Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
9.12.10 21:25

Clovek, rodiče se s těma jménama vyřádili, co? :lol: Kdyby dali třeba Petr a Jan, jak by to bylo jednodušší :lol:
No to asi u mě nehrozí, já než zapnu mozek (většinou až k polednímu :mrgreen: ), tak už animáček bude dávno pryč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.12.10 21:30

Clovek, tak teď čtu, že Lůďa daboval v Zoufalejch manželkách Victora. A zašátrala jsem v paměti, ty vado, no fákt :-D To by se dalo kdyžtak líp ověřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.12.10 22:26

Tak jsem si stáhla první díl čtvrté série Zoufalek a je to on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.12.10 00:27

holky, gratulace! :potlesk: :potlesk: :potlesk: vy jste ho pacholka odhalily :lol: :lol: :lol:

nekoukám, není čásek, ale určitě brzy začnu … zasp o státnicích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 06:58

Machalko si uuuuuzasna :huban: . Ale co budem resit ted :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.12.10 08:50

Clovek, třeba kdo mluví Sandru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 10:56

Machalko to nevime? Neni to ta Hikesova, Hikysova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.12.10 11:27

Zuzana Hykyšová? To by mohlo bejt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 13:32

Machalko myslim, ze urcite a mam pocit, ze uz jsme tu ten jeji hlas resily :lol: .

Ja jsem ted konecne videla dalsi dil, provalilo se, ze Jake je bohac, Jodi pripravovala Becky na veceri s Jakeovou rodinou a Becky sla nakonec jak stetka, aby Jake proverila. Jodi nemela chybu, dostava se do te dobre polohy, uz prestava byt tak ztrestena, asi trochu dospela po rozchodu s Albertem :think:. V tomto dile nevystupovala Tess a podle mne ona dela nejvic McLeodky tema spravnejma McLeodkama, bez ni to opravdu neni ono :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 13:33
Machalka píše:
Zuzana Hykyšová? To by mohlo bejt :palec:

Machalko sorry, ja uz jsem fakt tupon obecny, ja napisu po H mekky I :oops: , jde to se mnou z kopce, mam bezva den :roll: . Pred obedem jsem rozbila dozu s pulkilovym balenim ryze, ryze a strepy po cele kuchyni, bych se picla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 21:12

Mila devcata tak dneska mam McLeodi den :mrgreen: . Dala jsem dalsi dil, Tess poprve ofiko mezi lidma s Daveem, na dostihu, Dave byl na ranu, ale pak zachranil siuaci, kdyz se pred vsema pohadala Clair s Alexem a uz je venku jejich tajemstvi ohledne otcovstvi. Nick trpi jak das a ja trpim s nim :-( . Dave mi zkraje lezl dost na nervy, ale kdyz uz vim jakej se z nej vyklube sympatak tak to snasim nejak lip. Clair a Alex oba slzy v ocich, laska z nich cisi na dalku a oba jsou jak dubovy palice :srdce: Jo Machalko a Sandra je opravdu Hykesova, byla v zaverecne znelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.12.10 21:59

Clovek, máš pravdu, já jen mezitím zas zapomněla, kdo to byl :lol:
Dneska jsem nakonec nedala nic… tak snad příští týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.12.10 21:58

Tak se po delší době hlásím, ne že bych viděla nějakej díl z archívu :mrgreen: Ale dopo jsem náhodně přepnula telku na Hallmark (ono se to vlastně jmenuje zas jinak že :think: ) a byly tam McLeodky - konkrétně Fionin domnělej potrat a Stevieino obvinění z vraždy Harryho - tak jsem trocha zavzpomínala… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.1.11 14:12

ahojky

Machalko, to se teda máš :wink: já kdybych měla možnst na to juknout v telce, tak zapínám hned — ale vyndat to dvd, zapnout a sednout k tomu … nějak moc věcí najednou :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.11 14:43

Souhlas v telce by to bylo lepsi, jenze ted vubec nevim kdy, pac Quinovku presunuli na dopo a to se teda vubec necapu…Ja uz to vidim, ze McLeodky vytahnou az pujdu do prace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí