Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem zase nevidela ani minutku, pocitam, ze mi to vyjde az behem vikendu, ale jen kdyz budu mit velky stesti..... ![]()
Tak mně se dneska konečně zadařilo, i když moc čas nebyl, prostě jsem si ho našla
A byl to ten díl - Jodiiny osmnáctiny - nádhera. Hlavně jak Claire líbla Nicka, ten z toho byl tak krásně vykolejenej
Pak jsem si taky všimla, že tam Meg koukala na Jodiinu fotku z dětsví, teda fotku malé Rachael Carpani ![]()
Machalko tenhle dil mi prisel uzasnej, moc se mi libil, no ikdyz Clair libala Nicka, tak uz bylo uplne jasny, ze Nick i Clair zarlej na Alexe a Tess
. Fotky jsem se nevsimla, tak ve tretim kole se na ni budu soustredit ![]()
Clovek, jj to bylo vidět, jak se po nich oba dívali, že jim to není po chuti
Ale je vidět, že Tess je z Nicka hodně nervózní, ten jejich tanec, to byla síla, jak kdyby měl lepru nebo tak něco, bála se ho aj dotknout ![]()
Ta fotka tam byla tak na sekundu, dvě, takže se pak musíš hodně soustředit ![]()
Mám za sebou další díl a ten jsem předtím ještě neviděla - takže paráda
Objasňovalo se tam, jak to vlastně bylo s tou Nickovou nehodou. A jak to tak pozoruju, Tess je pro všechny ostatní postavy fakt dost zásadní - bez ní by se asi o tom nikdy nezačalo mluvit a celkově Ryanovci i Claire by byli úplně jiní ![]()
Jo a Nick s Alexem tam opravovali traktor od Zetoru ![]()
Zetor je vecny
. V podstate Tess je asi absolutne ta nejhlavnejsi hrdinka, posleze pak mozna Stevee, Claire mela skutecne hrozne malo prostoru, ale pro mne jsou McLeodovy dcery jen Tess a Claire, doplnene Becky, Jodi a Meg, ikdyz jsem mela Stevee a Kate svym zpusobem rada, tak uz to proste nejsou McLeodky, o tech ostatnich se ani nezminuju......
holky zetor v MCL??? téééda tak to jsme tu první sérii prolítla fakt moc rychle
![]()
jo a taky potvrzuji to krásné napětí a nelibost u Claire a Nicka
nádhera ![]()
akrát už tady se začala projevovat poťouchlost scénaristů - natahovat chudáka Tess s Nickem až do 4. série ![]()
Clovek, pak to byl fakt už jen nadstavovanej vejvar, ani Stevie to už nevytrhla ![]()
Ibbu, fakt byl tam, jak jsem to uviděla, šoupla jsem to zpátky a podívala se ještě jednou, jestli mě nešálí zrak a… měl ho tam! ![]()
„měl ho tam“
![]()
jo, dneska jsem dala 2 díly
a pořád čekám, kdy se dá Claire a Nick dokupy, oni jim fakt snad dají jen tak 5 dílů ne
jsem u 21. ve 3.sérii a ještě pořád nic ![]()
Ibbu, tím Nickem jsi myslela Alexe, že
No bylo to fakt jen na pár dílů - tuším dva díly byly ve městě, pak se vraceli kvůli Tessině domnělé rakovině a to bylo tak max. 3 díly - tehdy teda ta třetí série končila tím, že Nick s Tess vezli nějakej ten pohár. Čtvrtá série začala příjezdem Stevie a zprávou, že Tess rakovinu nemá a chystala se oslava…
Tak další díl se motal okolo Billa a jeho farmy. To je asi ten Wilgul, že? I když teď o tom pořád mluví jenom jako Billova farma. A Claiřino cicmání s Nickem mi teda vůbec nebylo po chuti
S Tess se ale Nick předtím bavil a říkala mu, že je svobodnej duch, že se nikdy nechce na nikoho ani na žádné místo vázat, takže věděl, do čeho jde, když s ní pak začal randit ![]()
JJ Wilgul. No Nick sice věděl do čeho jde, ale Nick i Tess se milovali od prvního pohledu, to bylo prostě jasný
. Já hlupačka chtěla koukat na McLeodky a místo toho tady dočítám diskuse o jiné matce a penězích apod… ![]()
Clovek, máš špatně seřazené priority
McLeodky (téměř) nade vše
![]()