Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
11.9.10 17:08

Holky tak jsem videla striptersky dil, no ten nema chybu od zacatku do konce :pankac: . Opravdu jsem se pobavila. Hrozne prozivam Tess s Nickem, tohle jejich pocatecni otukavani, to bylo tak hezky :srdce: . Tessina bio psenice :mrgreen: , vtipny bylo jak se Alex dohadoval s Clair kvuli konim a za nima porad v pozadi Tess, Becky a Jodi tahaly pytle s psenici. Drovers byl chvily Bio ze jo a pak to nejak vysumelo? Uz to vlastne vidim podruhy a vubec mne to nenudi, muzu rict, ze si nevzpomenu na zadnou Steeve a Grace atd.....Jak to mohli pak tak podelat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 17:56

Tak se mi povedl jeste jeden dil, uplne jsem rochnila blahem, vsechno je jak ma byt, Tess se sblizuje s Nickem, Clair s Alexem, vsichni se spolecne bavej, grilujou, pracujou, planujou, vtipkujou… Panna Marion :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.10 20:00

Přemýšlela jsem o tom Albertovi, není to špatnej borec, ale je vychovávanej stylem, že jeho žena je doma, hezky mu rodí jedno dítě za druhým a nejspíš by bez něj nikam ven moc nemohla :twisted: Tak toho bych se lekla taky, obzvlášť bejt jako Jodi zezačátku :lol:

Co se týká Tess a Nicka, tak trochu ji chápu. Vykládala tam přece, jak se po čase, co odjeli z Drovers, se její matka pokusila o sebevraždu. Že život bez Jacka neměl smysl. Tess ji tehdy našla, volala záchranku a tak a otřáslo jí to natolik, že se bojí lásky. Než dopadnout jako její máma, tak radši nemilovat. Takhle nějak to tam sama říkala. Ale bohužel Nick o tom samozřejmě neví :zed: Ale jemu se taky nedivím, že se na ni zlobí, páč neví, co to s ní je :twisted: Já bych se k němu stěhovala taky hned :mrgreen:

Ibbu, no sice to bylo psaný jako horor, ale to se trochu spletli. Napínavý to sice bylo, ale hororem bych to fakt nenazvala :lol: Terry tam byl tak nějak do počtu, vypadá pořád stejně :mrgreen:

Clovek, Drovers bude bio až po smrti Claire. Tess to předělá na bio a od té doby tuším měl být bio až do konce… Ale netuším jak to bylo po té Leově „nehodě“ :think: To ten status ztratili, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 20:13

Asi jdu koukat na dalsi, ale nevim kam tak chvatam, vykoukam ty nejlepsi dily a pak mi bude zase smutno, uplne se desim Clairiny smrti :cry: .

Kdyz tahle faze se mi fakt libi, jak se Tess s Nickem sblizujou, jak uz je skoro ruka v rukave dokud se do toho nevlozi Liz. Ja vim, ze Tess ma blok nekoho milovat, ale kdyby mu to rekla hned na zacatku co by si usetrili starosti, ale o cem by to pak bylo dal, ze :mrgreen: . Akorat mne porad mrzi ta zapletka s Harrisonem, to je pro mne takova kanka na Nickovi, jinak mi prijde proste NEJJJJJJ :srdce: :huban:

Machalko ja vim, ze Bio byl az po Clair, asi o to prisli po tom praskovani, ale vlastne uz tam pak o tom vubec nikdy nemluvili, no jako o spouste dalsich dost dulezitych veci. Ale Tessina urputilost a jeji akce mne vzdy dostavaly, jo a Jodi jako trenerka stripteru byla taky bezvadna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.9.10 20:56

Machalko, já to chápu … tak nějak rozumím oběma, jak píšeš, ale je to tak strašný že se nedokáží rozumně domluvit, oba tak hrr, nedočkaví, netrpěliví :lol:

ale zas by to bylo o ničem jak píše člověk :lol:

já jsem včera zkoukla moooc dílů - seděla jsem u toho až do pěti do rána :oops: u každého dílu jsem si říkala, tak a teď to vypnu, a ono prdli :lol: až když vstával manžel, šla jsem si lehnout :mrgreen:

jo a Machalko, na Alberta máme stejný názor … jsem o tom tak dneska přemýšlela jak se spolu bavili na té louce a on na ní „jsi moje žena!“ tak jsem si říkala jak by pak dopadla — no možná kdyby byla starší :nevim: - přeci s Mattem taky žádné velké cestování nebude, založí rodinu, ale asi fakticky dozrála a nakonec jí tohle všechno stačí :palec:

ale je správně nevybouřená :palec: fakt rzdíl proti tomu jak pak bude „rozumnější“, nebo jak to napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 21:05

Jodi se moc zmenila, v teto fazi je to takova rozmazlena princezna, sobecek, ale vyzraje. Ony vsechny ty postavy byly dobre promysleny a napsany, bohuzel ty postupem casu pribejvajici uz byly takovy plochy, o nicem. Stevee je proste „kopie“ Clair, jeste takova sva a nejak se vyvijejici byla Kate, ale ten zbytek je uplne o nicem, takova Grace, mne teda nevadila, ale ani ve mne nebudila zadny emoce, nic, to samy jsem mela s Marcusem, nevadil, ale ani nezajimal. No a priserna Jaz, Patrick, Tayler, opravdu bida, bida, bida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 21:24

Jdu na dalsi, dobra napln sobotniho vecera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.9.10 21:38

člověk, líp bych to nenapsala :potlesk: tak jdem na to  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.10 22:01

Holky, jj já to beru, však mít Tess nebo Nicka vedle sebe, tak jim jednu látnu. U televize jsem se vždycky rozčilovala, proč mu to sakra neřekne :lol:
Ale víte co je super, že i když už jsem některý díly viděla fakt hodněkrát, vždycky se tam dá najít něco novýho, čeho jsem si třeba nevšimla nebo tomu nevěnovala pozornost :lol: Asi až budu moct odříkávat dialogy za ně, tak pak už mě to možná přestane bavit sledovat :lol: :lol:

Jodi fakt ušla velkej kus cesty, holt na začátku s ní mlátila puberta a před odjezdem z ní už byla dospělá a hlavně skvělá ženská :wink:

Tak já dneska nesleduju, na Barrandově jedou Chlapci a chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.10 08:05

Mne to vcera zatrhl manzel v nejlepsim :-( . Jeje Machalko ja uz na ty Chlapce a chlapi nejak nemam nervy :mrgreen: . Pamatuju si to matne z obdobi zakladky, nasi mne na to nechteli moc nechat koukat, tak jsem se tesila kdyz to pred casem znova vytahli a opakovali a nejak mne to uz nebralo, nevim jak je to mozny, pritom rada koukam na stary cesky serialy, takovou Nemocnici nebo Sanitku nevynecham pri zadne reprize. Ja vim, ze jsme na zakladce vsechny milovaly Zounara :mrgreen: . A za blond dlouhy vlasy a ksichtik Vejmelkovy bych vrazdila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.10 13:21

UUUaaaaa tak jsem poprvy videla prvni polibek Tess a Nicka a mam dost :srdce: :srdce: :srdce: . Tenhle dil mi nejak utekl a ted jsem si ho teda vychutnala, ja uplne mezi nima cejtim ten magnet a jak je oba boli, ze ho vlastne Tess odmita a ona ho odmita, protoze uz vi, ze ho miluje a ze se toho citu boji… oni dva si fakt sedli, sehrali to naprosto skvele.
Ovsem Peter hajzl, uz to pekne rozjizdi a Alex byl v tomhle dile taky roztomilej, jak byl nestastnej a poranenej. Holky ale jinak jsem uuuuuplne normalni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.9.10 20:05

člověk je to krása :srdce: suhlasím s tebou! a normální jsme ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.9.10 22:54

Já se teda cítím naprosto normální :mrgreen: Ale radši to nerozebírám s nikým jiným než tady s váma :lol:

Clovek, já jak na ty Chlapce po očku koukám, tak začínám rozumět myšlence mého táty, že vojnu rušit neměli. Že to těm dnešním unuděnejm frackům hódně chybí :twisted: Ale to už jsem hodně mimo McLeodky, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.9.10 23:23

MAchalko ani ne :-P

já si taky myslím, že to k něčemu bylo - osamostatnili se, měli trochu buzeraci a museli poslouchat jinak byli potrestaní

no, trochu se nad tím usmívám, když si vezmete, že (hlavně ještě dřív teda) fakt „stavěli“ vojsko na obranu vlasti před západními zeměmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.10 07:32

Holky souhlas, vojna urcite mela neco do sebe. Jinac McLeodky taky rozebiram pouze s vama, ve svem okoli nemam nikoho podobne uchylneho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí