Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ibbu, však na tom Hallmarku jedou tak nějak pořád
Akorát série, které už vidět třeba ani nemusím ![]()
Clovek, koukala jsem, že pořádně prodloužili Sama doma, tak proto Kvínovku a spol. museli šoupnout jinam
Ale stejně bych si nedělala naděje, že McLeodky na ČT ještě letos dají ![]()
Jsem zvedava co bude po Quinovce, McLeodky urcite ne, treba nas necim desne prekvapej
. Ale aspon ted davaji na Prime kazdy den Pratele
Joey je totiz milacek, dneska jak kupoval ty encyklopedie
. Jinak mne vzdy dostava vztah Monica a rodice a pan Geller to je muj favorit ![]()
Clovek, jéé to jsem neviděla. Akorát dneska dopo jak tancoval s tím správcem
A Phoebe byla za děvku
![]()
Ale oživila jsem McLeodky a dneska dala díl - Tess si připadá navíc, Alex odešel z Killarney, Harry řekl Becky, že Peter je ženatej. Tak mě to navnadilo, že se těším na další díl - snad mi to nadšení vydrží ![]()
Jo on vlastne Alex odesel jednou, pak se vratil a pak zas odesel kdyz prasklo, ze Harry neni jeho otec, ze jo? Hele sice uz jsem sledovala podruhy, ale stejne v tom mam hokej
. Ja bych rada koukala, ale mne to proste u PC neba. Ted asi neuvidim ani Pratele, musim jit trochu uklidit nez se vzbudi malej terorista ![]()
Machalko kde jsi, haloooo???? Hlasim, ze jsem dneska dala po dlouhe dobe McLeodky, byl to dil kdy Jodi dostala postou retezovy dopis, roztrhala ho a pak se zacaly dit veci
. Alex zrejme ujel se Sandrou na vecirku, ktery organizoval, aby uz vsichni vedeli, ze on neni otec Clairina ditete, neprisel nikdo mimo Sandry. Ale pak mel Alex asi vycitky svedomi a Clair donesl houpaci sit. Tess mela rozpravu s Daveem o jeho mrtve zene.
V Pratelich dnes ma veleoblibena scenka, kdyz Ross hraje na klavesy, takova hodne emocionalni vypoved, zvukova skladba beze slov ![]()
Clovek, nesnídám, nesvačím, já to prostě nestačím, chvátám, chvátám, nemám chvíli klid a vidím pak prd
Ale dneska odpo jsem viděla Přátele - jo ty Rossovy hudební vsuvky stály fakt za to
Kam se na něj hrabe Šum svistu
Už se těším, až Chandler bude v bedně, ale doprčic, ten díl asi zejtra neuvidím ![]()
McLeodky jsou opět u ledu, ale ten díl, co jsi popisovala, je taky dost dobrej ![]()
Machalko koukas na neco
? Ja se dneska desne nasmala u Pratel, zboznuju Rachel, kdyz se snazi sbalit Joshuu, 28leta roztleskavacka
. Na McLeodky se ne a ne dostat ![]()
Clovek, taky se na ně nějak nemůžu dostat
Ale když su doma, tak Přátele nevynechám, Rachel fakt neměla chybu
Chudák malá, tááák se snažila, mně bylo trapně za ni ![]()
Ja se musela smat az nahlas, pritom to znam nazpamet, ale fakt mne bavila, kdyz predstirala, ze Chandler rekl neco vtipneho a ona se tak „chichotala“ nebo kdyz na Joshuu vysla jeji flaska a nakonec podprsenka ala Joey
. Uz se blizi muj dalsi veleoblibeny dil se svatebnimi saty
.
Clovek, jó tak ten je taky bomba
A ještě předtím, jak bude u Joshuy, dojdou tam jeho rodiče a ona bude jen v takové erotické košilce, že testuje nové společenské šaty nebo tak něco
![]()
Machalko tak ten je taky dost dobrej, no a pak mne samozrejme dostavaj dily okolo Rossovy svatby a utajeny vztah Monica - Chandler, jak se vse bude svadet na Joeyho
. Jako za sebe musim rict, ze Pratele fakt nemaj hluchy mista, extremne vyvedeny sitcom.