Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mcleadovky,prosiiim
Nevite nektera,kde stahnout pisnicky z tohoto serialu???
Nasla jsem jen pisnicky ze 3 serie,ale zbytek nemam a moooc prosim…Nebo kdyby jste nektera mela vsechny serie-pisne z nich-nahrane,muzete prodat??
Diky moc za reakce.Tento film mi fakt chybi ![]()
Clovek, no styď se, s takovou tě za chvíli doženu ![]()
Haros, mrkni sem
http://mcleodovydcery.ic.cz/…ad/index.php
… pardon pokracovani…
kdy Sally konecne vysmahla, vyznani miluji te se od Nicka nedockala, tak si zbalila svych pet svestek a sla, bohuzel zrovna ve chvily kdy se Tess dala dohromady s Daveem. Uz v minulem dile se tam objevila Brickova sestra, necim mi hrozne pripomina Steevinu Rose. Bylo to tak hezky prostrihany kdyz se Sally rozchazela s Nickem a Tess si zacinala s Daveem. Jakmile Sally zmizela tak prvni Nickovi kroky mirily samozrejme za Tess…
Tak jsem mela dneska kliku a povedl se mi dalsi dil, docela povedeny, prijela novinarka Amanda, Tessina kamaradka, psat clanek o jejich farmareni, nakonec psala o jejich milostnych eskapadach. Dave venoval Tess nafukovaciho panaka a vsichni hrali spolecne tenis. Jo a taky fajn zapletka, Meg si vymenila funkci s Becky, Terry se dohadoval s Jakem o misto hlavniho predaka. No proste ticho a klidecek pred bouri, kdyz si vzpomenu co v brzke dobe prijde
. Zajimavy je, ze jsem si tenhle dil normalne detailne pamatovala ![]()
Clovek, tak tehle týden dáváš díly za mě, já nedala nic
Na tu Tessinu kamarádku se pamatuju, jaká si o sobě myslela, že je hvězda a mně byla od prvního pohledu tááák nesypmatická ![]()
Machalko nova fotka
. Ta kamoska hlavne na Tess hrozne zarlila a mela s ni nevyrovnane ucty ohledne chlapu, no a nesympaticka samozrejme byla a tuze sebevedoma na to jak vypadala.
Mela jsem kliku, ze mi vysly dva dily, zas ma na dlouho vybrano ![]()
Clovej, jj vyměnila jsem pejska za kočičku ![]()
No přesně. Jako měla bych si zamíst před svým prahem, taky nejsem zrovna typ modelky, ale ta baba byla všecko jen ne pěkná nebo sexy
A furt se nakrucovala před všema chlapama tam, no bylo to na ![]()
Clovek, mám a strašný, úplně se stydím
Ale neviděla jsem fakt ani prd
Jsem pořád nějak v poklusu ![]()
Tak se mi dneska zdalo o Nickovi a Tess
. Tess mela uz docela velkeho syna, tak 12let, Nick vubec netusil, ze je jeho, porad se jakoby davali dohromady, porad to okolo nich jiskrilo, ale porad nebyli ofiko par..... Asi bych si mela pustit dalsi dil ![]()
Clovek, vidíš to, tvůj mozek trpí nedostatkem denní dávky McLeodek, tak si začal vymýšlet ![]()
Hurá, já dneska konečně dala další díl - Nick s Claire se hádali o vodu, prasklo, že Wilgul je Nickův a Brett pozval Becky na ples Miss Gungelan
No nádhernej díl, hlavně jak se Tess sprchovala na Wilgulu ![]()
Clovek, včera jsem sice žádnej díl neviděla, ale měla jsem puštěnou Kvínovku a pak dál jela ta telenovela za tím. Nekoukala jsem na to, ale zaslechla jsem hlas Rileyho
To byla zas provokace, když nedokážu zjistit, kdo to byl ![]()