Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
26.8.10 18:37

holky já dneska neviděla :roll: no a jsme ráda že nejsem jediná komu to přišlo tak nějak líto :-D

prostě jsme s nimi zažily spoustu času a ikdyž ten konec stál za prd, tak se mi bude stýskat

podle mě by to mohlo pokračovat pořád, ale úplně jiným směrem :lol:

do austrálie jedu … ale kdo zaplatí letenky :think: :lol:

Ifco, no oni se tou Jodi asi snažili trochu nám nahradit všechny ty trapně odejité postavy :pocitac: (aby nám ucpali pusu :lol: ) ale jak už tu holky nadnesly při diskuzi o majetkovém rozdělení DR - taky by mě zajímalo jak to udělají když Jodiin podíl mají teď ty 3 - Grace, Regan a Jaz

jo a je to jisté že Ben s Jaz jsou pár? já už si to nepamatuju jestli se tihle dva dali opravdu dokupy nebo jestli to bylo takový to obšlapování okolo sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 19:22

JJ Ibbu jsou par, on se rozesel s tou Monikou a s Jaz si padli do naruci a byla velika libacka :mrgreen: . No holky mi porad smutnily, ze je Grace sama, ale vsak Regan je taky sama a jestli jsem dobre pochopila tak chce na DR zustat,takze vlastne najednou tam zustanou uplne vsichni a budou zit spokojene, myslim, ze po oslave se urcite vratila i Tess s Nickem a Becky zajela na navstevu a Kate taky a pak Patrick s Tayler privezli Dave z Afriky, no proste jsou vsichni zase tam kde maji byt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 19:41

Tak já dneska místo McLeodek pochodovala v zoo :lol: Ale zrovna ten poslední díl jsem si připomenout chtěla, no nevadí :-D

Jejda, holky, já jako průvodce, to není moc dobrý nápad :mrgreen: Ale jinak jedu taky :palec:

Nepostřehli jste někdo, jak se teda jmenuje ten novej veterinář? Že bych začala sepisovat scénář pro devátou sérii :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.8.10 20:51

Machalko

taky mě zajímá jak se jmenuje – nepamatuju si to :nevim: a jsme líná se kouknout na dvd

jo a dvd padlo hodně - celá série se na jedno nevešla :roll:

ale plánuju externí hardisk a škoda že jsem ho neměla dřív :think: tam bych nacpala raz dva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
26.8.10 21:13

Člověk - díky, už jsem v obraze :wink:

Nový díly už mě fakt nebavily, ale když už na to koukám tak dlouho…no znáte to :lol: Už se ale těším až to zas začnou dávat od začátku, spousta mi toho uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 21:14

Ibbu, a kolik těch dývek máš?

Tak jsem teď zkoukla tu jedenáctku, jak včera psala Clovek. A u polibku Becky s Brettem se mi zježily chlupy, to bylo nádherný :mrgreen: Já su z toho jeho úsměvu vždycky úplně unešená :oops: :lol:
Taky jak Nick dohonil Bouřliváka, to byla vlastně jeho první pořádná jízda na koni, co? Taky Tess to s copánkama moc slušelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.8.10 21:31

Machalko, 18 dvd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.8.10 21:33

holky já skončila ve dvojce někdy u 6.dílů - jak se provalilo že Nick koupil Vilgul - a dál jsem se nedostala ale klidně vás doženu abych mohla diskutovat s vámi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 21:40

Ibbu, jůů 8-o

Jinak dneska začíná další seriál, do kterýho jsem se zažrala - Zoufalky :mrgreen: Takže ode dneška mám dlouhé čtvrtky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.8.10 21:47

Joo Zoufalky jsou taky moje krevni skupina, dokonce i manzel rikal, ze to ma celkem stavu a to je co rict, protoze to je nepritel serialu. Tak se muzem klidne presunout na stranky Zoufalek, tusim, ze jsem je tu nekde v zoufalstvi z konce posledni serie zalozila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 21:51

Alenko, už jsem tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 22:10

Tak to ja se k vam pridam, Zoufalky taky muzu :mrgreen: .

Ibbu jj, koukej s nama dal a muzeme si porad psat. Holky ja uz si tak zvykla, mne by se po vas fakt styskalo :huban:

Ja ten dil s veterinarem prosvihla a dneska se tam jen tak mihnul a jmeno tam rozhodne nepadlo, takze nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.8.10 22:12
ibbu píše:
Machalko, 18 dvd :roll:

Ty brdo, tak to je narez, no ja to mam zatim do pulky treti serie v PC, ale uz to musim resit, pac dalsi dil uz se mi nevejde, ja jsem na tyhle veci hrozne leva, tak snad to vyresim uspesne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
26.8.10 22:15

ahoj..
Tak mě se ten kupodivu poslední díl dnešní líbil.
Bylo tam víc věcí z farmy…
Další serie zatim není že?,protože jako konec je otevřený. :think:

• Citovat
  • Upravit
11822
26.8.10 22:49

Clovek, mně by to drbání tady taky chybělo :mrgreen: Ale věřím, že to tady úplně neumře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí