Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
3.1.11 14:54

Ibbu, však na tom Hallmarku jedou tak nějak pořád :-D Akorát série, které už vidět třeba ani nemusím :twisted:

Clovek, koukala jsem, že pořádně prodloužili Sama doma, tak proto Kvínovku a spol. museli šoupnout jinam :roll: Ale stejně bych si nedělala naděje, že McLeodky na ČT ještě letos dají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.11 14:56

Jsem zvedava co bude po Quinovce, McLeodky urcite ne, treba nas necim desne prekvapej :think: . Ale aspon ted davaji na Prime kazdy den Pratele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.1.11 15:12

Clovek, taky jsem na ně dneska koukala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.11 15:13

:mrgreen: Muzem diskutovat o Pratelich, tech ja se nikdy nenabazim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.1.11 15:15

Třeba ten Joeyho oduševnělej pohled, když seděl v té kánoi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.1.11 14:48

Joey je totiz milacek, dneska jak kupoval ty encyklopedie :lol: . Jinak mne vzdy dostava vztah Monica a rodice a pan Geller to je muj favorit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.1.11 13:19

Clovek, jéé to jsem neviděla. Akorát dneska dopo jak tancoval s tím správcem :mrgreen: A Phoebe byla za děvku :lol: :lol:
Ale oživila jsem McLeodky a dneska dala díl - Tess si připadá navíc, Alex odešel z Killarney, Harry řekl Becky, že Peter je ženatej. Tak mě to navnadilo, že se těším na další díl - snad mi to nadšení vydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.1.11 13:23

Jo on vlastne Alex odesel jednou, pak se vratil a pak zas odesel kdyz prasklo, ze Harry neni jeho otec, ze jo? Hele sice uz jsem sledovala podruhy, ale stejne v tom mam hokej :mrgreen: . Ja bych rada koukala, ale mne to proste u PC neba. Ted asi neuvidim ani Pratele, musim jit trochu uklidit nez se vzbudi malej terorista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.1.11 22:30

Machalko kde jsi, haloooo???? Hlasim, ze jsem dneska dala po dlouhe dobe McLeodky, byl to dil kdy Jodi dostala postou retezovy dopis, roztrhala ho a pak se zacaly dit veci :roll:. Alex zrejme ujel se Sandrou na vecirku, ktery organizoval, aby uz vsichni vedeli, ze on neni otec Clairina ditete, neprisel nikdo mimo Sandry. Ale pak mel Alex asi vycitky svedomi a Clair donesl houpaci sit. Tess mela rozpravu s Daveem o jeho mrtve zene.

V Pratelich dnes ma veleoblibena scenka, kdyz Ross hraje na klavesy, takova hodne emocionalni vypoved, zvukova skladba beze slov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.1.11 22:57

Clovek, nesnídám, nesvačím, já to prostě nestačím, chvátám, chvátám, nemám chvíli klid a vidím pak prd :mrgreen: Ale dneska odpo jsem viděla Přátele - jo ty Rossovy hudební vsuvky stály fakt za to :lol: :lol: Kam se na něj hrabe Šum svistu :lol: Už se těším, až Chandler bude v bedně, ale doprčic, ten díl asi zejtra neuvidím :zed:
McLeodky jsou opět u ledu, ale ten díl, co jsi popisovala, je taky dost dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.1.11 15:59

Machalko koukas na neco :lol: ? Ja se dneska desne nasmala u Pratel, zboznuju Rachel, kdyz se snazi sbalit Joshuu, 28leta roztleskavacka :mrgreen: . Na McLeodky se ne a ne dostat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.1.11 19:24

Clovek, taky se na ně nějak nemůžu dostat :oops: Ale když su doma, tak Přátele nevynechám, Rachel fakt neměla chybu :lol: :lol: Chudák malá, tááák se snažila, mně bylo trapně za ni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.1.11 21:28

Ja se musela smat az nahlas, pritom to znam nazpamet, ale fakt mne bavila, kdyz predstirala, ze Chandler rekl neco vtipneho a ona se tak „chichotala“ nebo kdyz na Joshuu vysla jeji flaska a nakonec podprsenka ala Joey :mrgreen: . Uz se blizi muj dalsi veleoblibeny dil se svatebnimi saty :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.1.11 19:11

Clovek, jó tak ten je taky bomba :lol: A ještě předtím, jak bude u Joshuy, dojdou tam jeho rodiče a ona bude jen v takové erotické košilce, že testuje nové společenské šaty nebo tak něco :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.1.11 22:57

Machalko tak ten je taky dost dobrej, no a pak mne samozrejme dostavaj dily okolo Rossovy svatby a utajeny vztah Monica - Chandler, jak se vse bude svadet na Joeyho :mrgreen:. Jako za sebe musim rict, ze Pratele fakt nemaj hluchy mista, extremne vyvedeny sitcom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí