Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
6.10.10 19:45

Tak jsem zase nevidela ani minutku, pocitam, ze mi to vyjde az behem vikendu, ale jen kdyz budu mit velky stesti..... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.10.10 23:11

Tak mně se dneska konečně zadařilo, i když moc čas nebyl, prostě jsem si ho našla :mrgreen: A byl to ten díl - Jodiiny osmnáctiny - nádhera. Hlavně jak Claire líbla Nicka, ten z toho byl tak krásně vykolejenej :lol: Pak jsem si taky všimla, že tam Meg koukala na Jodiinu fotku z dětsví, teda fotku malé Rachael Carpani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.10.10 07:48

Machalko tenhle dil mi prisel uzasnej, moc se mi libil, no ikdyz Clair libala Nicka, tak uz bylo uplne jasny, ze Nick i Clair zarlej na Alexe a Tess :mrgreen:. Fotky jsem se nevsimla, tak ve tretim kole se na ni budu soustredit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.10.10 08:15

Clovek, jj to bylo vidět, jak se po nich oba dívali, že jim to není po chuti :twisted: Ale je vidět, že Tess je z Nicka hodně nervózní, ten jejich tanec, to byla síla, jak kdyby měl lepru nebo tak něco, bála se ho aj dotknout :lol:
Ta fotka tam byla tak na sekundu, dvě, takže se pak musíš hodně soustředit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.10.10 12:30

Mám za sebou další díl a ten jsem předtím ještě neviděla - takže paráda :-D Objasňovalo se tam, jak to vlastně bylo s tou Nickovou nehodou. A jak to tak pozoruju, Tess je pro všechny ostatní postavy fakt dost zásadní - bez ní by se asi o tom nikdy nezačalo mluvit a celkově Ryanovci i Claire by byli úplně jiní :-D
Jo a Nick s Alexem tam opravovali traktor od Zetoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.10.10 12:45

Zetor je vecny :mrgreen: . V podstate Tess je asi absolutne ta nejhlavnejsi hrdinka, posleze pak mozna Stevee, Claire mela skutecne hrozne malo prostoru, ale pro mne jsou McLeodovy dcery jen Tess a Claire, doplnene Becky, Jodi a Meg, ikdyz jsem mela Stevee a Kate svym zpusobem rada, tak uz to proste nejsou McLeodky, o tech ostatnich se ani nezminuju......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.10.10 21:28

holky zetor v MCL??? téééda tak to jsme tu první sérii prolítla fakt moc rychle :think: :lol: :lol: :lol:
jo a taky potvrzuji to krásné napětí a nelibost u Claire a Nicka :palec: nádhera :potlesk:

akrát už tady se začala projevovat poťouchlost scénaristů - natahovat chudáka Tess s Nickem až do 4. série :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.10.10 22:23

Clovek, pak to byl fakt už jen nadstavovanej vejvar, ani Stevie to už nevytrhla :nevim:

Ibbu, fakt byl tam, jak jsem to uviděla, šoupla jsem to zpátky a podívala se ještě jednou, jestli mě nešálí zrak a… měl ho tam! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.10.10 22:48

„měl ho tam“ :pankac: :pankac: :pankac:

jo, dneska jsem dala 2 díly :-P a pořád čekám, kdy se dá Claire a Nick dokupy, oni jim fakt snad dají jen tak 5 dílů ne :cert: jsem u 21. ve 3.sérii a ještě pořád nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.10.10 23:32

Ibbu, tím Nickem jsi myslela Alexe, že :mrgreen: No bylo to fakt jen na pár dílů - tuším dva díly byly ve městě, pak se vraceli kvůli Tessině domnělé rakovině a to bylo tak max. 3 díly - tehdy teda ta třetí série končila tím, že Nick s Tess vezli nějakej ten pohár. Čtvrtá série začala příjezdem Stevie a zprávou, že Tess rakovinu nemá a chystala se oslava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.10.10 00:26

jj, už mi to nemyslí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.10.10 22:01

Tak další díl se motal okolo Billa a jeho farmy. To je asi ten Wilgul, že? I když teď o tom pořád mluví jenom jako Billova farma. A Claiřino cicmání s Nickem mi teda vůbec nebylo po chuti :twisted: S Tess se ale Nick předtím bavil a říkala mu, že je svobodnej duch, že se nikdy nechce na nikoho ani na žádné místo vázat, takže věděl, do čeho jde, když s ní pak začal randit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.10.10 22:35

JJ Wilgul. No Nick sice věděl do čeho jde, ale Nick i Tess se milovali od prvního pohledu, to bylo prostě jasný :srdce: :mrgreen: . Já hlupačka chtěla koukat na McLeodky a místo toho tady dočítám diskuse o jiné matce a penězích apod… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.10.10 11:00

Clovek, máš špatně seřazené priority :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: McLeodky (téměř) nade vše :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.10.10 12:47

Machalko ale tahle diskuse byla tuze napinava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie