Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
člověk, to je diost smutný skore z 8 sérií co ![]()
no na 4 se těším fakt jen kvůli Tess a Nickovi
Ibbu - děkuji moc, jdu stahovat
už se nemůžu dočkat, až zkouknu seriál od začátku ![]()
Hesinko tak to budes moc prijemne prekvapena, protoze ty zacatky jsou opravdu naprosto uzasneeeeee. Mas se na co tesit ![]()
ibbu píše: člověk, to je diost smutný skore z 8 sérií cono na 4 se těším fakt jen kvůli Tess a Nickovi
No jo Ibbu
, ikdyz zas tak uplne zly to prece jen neni ![]()
no není, to máš pravdu, proto jsme taky vydržely až do úplného konce ne ![]()
ale fakt je jak jsi psala, že nej jsou ty první 3 série, pak už jen natahovali lidi jak na špagátě - včera jsem o tom přemýšlela, pomalu do jedné série narvali příběh jednoho dalšího zbylého oblíbence a my se musely zákonitě koukat, aby jsme viděly, že dosáhl svého happyendu a pak nám odešel( v lepším případě) - no a osmička už byl zvyk nenechat si něco ujít ![]()
Ibbu to je klasika, ze vzdy to ty scenaristi zaonaci tak, ze se proste kouka porad dal
. Za mne je nejhorsi sedma serie, ta mi prisla jako nejubozejsi, tim, ze ta osmicka mela mene dilu tak to nebylo tak uplne hruzostrasne.
a víš ty co je nejhorší … já vůbec nevím co je v páté a šesté sérii
natož teda v 7.
- teda tuším, ale 4.-6. série
no ještě se na to budu koukat ještě jednou … a to jsem to sledovala cca v květnu když jsem si to stáhla ![]()
Holky, tak já bych to rozdělila a nazvala takhle:
1. série - oťukávání, navazování vztahů, samé srandičky
2. série - nastávají problémy - Claire a Peter, Tess a Nick, Jodi a Alberto
3. série - Claire těhotná, počínající vztah s Alexem; Tess, Nick, Sally, Dave, zajímavej čtyřúhelník; Becky, Brett, Jake - odjezd
4. série - Claire umírá, nástup Stevie; Tess a Nick - dávání se dohromady a konečně svatba; Jodi a Luke
5. série - telenovela na téma Tess, Nick, Sally a Harrison
6. série - Jodi, nástup třetí McLeodové; Tess a Nick, malá Claire, odjezd
7. série - vztahovej mišmaš - počínající katastrofa, jediný světlý bod je Jodi a Matt
8. série - katastrofa pokračuje a naštěstí také definitivně končí ![]()
Dovolila jsem si vynechat všechny přivandrovalce. První čtyři série beru, další čtyři úpím, že to nemůže bejt stejnej seriál ![]()
Pekne shrnuti Machalko ![]()
Ja ted uronila slzu, pac Becky nasla Bretta, teda ze ty dva meli takovou smulu, no mela nas to varovat, ze ne vsechno konci happy endem
, kdyz uz vim co mne ve treti serii jeste ceka.....
Ale probouzi se ve mne hnidopich
, dnes byla Clair na ultrazvuku, zatim nema vubec zadne bricho, ale jestli se nepletu tak Jodi s Albertem,kdyz ohlasili zasnoubeni, rekli, ze svatba bude za 3 tydny a na svatbe uz bude mit Clair obrovsky bricho, teda aspon mam pocit, ze to tak bude, no to mi reknete, ze ji za tri tydny tak hrozitaaaaansky vyrostlo
Snad se nepletu, ale myslim, ze to tak bude, snad neplacam nesmysly ![]()
člověk vidíš jak si všímáš detailů, mě to třeba bleskne hlavou ale nějak nereaguju a čučím dál ![]()
no ale s tím břichem máš asi pravdu … kurňa vidíš, já to viděla tak 14 dní zpět a prdli si pamatuju
no holky ale popravdě? asi mě ta Brettva smrt zasáhla poamlu víc jak Claiřina
nevím, bylo to šílený jak ležel tam dole, kousek od Drovers
![]()
Machalko, kkrásně jsi to shrnula
no šak já si myslím, že v těch sériích bylo pak velký kulový ![]()
Clovek, to jsem taky nepostřehla
Seš ten nejlepší hnidopich, co znám
Všímáš si fakt i malinkatejch detailů ![]()
Ibbu, tak já to přiznám a asi je to i poznat, Brettova smrt mě dostala fakt víc než Claiřina. Jako obulím obojí, i když jsem to viděla několikrát, ale prostě u Bretta to furt nemůžu rozdejchat. Připadne mi to prostě horší… ![]()
Holky kdyz jsem to videla poprvy tak jsem se urcite nevsimla, ale ted mne proste zarazilo, ze Jodi rekla, ze svatba bude za tri tydny a z minula si pamatuju, ze na svatbe uz mela Clair jako druzicka obr bricho, vidim to uplne presne jak na ni bude Alex zamilovane koukat, Nick na Tess a Jake na Becky
.
Tak mne teda vic dostala Clairina smrt, pac na toho Bretta uz jsem byla tak nejak vnitrne pripravena, bylo divny kde porad je, co se s nim stalo, ale Clair odesla naprosto necekane, rychle, v nejlepsi fazi sveho zivota, nechala tu malou holcicku, zamilovanyho Alexe s kterym ji to mohlo krasne klapat, nestastnou Tess, to prece jen ta Becky uz mela aspon v zaloze Jakea, ale bylo to taky smutny, moc smutny, kdyz si uvedomim, ze umrel, protoze za ni pospichal, tak moc ji miloval
. Holt laska neni spravedliva, tak to bylo a bude ......
Clovek, na smrt Bretta jsi už byla připravená, ale když jsem to viděla poprvý a prožívala s Becky to hledání, pořád jsem doufala, že měl třeba nějakou nehodu, má ztrátu paměti a prostě ho najde. Obzvlášť když to byl tak skvělej chlap, kterej jako jedinej v ní tehdy viděla lepšího člověka, než se ona tehdy cítila, prostě láska jak trám. No a nakonec se jí zdá o něm sen, nádhernej, jak ji požádal o ruku a ona ho podle toho snu najde, vlastně už asi delší dobu hnijící mrtvolu s prstýnkem v kapse
A nikdo jí nevěřil, že Brett od ní nezdrhnul, říkali jí, ať to nechá být, ale ona mu věřila a taky si ho musela najít sama ![]()
S Claire mi to připadne o něco lepší možná proto, že to tolik nenatahovali. Prostě bouračka, je mrtvá a hotovo. Jenom Tess se s tím nemůže pořád smířit a vídá ji aspoň jako ducha. Po ní ale aspoň zbyla ta Charlotta, po Brettovi nezbylo nic, jen praštěná ségra. I když s Alexem toho taky moc nestihli - chvíli aspoň byli šťastní. Becky s Brettem aspolu strávili jako milenci snad jenom jednu nebo dvě noci a pak už musel odjet za strejdou.
Prostě pro mě je daleko silnější ten příběh Becky a Bretta ![]()
A tak je to Machalko v poradku, ze kazda z nas neco proziva min a neco vic, kdybysme vsichni vsechno videli a prozivali stejne, tak by to bylo pekne naprd
. Je ale pravda, ze oba motivy jsou hodne silny a smutny ![]()
Clovek, jj, však já nechci nikoho přesvědčovat na svůj názor, že ten je jedinej správnej
Každá to vnímáme prostě jinak a navzájem se tady všichni pak dobře doplňujeme ![]()
Dneska mám s McLeodkama áčko, o víkendu asi zas nic nedám, tak až v pondělí ![]()