Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DR by měl být tak nějak na čtvrtiny - Tess, Charlotta, Stevie a Jodi. A ten Jodiin je rozdělenej mezi Regan, Grace a Jaz, takže by vlastně Stevie mohla šéfovat, protože má asi větší kus, i když nikdy nebylo zmíněno, jak velkej kus si koupila ![]()
A Kilarney by mělo být na třetiny - Nick, Marcus (po Bryceovi) a Alexander.
No je v tom peknej bordel, jak rikam stale, Harry a starej Jack McLeod se musej v hrobe obracet!!!!! Jdu si dat dalsi dil z dvojky at si spravim naladu ![]()
Machalko,
a fakt je to na čtvrtiny? bylo to na poloviny ne - pak po Claiřině smrti by se spíš půlka měla rozdělit mezi Tess a Charlottu? — ale to jen uvažuju, vůbec si nepamatuju že by to tak řešili
už přestávám počítat ![]()
Ibbu, jen teoretizuju. Byly to dvě půlky - Tess a Claire. Claiřinu zdědila Charlotta, ta je přece přímá příbuzná - dědí se napřed manžel a děti, pak až ostatní příbuzní, ne? Je fakt, že tím pádem by Stevie kupovala část z Tessinýho a Tess by Jodi dávala kus taky ze svýho
Takže Charlotta má polovinu a druhá půlka je na třetiny: Tess, Stevie, Jodi. No a ten Jodiin kousíček je ještě na menší kousíčky
Krom toho by mě zajímalo, když se na konci Jodi vrátila, jak to bylo pak
![]()
Tak jsem si teď dala šestej díl z dvojky - fakt bego bájo
Poslouchala jsem taky, jestli se už tam neobjevil hlas Rileyho, protože na konci krásně říkají všecky, co tam mluvili, ale nezdálo se mi. Zato tam byl už hlas Davea a Patrika (ten Bohdan Tůma je taky všude) ![]()
Machalko to je pokoukani vid, to jeden nestaci zirat jak to pak dokazali pokazit, ale totalne
. Ja ted skoukla dil jak se Tess vratila, no zase jsem mela husi kuzi atd… fakt krasny ![]()
Clovek, to se fakt nedá srovnávat, je to jak nebe a dudy! Už se těším na další díl
A asi mi to stejně nedá a budu tahat další ![]()
Ja uz stahuju dal
. V tyhle fazi dvojky to zacina byt nejzajimavejsi a je to vlastne hrozne napinavy az do Clairiny smrti, pak uz to nikdy takovy smrnc mit nebude, ale porad to bude dobry, pro mne zatim nejhorsi ta sedmicka, ta mi prisla uplne divna a ta osmicka, to uz je jen takovy hrc prc, uz to proste chteli nejak dotocit a je to na tom hrozne znat, je to vlastne uplne o nicem, uz tam neni zadny pribeh, napeti, romantika, zapletkou s Ingridinym agresivnim manzelem to nevytrhnou, aspon za mne teda ne.
Já bych ještě vzala na milost sérii po Claire - to než se Tess s Nickem dali dohromady, to bylo taky nervy drásající
Ale tehdy to končilo jejich svatbou a tím měli to natáčení típnout. A žili spolu šťastně až do smrti a šmytec ![]()
Machalko mas recht, svatbou Tess a Nicka to opravdu melo skoncit, pak uz to byla traparna na traparnu, bylo par svetlych chvilek jako Jodi a Matt, Kate a Riley, ale to na dalsi 3 serie nestaci. Vlastne po jejich svatba byla ta hruza se Sally a Harrisonem, tahle zapletka mi vadila neskutecne moc
Jsme se stejne vlastne nedopocitali kdo tam co ma a kolik ceho
. Ted vlastne cast Drovers uz pomalu patri i Rose a Xandrovi kdyz jsou to Steeviny deti ![]()
Jojo taky si myslím, že to měli utnout po svatbě tess a nicka a ještě tam teda nějak vpáčit stevie a alexe. Zkrátka všichni staří známí by se tam pobrali a bylo by ![]()
Clovek, přesně, s tím Sallyiným dítětem z toho začali dělat telenovelu
Když jsem tu sérii viděla poprvý, jak pak Nick od Tess odešel, tak jsem řvala a proklínala je, že je nemohli nechat proboha šťastný, neskutečně mě to s*alo
Jsem z toho měla náběh na vředy
Pak už jsem našla stránky o McLeodkách, takže další série už nebyly takový šoky, zjišťovalo se v Austrálii, jak a co tam bude, takže klídek ![]()