Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky já dneska neviděla
no a jsme ráda že nejsem jediná komu to přišlo tak nějak líto ![]()
prostě jsme s nimi zažily spoustu času a ikdyž ten konec stál za prd, tak se mi bude stýskat
podle mě by to mohlo pokračovat pořád, ale úplně jiným směrem ![]()
do austrálie jedu … ale kdo zaplatí letenky
![]()
Ifco, no oni se tou Jodi asi snažili trochu nám nahradit všechny ty trapně odejité postavy
(aby nám ucpali pusu
) ale jak už tu holky nadnesly při diskuzi o majetkovém rozdělení DR - taky by mě zajímalo jak to udělají když Jodiin podíl mají teď ty 3 - Grace, Regan a Jaz
jo a je to jisté že Ben s Jaz jsou pár? já už si to nepamatuju jestli se tihle dva dali opravdu dokupy nebo jestli to bylo takový to obšlapování okolo sebe ![]()
JJ Ibbu jsou par, on se rozesel s tou Monikou a s Jaz si padli do naruci a byla velika libacka
. No holky mi porad smutnily, ze je Grace sama, ale vsak Regan je taky sama a jestli jsem dobre pochopila tak chce na DR zustat,takze vlastne najednou tam zustanou uplne vsichni a budou zit spokojene, myslim, ze po oslave se urcite vratila i Tess s Nickem a Becky zajela na navstevu a Kate taky a pak Patrick s Tayler privezli Dave z Afriky, no proste jsou vsichni zase tam kde maji byt ![]()
Tak já dneska místo McLeodek pochodovala v zoo
Ale zrovna ten poslední díl jsem si připomenout chtěla, no nevadí ![]()
Jejda, holky, já jako průvodce, to není moc dobrý nápad
Ale jinak jedu taky ![]()
Nepostřehli jste někdo, jak se teda jmenuje ten novej veterinář? Že bych začala sepisovat scénář pro devátou sérii
![]()
Machalko
taky mě zajímá jak se jmenuje – nepamatuju si to
a jsme líná se kouknout na dvd
jo a dvd padlo hodně - celá série se na jedno nevešla ![]()
ale plánuju externí hardisk a škoda že jsem ho neměla dřív
tam bych nacpala raz dva ![]()
Člověk - díky, už jsem v obraze ![]()
Nový díly už mě fakt nebavily, ale když už na to koukám tak dlouho…no znáte to
Už se ale těším až to zas začnou dávat od začátku, spousta mi toho uteklo…
Ibbu, a kolik těch dývek máš?
Tak jsem teď zkoukla tu jedenáctku, jak včera psala Clovek. A u polibku Becky s Brettem se mi zježily chlupy, to bylo nádherný
Já su z toho jeho úsměvu vždycky úplně unešená
![]()
Taky jak Nick dohonil Bouřliváka, to byla vlastně jeho první pořádná jízda na koni, co? Taky Tess to s copánkama moc slušelo ![]()
holky já skončila ve dvojce někdy u 6.dílů - jak se provalilo že Nick koupil Vilgul - a dál jsem se nedostala ale klidně vás doženu abych mohla diskutovat s vámi ![]()
Ibbu, jůů ![]()
Jinak dneska začíná další seriál, do kterýho jsem se zažrala - Zoufalky
Takže ode dneška mám dlouhé čtvrtky ![]()
Joo Zoufalky jsou taky moje krevni skupina, dokonce i manzel rikal, ze to ma celkem stavu a to je co rict, protoze to je nepritel serialu. Tak se muzem klidne presunout na stranky Zoufalek, tusim, ze jsem je tu nekde v zoufalstvi z konce posledni serie zalozila ![]()
Tak to ja se k vam pridam, Zoufalky taky muzu
.
Ibbu jj, koukej s nama dal a muzeme si porad psat. Holky ja uz si tak zvykla, mne by se po vas fakt styskalo ![]()
Ja ten dil s veterinarem prosvihla a dneska se tam jen tak mihnul a jmeno tam rozhodne nepadlo, takze nereknu.
ibbu píše:
Machalko, 18 dvd
Ty brdo, tak to je narez, no ja to mam zatim do pulky treti serie v PC, ale uz to musim resit, pac dalsi dil uz se mi nevejde, ja jsem na tyhle veci hrozne leva, tak snad to vyresim uspesne ![]()
ahoj..
Tak mě se ten kupodivu poslední díl dnešní líbil.
Bylo tam víc věcí z farmy…
Další serie zatim není že?,protože jako konec je otevřený. ![]()
Clovek, mně by to drbání tady taky chybělo
Ale věřím, že to tady úplně neumře ![]()