Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
9.6.11 20:19

Ahoj Machalko :mavam: , jaky byl navrat do prace? Uz chodis denne? Mala ve skolce?
Ja ti jeste porad nejak nepobiram, ze jsem tehotna a ze snad budu mit druhy ditko, vubec si to neumim predstavit :mrgreen: . Uz je mi dobre, prvni tri mesice byly docela narocny, ale ted je to fajn, by to takhle mohlo byt az do konce, no naivni predstava, uz se tesim na mega vedra a mega bricho :mrgreen: .

McLeodky chybej no, klidne by je mohli na CT vytahnout, ale ted tyhle serialy davaji dopo a to je blby cas, v dobe spani reprizuji Zivot na zamku :lol:

Dneska jsem si poslechla oba soundtracky co mam a nektere songy mne teda zase dostaly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.6.11 21:29

Clovek, ale jo, dobrej :-D Jsem ráda, že tam jsem :palec: CHodím tam už od března a hezky naplno.
Malá ve školce naštěstí dobrý, je společenská, takže si zvykla celkem rychle.
Tak třeba budeš příjemně překvapená a už žádný těhu neduhy mít nebudeš :-D I když je fakt že s nadcházejícím vedrem to moc žůžo asi nebude :think:
Já jak jsi dávala odkaz na Youtubko, tak jsem neodolala a sjela pár videí Tess a Nick 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.6.11 21:43

Ty videa jsou hrozne chytlavy, ja vim :lol: . Machalko tak at se ti v praci dari a mala at je spokojena ve skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.6.11 22:08

Clovek, jsou :lol:
Díky moc a tobě přeju příjemné těhulkování :kytka: Však se klidně zas někdy ozvi, jak se vede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.11 13:54

Ahoj holky McLD-ačky :mrgreen: , já čekám s velkou nadějí na září, třeba, třeba… Je to o něčem jiném, když to běží v TV, to těšení se, až zas budou dávat další díl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.11 14:20

ahoj holky, já myslela že už se m nepíšete, jak mi nechodily „upomínky“ 8-o

moc vás zdravím !!!

člověk - taky gratuluju k miminečku :huban: ať hlavně to léto přežiješ :hug: mě se to zkrátilo a netrpělivě čekám až se prdě vylodí :-D

a na McLeodky nemám ani čas :-( dodělala jsem konečně před 14 dny VŠ ale síly mě opustily a ani film si nepustím a jen spím :mrgreen:

ale kdyby je dávali v TV hned bych si to nějak zařídila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.6.11 16:04

Ibbu gratuluji ke skole a preji rychly pohodovy porod :kytka: . Uteklo to jako voda vid? Z leta mam trochu strach, ale snad to nejak zvladnu. Prvni ditko mam presne v tomhle obdobi jak budes mit ty a za mne rikam, ze je to parada, lip jsem si to nemohla naplanovat. Nevim kde jsme udelali chybu, ze ted to bude listopad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na McLeodky taky bohuzel nekoukam, ale na nasi diskusi s laskou vzpominam a kdyz jsem si tuhle pustila pisnicky, tak jsem proste nemohla nenapsat.

Eviah myslis, ze bysme se mohly v zari dockat :think: . Kdy vlastne skoncilo vysilani v TV, nekdy leden, unor, nebo uz pred Vanoci? Nebo loni touhle dobou? Jsem zmatena, pomoc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.11 17:13

člověk už loni někdy okolo léto, nebo během, nevím teď přesně :think:

ale od září šla dr. Quinnová a ta končila někdy zkraje jara :lol:

no, já jsem za tohle období docela vděčná - ikdyž plán to nebyl, to se přiznám :lol:  — HEli je na konci srpna a to bylo šííílenýýýý

ale teda jak jsem říkala už na podzim - květen červen si vyžeru horka a pak bude v létě zima - no, zatím se mi to plní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.6.11 17:45

Ibbu tohle jeste nejsou zadny horka, jeste nebyly tricitky, ty si vyzeru ja :mrgreen: . Ale chapu nad 25st se to snasi spatne skoro normalne natoz v tehotenstvi. Ale uz to budes mit brzo za sebou, drzim moc palce a pak se nam tu pochlub co mate :hug: :-) .

Ten cas teda leti jak blazen, to je fakt, ze Mcleodky skoncily uz pred rokem, ze vlastne bezela cela Quinnova a ta ma snad vic dilu nez McL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.11 17:51

jj, už to bude rok co jsme bez MCL :roll: a já jsem za tu dobu nekoukla ani na jediný díl — ale láká mě to

ikdyž já skončila zrovna v tom hezkém kdy se Claire dala do kupy s Alexem a to je takový ideál stav - nechci se dostat k její smrti :think:

člověk, ju to já se pochlubím - ale že budem mít chlapáka vám řeknu už teď :mrgreen: jen teda ty rozměry a datum chybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.6.11 17:58

Ibbu to je parada, ze to bude chlapecek, moc gratuluju :kytka:. Ja bych si prala holcicku, ale na UZ jeste nebylo nic videt.

Ja u McL skoncila pred Clairinym porodem a uz jsem se taky nehla dal,ale verim tomu, ze kdyby to zacali davat v TV tak urcite koukam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.6.11 14:06

Ahoj holky,
moc gratuluju k miminkám, mně už jde dcerka od září do školy, nějak to utíká :cry: :mrgreen: a syn už taky není žádné batolátko, se kterým by se dalo pomazlit kdykoli, když chci já. :lol:
ibbu, gratuluju k VŠ, nedivím se ti, že jsi úplně odvařená, dělat státnice těsně před porodem muselo být šílený.
Vůbec netuším, kdy to skončilo, leda se prokousat tou skoro dvoustovkou stránek. :mrgreen: Ale hlavně aby to dávali znovu, protože jak to běží v TV, tak si čas najdu, ale jak si to mám pustit sama, tak nějak pořád nemám čas. :think:
Taky se těším na další sérii Vyprávěj, natočeno už mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.6.11 23:31

Eviah, tak ještě třetí mazlící :lol: než z toho i ono vyroste :-P

holky, tak já nastupuji v pondělí do nemocnice a na úterý mám naplánovaného císaře - takže datum už bychom taky měli :lol: :lol: :lol: a míry budou asi luxusní, podle odhadu 4520 g (a vzhledem k tomu že dcera měla 4050g, tak si myslím, že 4 kila překročíme v pohodě :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.6.11 06:04

Eviah oni jsou to mazlici jen tak malou chvilku, hrozny jak to utika :cry: . Ale nas syn nebyl mazlik ani jako miminko, tak treba ted podruhe :think: :lol:. At se dcerce ve skole libi a at se ji dari a tobe Eviah preji pevne nervy, bude to asi velky skok. Nas ceka od zari skolka, zatim si to vubec neumim predstavit.

Ibbu drzim palce,takze 22.6., to bude jeste Blizenec nebo uz Rak? At uz mas vse za sebou a mazlika drzis v naruci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.6.11 06:05

Eviah Vypravej by snad mohlo zacit od zari co? Taky rada koukam. Ted nas ceka mrtvo pres leto, ale ja jsem docela rada, zatim si naivne myslim, ze bych treba mohla neco precist :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí