Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky ja prave taky u te treti serie uz nejak nepospicham, protoze vim, ze to nejhezci bude definitivne pryc ![]()
Ale musim se do toho zase pustit, protoze zjistuju, ze si ty detaily opravdu nepamatuju, neco v hlave zustane, ale vetsina se vykouri
.
Machalko ja jsem trochu serialovy fanatik
. Sleduju ted nove na Prime Cesty domu, samozrejme Preslapy, Kriminalku Stare mesto a ted ulitavam na Deniku doktorky, ten se opravdu povedl, Vypravej, Zoufalky a to uz je snad vsechno, myslim, ze to staci ![]()
Clovek, to toho sjíždíš fakt hodně
Já momentálně jen dva seriály - Dokonalý svět a Zoufalky, víc odmítám
Vyprávěj jsem stihla jen pár prvních dílů, je sice super, ale ta nekonečnost mě taky odrazuje
Jo ještě jsem sledovala Ulici, ale poslední dobou vidím tak jeden díl týdně, i to ale stačí, abych byla v obraze ![]()
Ulici jsem taky driv zaznamenavala, ale od jiste doby u nas frci Vecernicek a Animacek, takze my uz nesledujeme ani zpravy
.
Clovek, hezký
U nás to jistí pohádky na pc, takže telka je volná ![]()
Mám za sebou první díl dvojky, ten jsem taky ještě neviděla, tak už chápu, jak se Sean ocitl na Kilarney
A Tess a konopí - no pěknej díl ![]()
Hm, ale jak se tam Sean ocitl tak zase nenapadne zmizel, aspon mam pocit, ze uz tam pak o nem neni zminka, jeste bude dil jak bude s tim starsim brachou krast kone a pak uz se tam snad ani neobjevi, nebo se pletu
. Jinak Machalko ty takova znalkyne a takovych dilu si nevidela, jak je toto mozne
![]()
Clovek, jj to máš pravdu, pak zmizel.
No to jsou ty první dvě série, který jsem sledovala tak nějak nahodile
Na Hallmarku. Až co jsem se pak přestěhovala ke svýmu dnes už manžovi, tak jsem měla čas si to hlídat a sledovat pravidelně
A to akorát začínala v premiéře třetí série. Že to jede i na ČT jsem objevila až jak jsem byla doma na mateřské ![]()
Jsem hrozna, sypu si popel na hlavu, ale nevidela jsem zase ani minutku… dneska uz urcite neuvidim, snad zitra, uz opravdu musim, citim, ze mi neco chybi, zrejme to budou McLeodky ![]()
ahoj holky
teĎ jsem normálně připravovala kazetu do videa, manža chce nahrát Mentalistu, a koukala jsem co tam mám nahráno - poslendní jsou MCL, díl, kdy Tess navrhla Steev aby si kousek DR koupila …
jak jsme tu nedávno řešily to rozdělení DR tak sama Steev říkala že za ty peníze toho bude kousek a Tess jí přitakala - takže určitě neměla moc velký díl ani potom asi co ![]()
člověk, taky nekoukám
není kdy … a jak není ani nálada nechci na to koukat jen tak - musím na to mít prostředí ![]()
no ja to mit na videu tak koukam porad, ale mne proste nebavi to sezeni u pocitace, mit to v tv a lezet u toho na gauci, tak koukam nonstop ![]()
Tak já včera dala druhej díl dvojky, sice pomálu, ale pokračuju
Alex a „jeho“ syn Roger, rozchod s Tess, Claire se dala dohromady s Peterem, Becky a králík - prostě balada ![]()
Tak jsem si konecne dala davku
. Byl to dil kdy vse u Ryanu prasklo, Liz uz tahla kam patri, ale chudak Alex, nad tim by se teda kamen ustrnul a poprve se libal s Clair, ikdyz byl kapanek napitej, tak uz je tak moooooooc jasny jak se milujou. To samy Nick a Tess, Nick nez by se vypovidal Sally tak utikal za Tess, jo a dneska mi doslo, ze Nick Sally nikdy nerekl, ze ji miluje. Byl to teda moc pekny dil, takovej dost zasadni. Kdyz si vzpomenu co se tam bude dit az vsechny tyhle osoby zmizej tak uz ted je mi smutno...... Asi budu koukat porad dokola na prvni dve serie a treti jen do faze nez se da Clair dohromady s Alexem.
Machalko svatba Nicka a Tess je na konci 4? V prubehu 5tky bude zapletka se Sally, odchod do Argentiny a Nickova smrt, v 6 uz nejsou vubec? Predem diky ![]()
Člověk, aspoň někdo se dívá, já opět hlásím áčko ![]()
To je pravda, že Nick Sally nikdy neřekl, že ji miluje, vlastně mám pocit, že ona z něj něco takovýho mámila a on byl vůči ní fakt zdrženlivej…
Jj čtvrtá série končí svatbou Nicka a Tess, v 5 se objeví Sally a Harrison, pak odjedou do Argentiny a v šestce se vrátí napřed Tess, Nickovo domnělé úmrtí, pak i Nick a už definitivně odjedou.
Vsak to bylo od sameho zacatku jasny, ze ji ma jen natruc kvuli Tess, myslim, ze aj Harrison byl pocat z trucu
. Jejda ten vcera na tu Tess koukal a Alex na Clair to samy, hned bych se vcucla do obrazovky a vymenila si to s nima
. Na Stevee teda takhle nikda nekoukal.
Dneska jsem konečně dala další díl, Tess je po rozchodu s tím Alexem a řešili tam divoký koně a shodla se s Nickem, tak to bylo takové první malé sblížení
A taky Brett dal tajně Becky kytku
Áááách ![]()
No ty prvni dve serie byly taaaak romanticky
. Pak uz to nikdy nebylo mezi nikym takovy, snad jen lehky naznak probehl mezi Kate a Rileym a to bysme skoro nejmin cekali co, no a trochu Jodi a Matt, jinak o romantice nemuze byt rec
.
Ja nevidela ani nepamatuju, stydim se ![]()