Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
3.9.10 22:40

Ja jsem bud 12 nebo 13, taky ted nejak nestiham, asi zacnu koukat behem toho hlucheho mista v 13.30. Ja totiz kdyz nekoukam tak jsem relativne v klidu, jak zacnu koukat tak mam potrebu videt treba 3dily najednou jak jsem do toho zazrana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 22:44

Clovek, tak to máš dobrý, že jich můžeš dát tolik, já když dám jeden přes den s malou za zády, tak už ten jeden musím tolikrát kvůli ní pauznout, abych z toho něco měla :twisted: A večer většinou sedím u emimina a datluju do klávesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 22:48

Machalko to ja prave nedam, takze radsi nekoukam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 23:19

Tak to máme stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.9.10 22:48

A zas jsem za víkend nedala ani jeden díl. Věděla jsem, že to pro mě nemá smysl stahovat celý, že se prostě nedokopu :oops: Ale tak zkusím asi zítra v těch 13,30, to by mohlo klapnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.10 08:32

Machalko jsem na tom uplne stejne, taky to zkusim dneska v tech 13.30…snad to klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.10 13:06

Machalko tak jsem scihla 12dil z druhe serie, byly tam Tessiny alpaky, takze puvodne mela svetlou i tmavou, ovsem svetla byla kradena, takze ji museli vratit.
Brick uz odjel, bylo to dojemny, chudak Becky kdyby vedela co ji jeste ceka… no netesim se na to. Ale zase jsem si teda libovala jak je to hezky, uveritelny, romanticky, no proste parada :palec:. V tech prvnich seriich se ty vztahy vzdy nejak vyvijely, chvilku to trvalo nez se dali dohromady, melo to takovy naboj, coz v tech poslednich dvou seriich vubec nebylo,tam jsem proste nevidela ten vyvoj,tu romantiku, jako vztah Tayler s Patrickem a trojuhelnik Marcus, Ingrid a Grace mne fakt nechaval uplne chladnou, v dnesnim dile stacila hudba kdyz se Becky loucila s Brickem a byla jsem hotova :mrgreen: . Jeee ja se zase rozepsala, tak si to ctenarky nejak preberte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.9.10 13:38

Clovek, já jsem před chvilkou dala čtrnáctku a tam má Tess 2 bílé a 2 hnědé alpaky :mrgreen: Ani jsem si nepamatovala, že chtěla zakládat chovný program :-) Jo a taky v tomhle díle Claire zřejmě otěhotněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.9.10 19:34

holky vy mě lákáte … já jsme kousek za vámi ale taky nějak neni kdy … hlavně jsme líná se zvednout a pro to dvd si dojít :-P :mrgreen:

ale těším se na to už od minulého týdne kdy jsem to viděla naposledy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.10 21:24

Svadim myslenky na to, ze pred spanim dam jeste jeden dil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.10 22:16

Tak jsem skoukla dil jak hnali dobytek na pastvu, byl tam ten „hubeny Heath“, teda nevim kolik uplynulo doby mezi 2 a 7 serii, ale pribral docela dost. Tess a Nick mne opet dostali, jak se Tess sprchovala a Nick ji sundaval pijavici a jak pak na ni zarlil, oni dva byli fakt cukrousove :srdce: . Jo a hned v tomto dile mela Tess dve tmave alpaky, tak uz v nich mam nejaky zmatek. Poprve se tam objevil Jake co bude pozdeji s Becky, opet ho mluvi Bohdan Tuma, takze jsem mela trochu problem nevidet Patricka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.9.10 22:18

Clovek, ty hnědé alpaky jsou 2 vykastrovaní samci. A bude mít ještě dvě bílé samičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.9.10 08:55

no holky, já se taky včera polepšila a shlédla jsem rovnou 2 díly :lol: ale pořád vám ještě nestačím , jsem asi u 8.dílu

a technická holky, jaký je rozdíl mezi alpakou a lamou ?

minulý týden jak jste tu dávaly fotky s alpakama, jsme tady „za barákem“ u statku objevila lamu / alpaku … no nafotila jsem to jako že vám ji pošli pělně zblízka :-P :lol: a chlap mi povídá " jaký alpaky, lamy tam maj" — ale vzhledově jsme teda stejný podle mě :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 09:05

Ibbu, já si myslím, že je to druhové jméno. Bo i tady v zoo mají ty alpaky nazvané lama alpaka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 14:08

Tak jsem si teď dala patnáctej díl a je to o těch striptérech 8-) :pankac: Myslím, že víc komentovat to nemusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí