Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
9.9.10 21:59

Pro mne Peter byl, je a bude zaporakem, mne i vadi, ze si odvedl Charlottu, ikdyz jako chapu, ze se najednou probral a uvedomil si, ze je otec, ale i tak, uz ho tam vubec nemuseli vracet a Charlotta by byla stastna s Tess a Nickem a Alexem, treba by nakonec ani neodjeli do te Argentiny :mrgreen:. Ale Brickova smrt bude objasnena az za hodne dlouhou dobu, smutny to bude, to jo, moc smutny, ale jeste, ze uz bude v zaloze ten Jake, to je celkem sympatak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.9.10 22:08

Ibbu, s tou písemnou výpovědí smlouvy s Australian Bloodlines, Peter ji stopil, takže půjde o Drovers…

Clovek, ale to s tou Charlottou zase chápu - vždyť jí Tess dopřála jen to, po čem sama s Claire toužila - vyrůstat společně se sestrou/sestrami :wink:
Jake Brettovi nesahá ani po kotníky, navíc s těma prachama se mi ještě víc zhnusil. Prostě Brett je Brett :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.9.10 22:13

Machalko ja vim, ze Tess to udelala spravne, ale mne nastvalo jak se tam najednou Peter zjevil a prudil, nejdriv to prece vypadalo vselijak ten jeho zajem. Myslela jsem to spis na ty scenaristy, ze uz ho nemuseli vubec vracet do deje :mrgreen: . Mne prave Jake nejak nevadil, jasne, ze Brick byl Brick, ale Jaka jsem jako nahradu pro Becky ustala. Prosim te Machalko jak je to vlastne s Brickovim/Brettovym jmenem? Brette mu rikala jenom Becky, ze jo? Ostatni nahrady behem dalsich serii byly mnohem, mnohem horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.9.10 23:00

Clovek, Brett to tam sám říkal, jak to vzniklo :wink: Neumí totiž plavat a když vleze do vody, tak jde jak cihla (=brick) ke dnu, proto mu říkají Brick :lol: Jmenuje se Brett Buchanon :mrgreen:
No u mě Jake prostě neměl šanci, vždyť láska Becky a Bretta to bylo něco úžasnýho, obrovskýho a Jake byl jen chabá záplata :nevim: Jako nepřála jsem Becky zůstat sama, nejradši bych Bretta prostě oživila :lol:
Jake se mi nelíbil, že jí kecal, že má holku, pak to že je z bohatý rodiny a ten chov koní, co měli vést, tak mu prachy zatemnily mozek, no prostě na Bretta nemá a nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.9.10 23:40

no holky, tak tohle si vůbec nepamatuju - smrt Bricka … a okolnosti jak odešla Becky :nevim:

no mě Petr původně uvízl v paměti jako pěkněj hajzl :lol: teď jak na to koukám pořádně - a ještě jsem tam nedošla :-P tak mě překvapilo jak o ní ještě stál …

no už mám za sebou striptýz i rozkradený DR 8-o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.9.10 06:02

Ibbu uz si mne predbehla :lol:

Machalko s tim souhlasim, ze laska Bretta a Becky byla vyjemecna, stejne tak byla vyjimecna laska Clair a Alexe a samozrejme Tess a Nick, ale tem to nastesti vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.9.10 08:43

Ibbu, tož to musíš pořádně nasledovat :mrgreen:

Clovek, máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.9.10 20:17

Machalko, to musím :lol:

no já nevím, kolikrát už to na čt šlo, dvakrát nebo třikrát že? a vídala jsem to vždycky tak sporadicky že jsem z toho teď měla takový guláš … a pořádně jsem na to začala koukat teď až po srmti Claire - a to už jsem si konečně ujasnila jak to bylo ještě se Steev … motalo se mi, že jednou byl s Claire, pak jsem ho zas viděla s jinou a nevěděla jsem se kterou byl dřív a proč a jak :lol: :lol: :lol:

člověk, tak šup šup :lol: dneska snad jeden zas dám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.9.10 20:34

Tak já dneska stihla dva, jak se vrátil Alberto, Tess měla na farmě lufťáky a taky jak Alex dostal borca na vozíček, což proti nim začal používat Peter. Nejvíc mě ale uchvátil první polibek Tess a Nicka. A akorát jsem si potvrdila, že Jake mi prostě nesedí :twisted: Taky už byl zmíněnej ten dobytkářskej veletrh, kam Claire začala trénovat s Brave J.
Jo a přemýšlím, že jak doklepnu tu druhou sérii, postahuju tu první, v té mám ještě dost mezer :mrgreen: Přece jen trojku znám o dost líp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.9.10 22:04

MAchalko, vědět ještě víc? to v tvém případě už snad ani nejde :mrgreen: :-P

já teď koukám na ALbertův návrat — jen mi je předem líto jak to zase mezi nima dvěma dopadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.9.10 22:45

Ibbu, to si zas nemysli, v té jedničce mám fakt dost velké mezery :lol: A v těch posledních dvou sériích taky, ale ty už vidět nemusím :twisted:

Na Nově teď jede nějakej horor a hraje tam Terry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 08:37

Holky tak ja vcera nic nevidela, mozna dneska, ale jak o tom pisete tak se hroooooozne moc tesim az zas nejaky dil uvidim :dance: . Proste ty prvni tri serie nemaji absolutni chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.9.10 11:04

ibbu, taky mi bylo líto, jak to mezi Jodi a Albertem dopadlo, myslím, že je dali od sebe jen proto, aby měli volné pole působnosti do budoucna, aby měli možnost další zápletky s Jodiiným milostným životem, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.9.10 12:19

holky, tak jsem měla filmovou noc … a viděla jsme mrtvýho Bricka … viděla jsem to poprvý … to je fakt tak strašně smutný a nespravedlivý :pocitac: :roll:

jinak mi přišlo že stejnou situaci udělali ke konci s Kate a Rileym - jak ho bezvýsledně hledala — ale aspoň mohli toho Rileyho fakt najít :pocitac:

a taky story Tess s Nickem - kua nechápu že se k němu hned nenastěhovala když jí o tom říkal … já bych se mu tam nasáčkovala natotata :mrgreen:

Machalko, Terry v hororou jo? to jako parodie ne :lol: (typu Scary movie :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 14:10

Ja bych se taky k Nickovi nasackovala z fleku :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie