že by zhnědnul ![]()
Jj Ken a Barbie tam budou až do konce ![]()
Grace je v hlavní ložnici (původní Claiřina, po svatbě Tess vymalována na fialovo). Stevie je v bývalém Tessině pokojíku - oranžový. Jaz je v tom třetím - růžovém, o tom už jsme se jednou bavili. Buď je nahoře a býval to Charlottin pokoj anebo je dole. Celkově mi to vychází na 4 ložnice, takže teoreticky by se tam vejít měli
Ben chrápe v domku střihačů, kde momentálně nikdo není, bo Tayler je zpátky u Patricka v chajdě na Kilarney, ne?
Ken bude dělat na Kilarney
A všimli jste si, ež dneska ho mluvil Riley ![]()
S Gungellanem by mě to taky zajímalo… aj s Fisherem ![]()
No s tema loznicema je to porad nejaky podivny
. Vubec se mi nelibi, ze najednou jsou tam v podstate tri cizi McLeodky
. Jj toho hnedyho Oskara jsem se taky vsimla, no je to takovy blaznivy, s tema detailama a souvislostma si hlavu fakt nelamou. Dabing mi samozrejme neunikl, ten hlas Jaz je hroznej, ja ted proste vidim tu uknikanou Fionu, nemuzu si pomoct. Ale co, uz se blizime do velkeho finale, tak vydrzime
. Ted mi doslo, ze ja to cely pristi tyden neuvidim, boze co si pocnu
. Prosim informujte mne!!!!!!
Rekla bych, ze Fisher je podstatne dale nez Gungelan, tezko rict, ale min. hodina cesty ten Gungelan musi byt, by mne zajimalo kolik km je treba mezi Drovers a Kilerney, asi to taky nebude zrovna kousek.
Kingsford, což je skutečné jméno farmy (DR), leží severně od města Adelaide, nad Adelaide je město Gawler, když budete zadávat na maps.google.cz, tak kousek od Gawleru (nahoru a kousek doprava od Gawleru) je Kingsford. Takže myslím, že ty dvě města, kam jezdí, jsou Gawler a Adelaide, Adelaide je to velké město, kde měla Tess kavárnu, ne? To je ale jen moje domněnka, měst je tam kolem spousta.
Jo a ještě jedny stránečky
: http://www.bnbbookings.com/mct/site/
nejlepší je locations seen on tour
(dvojklikem rozbalíte obrázky)
a ještě poslední věc, Drovers vypadá z výšky takto: http://mcleodsdaughters-droversrun.blog.cz/…-drovers-run , abyste věděly, co na googlemapách hledat ![]()