Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
3.8.10 22:44

Ibbu ty si nemela Davea rada? Vzdyt to byl takovy sekac, forky mel teda obcas udesny, ale v jadru velmi citlivy a hodny chlapek :mrgreen: . Mne jen proste nesedi ten jeho rozchod s Kate, ale to se proste muselo stat, aby Kate odhalila pravou tvar Rileyho a uz fakt dobrou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.10 08:45

Ibbu, dobře dobře, tak namysli, jak to tam s tím Rileym uděláme :-D

No já ještě včera přemýšlela na tou Grace s Davem a myslím si, že by to šlo. Ona je někdy taková jízlivá, Dave by ji mohl předělat na normální bytost :mrgreen: Tím pádem bych ale Tayler nechala asi pracovat na Kilarney, aby jich na DR nebylo už moc :mrgreen: Museli bychom ale vymyslet to Rileyho zmrtvýchvstání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 10:06

Tééééda holky Vám to pálí :mrgreen: :mrgreen: ! Nepíšete si už někde nějaké poznámky abyste si to pamatovali ??? :lol: :lol:

Ale čekám jak vymyslíte toho Rileyho oživení… :pankac: A co kdyby třeba se ozval sám… Že ho voda někam odnesla a zachránili ho nějací lidi a on si nic nepamatoval.. Tak žil s nima a pak se nějakým způsobem dostal na DR a oni mu tam všechno vyprávěli jak to bylo, atd a on si pak vzpomněl …
Ježiši já bych nemohla psát knížky, nějak mi chybí slovní zásoba :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 10:44

No jediny reseni, voda ho odnesla po proudu, nekdo ho zachranil, bohuzel trpel ztratou pameti, bud by si sam casem vzpomnel a na DR se vratil nebo by se cirou nahodou dostal na DR a najednou by si zacal vybavovat, ze uz tam nekdy byl, to by bylo na par dilu nez by si vzpomnel, aspon by ty dily byly o necem a ne o prdu jak ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.8.10 11:16

člověk, ne že bych Davea neměla ráda, ale když o tom tak přemýšlím, tak mi vůbec nechybí … víš asi tím že on byl skvělý od začátku kdežto Riley si to u mě musel vybojovat :lol: zezačátku mě nenadchnul, to až postupem, a o to víc mě vzala když zmizel — no a samozřejmě i způsob odchodu no :roll:

Machalko, no ale tak Nick byl taky nějaký měsíc mimo ne? než se probral — no a Riley by se musel probrat, pak ještě ta ztráta paměti … no hele, při těch výmyslech co už dramaturgové naplácali je tohle minimum a k dobré věci ne :palec: :lol:

a Grace si dejte klidně s Davem, ty dva nejsou pro mě tak důežitý tak je mi to jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(ale nápady jsou to holky fakt luxusní)

no my si to tu budem psát samy a je - koukat na to ani nemusíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 12:21
ibbu píše:no my si to tu budem psát samy a je - koukat na to ani nemusíme :lol:

JJ Ibbu, svata pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 12:51
clovek píše:
No jediny reseni, voda ho odnesla po proudu, nekdo ho zachranil, bohuzel trpel ztratou pameti, bud by si sam casem vzpomnel a na DR se vratil nebo by se cirou nahodou dostal na DR a najednou by si zacal vybavovat, ze uz tam nekdy byl, to by bylo na par dilu nez by si vzpomnel, aspon by ty dily byly o necem a ne o prdu jak ted :mrgreen:

Přééésně takhle nějak jsem to myslela … :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 14:16

Tak tohle byl ten nejhorší díl snad :cry: :cry: začla jsem brečet co na něj spadl ten strom a ještě jsem pořádně nepřestala … :cry: :cry: !!! O tom se mi bude snad i zdát..... To bylo hrozný, ještě ten vzkaz :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 14:23

No ty mi zas dali dneska, taky jsem si pobrecela, ale prece jen podstatne mene nez kdyz umrela Clair. Bylo to i docela podobny ta jejich smrt, necekana, rychla, mozna to prece jen mohli vymyslet trochu jinak.....

