Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
4.8.10 16:29

Holky já to probrečela celý. Od chvíle kdy se sešli u letadla až do toho konce. Jak tam Alex byl, aby ukonejšil malého… Mám doma 14 dnů starého chlapečka a jsem citlivka jak nikdy na podobné věci. Jsem zvědavá, jaké mu nakonec vyberou jméno. Jestli co tam navrhoval Alex v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 16:33

Vedaniga jestli se nepletu tak to bude Alexander :-D . Gratuluju k miminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.8.10 20:26

člověk, jj a budou mu říkat Xander - Alex nechtěl jméno po sobě tak to Steev takhle zaonačila

no ale ještě než na to „přijde“ tak bude několik dní bez jména - to v Austrálii jde? :nevim:

a budou mu říkat … aaaa, Machalko, jak mu budou říkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.8.10 20:28

už vím Wombat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.8.10 21:11

Holky, občas můžete kouknout na ústřižky dílů - na youtube jich je hafo a jsou tam i křtiny :-)) Jsem si to musela pustit víckrát, páč jsem tomu jménu nerozuměla…prostě ta jejich výslovnost není pro moje uši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.8.10 21:17

No a jinak změny hlasů…to je pro mě prostě katastrofa. Ale tak přece víte, že v letadle je puštěná klima ne? a spousta lidí z ní nastydne :dance: :dance: :cert:

Holky, tohle je už poslední řada, že jo? Netušíte kdy končí? Jkao že koncem léta šlus ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 21:27

Desty jeste zbyva asi 16 dilu, takze tak zhruba na 3 tydny jestli dobre pocitam.

Ibbu, Charlota byla taky prece hrozne dlouho bez jmena,zase se opakuji, vsak i ten rychly porod venku byl to same jak s Clair :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.10 22:02

Clovek, jo an tohle jsem zapomněla reagovat - Marcus se tam objevil s prvním dílem sedmé série, ne? Takže řekněme tak rok, max. dva? :think:
S tím veterinářem fakt nevím :think: Aby se pak neprali o každou krávu :lol: I když Ingrid bysme mohli vyšoupnout na mateřskou s trojčatama :lol:
Jj pohřeb tam radši ani nebude, to by bylo vážně faux pas :twisted:
Ibbu, hele a víš, co to je ten wombat? Nějaký australský zvíře? Já fakt totiž nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.8.10 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 22:09

Machalko wombat je zvire, uz tam v nejakem dilu figuroval :-D. No mne se prave nezda, ze se znali tak dlouho, vzdyt tam Marcus byl par dilu a pak hned Alex zmizel do Argentiny, tak zrejme se jejich vztah stal intenzivnim pres Skype :nevim: :mrgreen: . Mne ten jeho vykrik, ze ztratil bratra prisel takovej moc teatralni, ale ja uz jsem vazne asi moc hnidopich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.10 22:13

Já tam teda zatím slyšela mluvit a viděla jen vačice :lol:
No asi spolu nestrávili tolik času, ale šel mu i za svědka, takže si byli blízcí… navíc jediný bratr, kterýho Marcus měl a měl ho rád :twisted: Těžko říct… aspoň pro mě, protože já sesterskou lásku neznám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.8.10 22:19

No to bude asi tim, ze ja ten svatebni dil nevidela, ale stejne ho pozadal az pote co Nick odmitl prijet a asi by bylo divne kdyby mu sel svedcit Riley nebo Patrick a nikdo jiny uz tam v te dobe nebyl :lol: :mrgreen:

Premyslim, pri jake prilezitosti tam ten wombat byl,mam pocit, ze to bylo neco okolo Davea a Tess, ale na jisto to nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.10 22:29

Clovek :lol:

Á tak to mám mezeru, fakt si wombata dřív neuvědomuju. V souvislosti s Tess a Davem akorát tak Chlupa z jednorožce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.8.10 22:40

děkuji za odkaz na wombata … mě to znělo jak něco z hvězdných válek :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zvíře bych nečekala 8-o :lol:

to já vůbec netušila proč tam je tohle jméno, myslela jsem že je to prostě místní „folklor“ - něco jako typická přezdívka pro mimíse nebo něco podobného :wink:

holky ješt k té 9.sérii :lol: - tak Dave se vrátí a bude s GRace (?), Riley s KAte, Ingrid s Marcusem, a nový vet se Steev … souhlas s mateřskou pro Ingrid - no co, nadchne ji mateřství natolik že přestane opečovávat býky :-P (dobrý nápad :palec: ), a 2 vetové se už ujmou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
5.8.10 06:42

Holky, a to je 9.tá série? Já myslela, že teď jede 8má řada…mám mezery ve vzdělání jo? :nevim: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí