Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro mne Peter byl, je a bude zaporakem, mne i vadi, ze si odvedl Charlottu, ikdyz jako chapu, ze se najednou probral a uvedomil si, ze je otec, ale i tak, uz ho tam vubec nemuseli vracet a Charlotta by byla stastna s Tess a Nickem a Alexem, treba by nakonec ani neodjeli do te Argentiny
. Ale Brickova smrt bude objasnena az za hodne dlouhou dobu, smutny to bude, to jo, moc smutny, ale jeste, ze uz bude v zaloze ten Jake, to je celkem sympatak ![]()
Ibbu, s tou písemnou výpovědí smlouvy s Australian Bloodlines, Peter ji stopil, takže půjde o Drovers…
Clovek, ale to s tou Charlottou zase chápu - vždyť jí Tess dopřála jen to, po čem sama s Claire toužila - vyrůstat společně se sestrou/sestrami ![]()
Jake Brettovi nesahá ani po kotníky, navíc s těma prachama se mi ještě víc zhnusil. Prostě Brett je Brett ![]()
Machalko ja vim, ze Tess to udelala spravne, ale mne nastvalo jak se tam najednou Peter zjevil a prudil, nejdriv to prece vypadalo vselijak ten jeho zajem. Myslela jsem to spis na ty scenaristy, ze uz ho nemuseli vubec vracet do deje
. Mne prave Jake nejak nevadil, jasne, ze Brick byl Brick, ale Jaka jsem jako nahradu pro Becky ustala. Prosim te Machalko jak je to vlastne s Brickovim/Brettovym jmenem? Brette mu rikala jenom Becky, ze jo? Ostatni nahrady behem dalsich serii byly mnohem, mnohem horsi…
Clovek, Brett to tam sám říkal, jak to vzniklo
Neumí totiž plavat a když vleze do vody, tak jde jak cihla (=brick) ke dnu, proto mu říkají Brick
Jmenuje se Brett Buchanon ![]()
No u mě Jake prostě neměl šanci, vždyť láska Becky a Bretta to bylo něco úžasnýho, obrovskýho a Jake byl jen chabá záplata
Jako nepřála jsem Becky zůstat sama, nejradši bych Bretta prostě oživila ![]()
Jake se mi nelíbil, že jí kecal, že má holku, pak to že je z bohatý rodiny a ten chov koní, co měli vést, tak mu prachy zatemnily mozek, no prostě na Bretta nemá a nemá ![]()
no holky, tak tohle si vůbec nepamatuju - smrt Bricka … a okolnosti jak odešla Becky ![]()
no mě Petr původně uvízl v paměti jako pěkněj hajzl
teď jak na to koukám pořádně - a ještě jsem tam nedošla
tak mě překvapilo jak o ní ještě stál …
no už mám za sebou striptýz i rozkradený DR
![]()
Ibbu uz si mne predbehla ![]()
Machalko s tim souhlasim, ze laska Bretta a Becky byla vyjemecna, stejne tak byla vyjimecna laska Clair a Alexe a samozrejme Tess a Nick, ale tem to nastesti vyslo ![]()
Machalko, to musím ![]()
no já nevím, kolikrát už to na čt šlo, dvakrát nebo třikrát že? a vídala jsem to vždycky tak sporadicky že jsem z toho teď měla takový guláš … a pořádně jsem na to začala koukat teď až po srmti Claire - a to už jsem si konečně ujasnila jak to bylo ještě se Steev … motalo se mi, že jednou byl s Claire, pak jsem ho zas viděla s jinou a nevěděla jsem se kterou byl dřív a proč a jak
![]()
člověk, tak šup šup
dneska snad jeden zas dám ![]()
Tak já dneska stihla dva, jak se vrátil Alberto, Tess měla na farmě lufťáky a taky jak Alex dostal borca na vozíček, což proti nim začal používat Peter. Nejvíc mě ale uchvátil první polibek Tess a Nicka. A akorát jsem si potvrdila, že Jake mi prostě nesedí
Taky už byl zmíněnej ten dobytkářskej veletrh, kam Claire začala trénovat s Brave J.
Jo a přemýšlím, že jak doklepnu tu druhou sérii, postahuju tu první, v té mám ještě dost mezer
Přece jen trojku znám o dost líp ![]()
MAchalko, vědět ještě víc? to v tvém případě už snad ani nejde
![]()
já teď koukám na ALbertův návrat — jen mi je předem líto jak to zase mezi nima dvěma dopadne ![]()
Ibbu, to si zas nemysli, v té jedničce mám fakt dost velké mezery
A v těch posledních dvou sériích taky, ale ty už vidět nemusím ![]()
Na Nově teď jede nějakej horor a hraje tam Terry ![]()
Holky tak ja vcera nic nevidela, mozna dneska, ale jak o tom pisete tak se hroooooozne moc tesim az zas nejaky dil uvidim
. Proste ty prvni tri serie nemaji absolutni chybu ![]()
ibbu, taky mi bylo líto, jak to mezi Jodi a Albertem dopadlo, myslím, že je dali od sebe jen proto, aby měli volné pole působnosti do budoucna, aby měli možnost další zápletky s Jodiiným milostným životem, škoda.
holky, tak jsem měla filmovou noc … a viděla jsme mrtvýho Bricka … viděla jsem to poprvý … to je fakt tak strašně smutný a nespravedlivý
![]()
jinak mi přišlo že stejnou situaci udělali ke konci s Kate a Rileym - jak ho bezvýsledně hledala — ale aspoň mohli toho Rileyho fakt najít ![]()
a taky story Tess s Nickem - kua nechápu že se k němu hned nenastěhovala když jí o tom říkal … já bych se mu tam nasáčkovala natotata ![]()
Machalko, Terry v hororou jo? to jako parodie ne
(typu Scary movie
)