Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clovek, rodiče se s těma jménama vyřádili, co?
Kdyby dali třeba Petr a Jan, jak by to bylo jednodušší ![]()
No to asi u mě nehrozí, já než zapnu mozek (většinou až k polednímu
), tak už animáček bude dávno pryč ![]()
Clovek, tak teď čtu, že Lůďa daboval v Zoufalejch manželkách Victora. A zašátrala jsem v paměti, ty vado, no fákt
To by se dalo kdyžtak líp ověřit ![]()
Tak jsem si stáhla první díl čtvrté série Zoufalek a je to on ![]()
holky, gratulace!
vy jste ho pacholka odhalily
![]()
nekoukám, není čásek, ale určitě brzy začnu … zasp o státnicích ![]()
Machalko myslim, ze urcite a mam pocit, ze uz jsme tu ten jeji hlas resily
.
Ja jsem ted konecne videla dalsi dil, provalilo se, ze Jake je bohac, Jodi pripravovala Becky na veceri s Jakeovou rodinou a Becky sla nakonec jak stetka, aby Jake proverila. Jodi nemela chybu, dostava se do te dobre polohy, uz prestava byt tak ztrestena, asi trochu dospela po rozchodu s Albertem
. V tomto dile nevystupovala Tess a podle mne ona dela nejvic McLeodky tema spravnejma McLeodkama, bez ni to opravdu neni ono ![]()
Machalka píše:
Zuzana Hykyšová? To by mohlo bejt
Machalko sorry, ja uz jsem fakt tupon obecny, ja napisu po H mekky I
, jde to se mnou z kopce, mam bezva den
. Pred obedem jsem rozbila dozu s pulkilovym balenim ryze, ryze a strepy po cele kuchyni, bych se picla
Mila devcata tak dneska mam McLeodi den
. Dala jsem dalsi dil, Tess poprve ofiko mezi lidma s Daveem, na dostihu, Dave byl na ranu, ale pak zachranil siuaci, kdyz se pred vsema pohadala Clair s Alexem a uz je venku jejich tajemstvi ohledne otcovstvi. Nick trpi jak das a ja trpim s nim
. Dave mi zkraje lezl dost na nervy, ale kdyz uz vim jakej se z nej vyklube sympatak tak to snasim nejak lip. Clair a Alex oba slzy v ocich, laska z nich cisi na dalku a oba jsou jak dubovy palice
Jo Machalko a Sandra je opravdu Hykesova, byla v zaverecne znelce.
Clovek, máš pravdu, já jen mezitím zas zapomněla, kdo to byl ![]()
Dneska jsem nakonec nedala nic… tak snad příští týden ![]()
Tak se po delší době hlásím, ne že bych viděla nějakej díl z archívu
Ale dopo jsem náhodně přepnula telku na Hallmark (ono se to vlastně jmenuje zas jinak že
) a byly tam McLeodky - konkrétně Fionin domnělej potrat a Stevieino obvinění z vraždy Harryho - tak jsem trocha zavzpomínala… ![]()
ahojky
Machalko, to se teda máš
já kdybych měla možnst na to juknout v telce, tak zapínám hned — ale vyndat to dvd, zapnout a sednout k tomu … nějak moc věcí najednou
![]()
Souhlas v telce by to bylo lepsi, jenze ted vubec nevim kdy, pac Quinovku presunuli na dopo a to se teda vubec necapu…Ja uz to vidim, ze McLeodky vytahnou az pujdu do prace ![]()