Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
29.8.10 14:04

No jo už jsem vám říkala, že se bojím koz, krav, koní, ovcí a podobných zvířat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.8.10 15:16

Taky kozy a ovce mne nevadi, ale kravy a kone teda…to se taky bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.8.10 15:28

Já nesnáším hlavně kamerunský kozy, protože to jsou strašný mrchy, měli jsme je v práci…br…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.8.10 16:19

Copak nevíte, že holky na DR vás strachu odnaučí? :wink: :mrgreen: Nebo nějaký chlapík z farmy od vedle. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.8.10 18:15

No, tak pokud ten chlapik od vedle bude pohledny s jiskrou v oku, tak se mozna i strachu odnaucim… Vlastne je to super handicap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.8.10 19:29

ahojky

Agatho, s těma Zoufalkama souhlasím, já se snažila koukat když začali, 1. sérii a pak mi některý díly utekly - bydlela jsem na koleji bez TV :roll: - a radši jsem to vzdala, nešlo to

no a pak mi to kazil i tata, zároveň se Zoufalkama běžel House - takže chca nechca jsem se přeorientovala na Gregoryho :-P

holky, všech 8 sérií šlo 100% rok ne - loni před létem, mám pocit, to začalo :think: to je sakra kus života …

no a zas teď jsem pár dní nesledovala, nějak není čas, ikdyž chuť je veliká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
29.8.10 19:48

Neměla jenom bílé, však teď tu bílou musela vrátit a zbyla jí hnědá (nevím, jestli to je Uno Antonio nebo Secundo Antonio :lol: ).

Lentilko, ty žlaby bys mohla čistit i když se bojíš, zvířata budou daleko :lol: Jo a Regan se zezačátku taky zvířat bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.8.10 15:37

Tak jsem si dala třináctku a tam byl herec, co pak hrál Heatha (Graceina snoubence). Tady mu to teda seklo mnohem víc, byl hubenější a taky měl kratší vlasy :mrgreen:
Strašně se mi líbí to Nickovo a Tessino kroužení kolem sebe, když si vzpomenu, jak jsem tehdy byla napnutá a říkala si, tak kdy už to spolu dají dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.8.10 21:54

Machalko, az jsi vyfotila ty alpaky, tak jsem zjistila, ze jsi z Brna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.8.10 22:01

Alenko :mrgreen: A taky ses na ně v zoo dívala? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.8.10 22:21

Ne ne, ja tam uz dlouho nebyla, ale divala jsem se na tvuj profil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
31.8.10 13:39

Koukám na sama doma a říkám si, za chvilku bude půl druhý a přijdou mcleodky. Jo prdlajz Quína přijela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.8.10 14:15

Koukám, že je to tu samá Brňanda. :-D Já v zoo nebyla leta, protože ten hang se mi nechce šlapat, měli by ji přestěhovat někam na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.8.10 19:13

Lentilko, je to pěkně zažrané pod kůží, co? Já se po poledni taky furt dívám na hodiny, abych něco neprošvihla a ono není co prošvihávat :lol:

Eviah, však nahoru hezky vláčkem a pak jdeš jenom z kopce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.9.10 09:12

Ahoj McLeodky :mavam: . Taky je mi smutno a taky mam pocit, ze mi porad neco chybi, ted jsem ani nemela cas na stary dily, tak mozna dneska bych potesila sve srdce a aspon jeden dil si pustila. Machalko musim se zamerit na toho Heatha. Vsimly jste se, ze na Prime uz zase od zacatku davaji Mash???? Skoda, ze CT tohle nepraktikuje, uz jsme mohly pomalu tyden koukat na prvni serii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí