Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marcelko, Grace s Marcusem spolu nic mit nebudou, Grace asi propasla svou sanci, Marcus bude s Ingrid. Taky se mi to dneska celkem libilo, aspon uz zase pracuji a staraji se o zvirata, zatim ta osma serie vypada lepe nez sedmicka, ta byla opravdu priserna!
Machalko dneska jsem zaznamenala hlas farare Dana a rekla bych, ze toho mluvi Petr Gellnar
. Bylo teda hodne neprijemny jak ten floutek z baru mluvil Rileyho hlasem, to se mi nelibilo. Kate mi bylo zase lito, rekla bych, ze ji Riley sebral vic nez celej Dave, ach jo
Tak to je škoda, jak spolu uvízli, tak to vypadalo nadějně a jak Grace vytáhli a pak jeho tak na něj i tak koukala …
Taky bych řekla, že Kate do něj byla dost zamilovaná, že jí to opravdu hodně vzalo …
Už se těšim na zítřejíš díl … ![]()
Postupně se mi ty díly zdají víc a víc ujetý. No hlavně Phil dnes zazářil ![]()
Tak jsem si zase dala navrat do minulosti a videla jsem super dil z druhe serie, Alexovi nekdo podstrcil miminko, ze je jeho, bylo to moc pekny
. Teprve ted se Tess s Alexem rozesli, myslela jsem, ze to mezi nima byla jen takova epizodka a ono to docela trvalo, no a Clair uz se spustila s Peterem
. Taky jsem zjistila jak mi dost chybi Jodi
.
Zitra neuvidim tak kdyztak napiste co a jak. Machalko netusis, ktery den Alex zemre?
Já dneska viděla jen začátek, takže Dana jsem si snad ani nevšimla
Uvidíme, až se tam objeví ten Ben, koho budou hlásit v titulkách jako dabéra, přece jen jsem to viděla před dvěma roky, to už je dááávno ![]()
Grace s Marcusem budou spolu chodit, jen chvilinku tuším to bylo až v posledním díle… Ingrid totiž na nějakej čas zmizí. Ale pak se vrátí a Marcus k ní - mně to teda v tu chvíli připadlo správný, i když Grace zůstala posledním dílem na ocet ![]()
Jak to tak počítám, Alex by měl umřít ve středu. A ještě dva díly předtím - v pondělí, zmizí Kate ![]()
To uz nam zmizi Kate? Ach jo
. Holky, ze se fakt na to radsi nevybodli, proc to natacet za kazdou cenu dal, kdyz od te pate serie, uz to fakt nema zadnou uroven ![]()
Machalko, takze Marcus bude chvily chodit s Ingrid, ta pak zmizi /zrejme souvislost s nasilnickym manzelem co?/, Marcus se da mezitim dohromady s Grace a v poslednim dile se vrati Ingrid a Marcus odvrhne Grace a bude s Ingrid? Tak to jsem teda zvedava jak to zase navlecou, takhle mi to prijde jako pekna konina…
Clovek, fakt si u té osmičky nepamatuju detaily, tak se předem omlouvám, jestli to nebude úplně sedět
Ale Marcus s Ingrid budou spolu chodit (nedali se dohromady už dneska?
), pak přesně jak píšeš - kvůli manželovi Ingrid uteče, Marcus manžela vyřídí, jenže Ingrid se to nebude mět jak dozvědět. Ale MArcus se nebude hned vrhat do náruče Grace, právěže to bude fakt až nějak na konci, kde je střih o rok později a tam budou spolu. Jenže pak se Ingrid vrátí a Grace sama vycouve.
Jo a neboj, za Kate přijede úúúúžasná náhrada, vypatlaná Jaz
A za Rileyho Stevin bratranec - „Ken“ Ben Hall ![]()
Počkejteeeee, jak jako Kate se ztratí ??? To už tam nebude do konce hrát ??? To snad nééééé
![]()
Tak to jsem na to zvědavá …
Kolik má vůbec ta osmá řada dílů ????
Marcelko, nebude, taky nakonec chtěla z toho seriálu odejít (ani se jí nedivím
). Osmička má naštěstí jenom 22 dílů.
holky, tak dneska se tam objevila příšerná Steeviina kamarádka
viděla jsem jen kousek, ale to je takový díl, asi potřebovali vzrůšo, tak tam poslali ji ![]()
Ahojky,
tak mě se dnes ten díl taky moc nelíbil. Mě přijde, že už to fakt začíná být taková slátanina a za každou cenu senzace - ta Sheron fakt hrozná ![]()
Ibbu jaka kamoska, bude tam dele?
Machalko uprimne jsem rada, ze ta osmicka ma jen tech 22 dilu, jsem hodne zvedava co vytahne CT potom, pochybuju, ze budou opakovat od zacatku.
Ja dam dneska vecer asi zase retrospektivu, uz se tesim, ty prvni serie to je opravdu balzam na dusi
člověk to si ti nepamatuju jestli tam byla víc dílů
podle mě ne, udělala průšvih, mám pocit že i okradla Steevie (co, holky? je to tak?) nakonec to vrátila a odjela ![]()
Holky, tak můžu Vám říct, že dnešní díl mě ani trochu nezaujal, spíš vytočil
Bylo to o ničem a ta Sheron je hroznááá !! Kde ta se tam vzala ? Co ta tam bude dělat ?
22.dílů a pak to skončí ? Tak nechtějí to pustit od znova ???? Nebo nevim na co budu koukat … ![]()
Tak koukam, ze jsem dneska o nic neprisla, to uz bude stat asi za to jen posledni dil a to jen proto, ze se tam ukaze Jodi, ze? To mame pristi tyden jeste toho Alexe,ach jo, po vcerejsich Chirurzich se nemuzu vzpamatovat cely den, tak doufam, ze tohle mne tak nesebere, snad ne, kdyz o tom vim… Ale kdyz umrela Clair, to byl opravdu obrovsky sok, vubec jsem to nemohla pobrat a brecela snad pul hodiny v kuse ![]()