Kazdopadne mam par poznamek, hrozne mne rozciloval jiny Alexuv hlas, takze to pro mne nebyl uplne 100% Alex, pro mne ty hlasy delaj hrozne moc, stejne jako mne na konci rozciloval jiny hlas Nicka, tim mne ochudili uplne o tu nadheru, ze se vratil k Tess, tak bohuzel tady jsem to mela taky tak, proto jsem byla nejdriv docela chladna, kdyz na nej ten strom spadnul, postupem casu mne to teda dostalo, to jo, nejsem necita…

Dalsi poznamka, domaci porody jsou tam zrejme naprosto bezny a co mne dostalo nejvic, tak to, ze Stevie byla po porodu hned nahnoucana v dzinach a v beznym triku, to si moc v realu neumim predstavit, ale to uz je detail :mrgreen:

Jo a jeste by mne zajimalo jak dlouho se vlastne znal Alex s Marcusem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 14:26

Anooo s tim hlasem máš pravdu, ten mě dostal hned jak vyběhl z letadla a začal mluvit… To bylo trapné a také mi přišlo divné, že hrozně rychle ten strom spadl… že tam stáli, nic, pak se začla lámat ta větev a myslim, že tam šlo vidět, že by stačil i Alex odskočit, to bylo takové divné …

A tou Alex, že se hned vešla do svých šatů, tak to už jsem zvyklá skoro ze všech seriálů a filmů, že jsou hned jak lanky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 14:28

No ale hlavne Marcelko vis jak by to muselo bolet vlezt hned do dzinu???? 8-o

Jo to mi taky prislo, ze by stihnul odskocit, blbe to nasnimali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.10 14:39

Holky, to by šlo. V Austrálii mají ještě zepár nějakejch necivilizovanejch domorodců, nebo už ne? :think: Mohl by doplout až k nim a to, že by si začal vybavovat až by náhodou dorazil na DR, je taky super nápad :palec: Akorát jestli se ten Dave vrátí a bude s Grace, vyvstává tam problém tří veterinářů - to už je asi moc :think: Asi by bylo reálnější nechat ho s Kate a Riley by se dal dohromady s Grace :think:

Tak já dneska došla dom, zapla telku a akorát jeli Stevie s Alexem v autě, takže jsem to chytla fakt zavčas :-D Taky se mi draly slzy do očí, marná práce, maj tyhle scény fakt udělaný jako naprostý dojáky…
Jinej hlas Alexe mě štval taky, Stevie v džínách jsem si ani nevšimla - dobrej postřeh :lol: Jo a čeho jsem si nevšimla, když jsem tenhle díl viděla prvně, že na DR jakoby volala Tess :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 14:53

ano, ano toho jsem si všimla, že volala Tess :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 15:37

Machalko 3 veterinari by se jiste uzivili, zapojili by se i vice primo do prace na DR, Killarney, Wilgulu, vse by jen vzkvetalo a vsem by se darilo a vsichni by byli stastni a stastni…

No aspon, ze je to napadlo tam tu Tess zminit, to uz by byl vazne trapas, nicmene si myslim, ze Nick by se mel dostavit na pohreb sveho bratra, to uz se neda vymluvit na praci, kdyz mu nebyl ani na svatbe… a co teprve ta matka Liz?! Ikdyz on snad tam ten pohreb ani nebude co?

Nejdojemnejsi bylo na konci, jak Alex nejdriv pohladil malyho a pak Stevie…ale stejne uz to nebylo takovy, protoze Alex proste patril ke Clair, to melo uplne jiny grady co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.8.10 15:48

Jooo to bylo krásný… A jak ten malej přestal plakat… to bylo vážně dojemný… U toho jsem se rozeřvala taky pěkně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí