Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
29.9.10 21:18

člověk, to je diost smutný skore z 8 sérií co :roll:

no na 4 se těším fakt jen kvůli Tess a Nickovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.9.10 13:23

Ibbu - děkuji moc, jdu stahovat :pankac: už se nemůžu dočkat, až zkouknu seriál od začátku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.9.10 13:44

Hesinko tak to budes moc prijemne prekvapena, protoze ty zacatky jsou opravdu naprosto uzasneeeeee. Mas se na co tesit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.9.10 13:45
ibbu píše: člověk, to je diost smutný skore z 8 sérií co :roll:no na 4 se těším fakt jen kvůli Tess a Nickovi

No jo Ibbu :roll: , ikdyz zas tak uplne zly to prece jen neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.9.10 16:34

no není, to máš pravdu, proto jsme taky vydržely až do úplného konce ne :lol:

ale fakt je jak jsi psala, že nej jsou ty první 3 série, pak už jen natahovali lidi jak na špagátě - včera jsem o tom přemýšlela, pomalu do jedné série narvali příběh jednoho dalšího zbylého oblíbence a my se musely zákonitě koukat, aby jsme viděly, že dosáhl svého happyendu a pak nám odešel( v lepším případě) - no a osmička už byl zvyk nenechat si něco ujít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.9.10 19:40

Ibbu to je klasika, ze vzdy to ty scenaristi zaonaci tak, ze se proste kouka porad dal :roll: . Za mne je nejhorsi sedma serie, ta mi prisla jako nejubozejsi, tim, ze ta osmicka mela mene dilu tak to nebylo tak uplne hruzostrasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.9.10 19:54

a víš ty co je nejhorší … já vůbec nevím co je v páté a šesté sérii 8-o :lol: natož teda v 7. :mrgreen: - teda tuším, ale 4.-6. série :think: no ještě se na to budu koukat ještě jednou … a to jsem to sledovala cca v květnu když jsem si to stáhla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.9.10 20:37

Holky, tak já bych to rozdělila a nazvala takhle:
1. série - oťukávání, navazování vztahů, samé srandičky
2. série - nastávají problémy - Claire a Peter, Tess a Nick, Jodi a Alberto
3. série - Claire těhotná, počínající vztah s Alexem; Tess, Nick, Sally, Dave, zajímavej čtyřúhelník; Becky, Brett, Jake - odjezd
4. série - Claire umírá, nástup Stevie; Tess a Nick - dávání se dohromady a konečně svatba; Jodi a Luke
5. série - telenovela na téma Tess, Nick, Sally a Harrison
6. série - Jodi, nástup třetí McLeodové; Tess a Nick, malá Claire, odjezd
7. série - vztahovej mišmaš - počínající katastrofa, jediný světlý bod je Jodi a Matt
8. série - katastrofa pokračuje a naštěstí také definitivně končí :twisted:

Dovolila jsem si vynechat všechny přivandrovalce. První čtyři série beru, další čtyři úpím, že to nemůže bejt stejnej seriál :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.9.10 21:16

Pekne shrnuti Machalko :palec:

Ja ted uronila slzu, pac Becky nasla Bretta, teda ze ty dva meli takovou smulu, no mela nas to varovat, ze ne vsechno konci happy endem :cry:, kdyz uz vim co mne ve treti serii jeste ceka.....

Ale probouzi se ve mne hnidopich :jazyk: , dnes byla Clair na ultrazvuku, zatim nema vubec zadne bricho, ale jestli se nepletu tak Jodi s Albertem,kdyz ohlasili zasnoubeni, rekli, ze svatba bude za 3 tydny a na svatbe uz bude mit Clair obrovsky bricho, teda aspon mam pocit, ze to tak bude, no to mi reknete, ze ji za tri tydny tak hrozitaaaaansky vyrostlo :think: :mrgreen: Snad se nepletu, ale myslim, ze to tak bude, snad neplacam nesmysly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.9.10 21:51

člověk vidíš jak si všímáš detailů, mě to třeba bleskne hlavou ale nějak nereaguju a čučím dál :lol:

no ale s tím břichem máš asi pravdu … kurňa vidíš, já to viděla tak 14 dní zpět a prdli si pamatuju

no holky ale popravdě? asi mě ta Brettva smrt zasáhla poamlu víc jak Claiřina :think: nevím, bylo to šílený jak ležel tam dole, kousek od Drovers :cry: :cry: :cry:

Machalko, kkrásně jsi to shrnula :potlesk: no šak já si myslím, že v těch sériích bylo pak velký kulový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.9.10 23:32

Clovek, to jsem taky nepostřehla :-D Seš ten nejlepší hnidopich, co znám :lol: Všímáš si fakt i malinkatejch detailů :palec:

Ibbu, tak já to přiznám a asi je to i poznat, Brettova smrt mě dostala fakt víc než Claiřina. Jako obulím obojí, i když jsem to viděla několikrát, ale prostě u Bretta to furt nemůžu rozdejchat. Připadne mi to prostě horší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.10.10 08:47

Holky kdyz jsem to videla poprvy tak jsem se urcite nevsimla, ale ted mne proste zarazilo, ze Jodi rekla, ze svatba bude za tri tydny a z minula si pamatuju, ze na svatbe uz mela Clair jako druzicka obr bricho, vidim to uplne presne jak na ni bude Alex zamilovane koukat, Nick na Tess a Jake na Becky :-) .

Tak mne teda vic dostala Clairina smrt, pac na toho Bretta uz jsem byla tak nejak vnitrne pripravena, bylo divny kde porad je, co se s nim stalo, ale Clair odesla naprosto necekane, rychle, v nejlepsi fazi sveho zivota, nechala tu malou holcicku, zamilovanyho Alexe s kterym ji to mohlo krasne klapat, nestastnou Tess, to prece jen ta Becky uz mela aspon v zaloze Jakea, ale bylo to taky smutny, moc smutny, kdyz si uvedomim, ze umrel, protoze za ni pospichal, tak moc ji miloval :cry: . Holt laska neni spravedliva, tak to bylo a bude ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.10.10 09:24

Clovek, na smrt Bretta jsi už byla připravená, ale když jsem to viděla poprvý a prožívala s Becky to hledání, pořád jsem doufala, že měl třeba nějakou nehodu, má ztrátu paměti a prostě ho najde. Obzvlášť když to byl tak skvělej chlap, kterej jako jedinej v ní tehdy viděla lepšího člověka, než se ona tehdy cítila, prostě láska jak trám. No a nakonec se jí zdá o něm sen, nádhernej, jak ji požádal o ruku a ona ho podle toho snu najde, vlastně už asi delší dobu hnijící mrtvolu s prstýnkem v kapse :cry: A nikdo jí nevěřil, že Brett od ní nezdrhnul, říkali jí, ať to nechá být, ale ona mu věřila a taky si ho musela najít sama :-(
S Claire mi to připadne o něco lepší možná proto, že to tolik nenatahovali. Prostě bouračka, je mrtvá a hotovo. Jenom Tess se s tím nemůže pořád smířit a vídá ji aspoň jako ducha. Po ní ale aspoň zbyla ta Charlotta, po Brettovi nezbylo nic, jen praštěná ségra. I když s Alexem toho taky moc nestihli - chvíli aspoň byli šťastní. Becky s Brettem aspolu strávili jako milenci snad jenom jednu nebo dvě noci a pak už musel odjet za strejdou.
Prostě pro mě je daleko silnější ten příběh Becky a Bretta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.10.10 14:47

A tak je to Machalko v poradku, ze kazda z nas neco proziva min a neco vic, kdybysme vsichni vsechno videli a prozivali stejne, tak by to bylo pekne naprd :mrgreen: . Je ale pravda, ze oba motivy jsou hodne silny a smutny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.10.10 16:43

Clovek, jj, však já nechci nikoho přesvědčovat na svůj názor, že ten je jedinej správnej :-D Každá to vnímáme prostě jinak a navzájem se tady všichni pak dobře doplňujeme :palec:

Dneska mám s McLeodkama áčko, o víkendu asi zas nic nedám, tak až v pondělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí