Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clovek, jj taky jsem mrkla na pár stránek, mě to ale po chvíli přestalo bavit ![]()
Ahoooj
, poslusne hlasim, ze jsem dnes konecne shledla dalsi dil a sice Jodin svatebni. Kupodivu jsem pro Jodi mela mnohem vice pochopeni nez kdyz jsem to videla poprve, ale Alberta mi bylo lito a na konci kdyz odjizdel a Jodi zakopavala prstynky tak bych az slzu ukapla
. Ale kdyz vim, ze s Jodi vse dopadne jak ma a dobre, tak jsem spokojena
. A co vy, koukate????
hojky
já zas neviděla teď nic … ale naposledy jsem viděla jak se Alex s Claire dali dokupy
supeeeeeer ![]()
no a načla jsem díl jak si Tess našla bulku
tyhle díly jsem vůbec neviděla … teď taky někdy odejde Becky ne?
člověk - já taky chápala Jodi asi proč to dělá, teda z hlediska její povahy … ale já bych se klidně provdala, měla dětí jak smetí a vegetila si na australském venkově s chlapem co mě má rád ![]()
Ibbu ja si myslim, ze bych tam s Albertem taky zustala stastna a spokojena, ale asi tak v tech triceti, okolo ty dvacitky bych tam taky asi nevydrzela
. Ikdyz s Nickem na Wilgulu bych mozna zustala i v tech 20
![]()
Poslušně hlásím, že jsem dneska dala taky jeden díl
A sice hon děvčat na zloděje, Tess tam objevila nějakého bývalého správce na pozemku DR, zajímavé, že později už se tam nikdy neobjevil
Taky Meg poznala, co je Brian zač
To byla taková pohoda - jak holky číhaly na ty lupiče, tak si vyprávěli, co kdy která ukradla a strašně se chlámaly - prostě pohoda. To u těch pozdějších sérií se řešily jen samý dramata a blá blá blá, já už se snad nikdy nebudu dívat na jiné série než 1 až 4 ![]()
A teda já nevím, jestli bych zvládla život na farmě. Odmala jsem zhýčkanej měšťák, odpor k zahradničení, domácí práce mi taky moc nevoněj, včetně vaření, i když láska k půdě… miluju Brno, tak třeba by se to ve mně někde probudilo ![]()
No Machalko ja bych to taky nezvladla, myslela jsem to spis v nadsaszce,jakoze kvuli tem uzasnejm chlapikum bych to vydrzela ![]()
Machalko, to já jsem z vesnice ale zahrada a hrabání v hlíně mi taky nikdy nechytlo
… ale kdybych už na DR vyrostla, byla zvyklá na opravu plotů, krmit dobytek, čistit žlaby … ani by mi to nepřišlo
![]()
Clovek, tak to jo ![]()
Ibbu, i když Tess v tom taky zrovna nevyrostla a pak ji to ták chytlo - třeba by to chytlo i nás ![]()
Machalko že by? asi bysme museli mít velkou lásku k té půdě … jinak by mě to asi moc neba … ale mít svou vlastní farmu, tak asi nic jinýho nezbyde než na ní dělat ![]()
Ibbu, přesně tak ![]()
Tak já včera dala 2 díly, zrovna přemýšlím, o čem byly
Jo Claire jela s Alexem na přednášku o rozmnožování koní, takže její první setkání s Peterem, docela jsem se bavila
Tess vedla farmu poprvé sama, plácala se v tom pěkně. A pak Becky a její bráškové…
No a další díl - ten jsem viděla zase úplně poprvé, tak už vím, jak to přesně bylo s Harryho převedením farmy na oba (když mu šlo o kejhák) a jak Liz práskla Tess, že Harry o rodeu věděl a Claire to chtěla Alexovi říct a tak. Docela přelomovej díl a mně chyběl, no je totok možné ![]()
No vida Machalko jak si rozsirujes mcleodovske obzory
. Ja ted dala dalsi dil, prvni po svatbe, nestastna rozparena Jodi, Tess vybirajici bobky se Sally - tu fakt nesnasim, jeste ji mluvi „Sandra“. Ale hlavne nevtipnejsi par je opet spolu a sice Meg s Terrym, jejich hlasky a akce proste nemaj chybu. Jo a taky uz brzy dojde na Jakeovo prozrazeni. Jeste jsem tak premyslela kam zmizel polda co nesnasel Terryho a balil Meg, najednou se po nem slehla zem ![]()
Clovek, tak ten díl se mi zrovna líbil, jak ty bobiše sbíraly
Ten polda zmizel s koncem druhé série
Vůbec se tam ti policajti dost střídaj, v první sérii je myslím seržant Cook ![]()
Ibbu, do bio obilí se zaběhly ovce (Sally zapomněla zavřít bránu), Tess ji uviděla a Sally ji prosila o pomoc. Ty ovčí bobky mohly to bio zrušit, tak z toho obilí ručně vysbíraly všechny bobky
A Nick jim pak suše oznámil, že ty ovce jsou taky bio ![]()
DNeska jsem dala díl - o Brianovi. Krom toho proběhl první sex Tess s Alexem, vyspala se s ním tak nějak ze smutku. Ale zajímavý bylo pozorovat, jak si Claire s Nickem vlastně docela dost rozumí, prndali o farmaření, Nick koupil ten Wilgul. Ale prostě chybí ta vášeň no ![]()
Machalko kdyz tak popisujes tu prvni serii tak mi to prijde jak vecnost co jsem ji sledovala, pritom to bylo nekdy behem srpna. Dvojku jsem zhltla pomalu na jeden zatah a ted s tou trojkou se nejak loudam, ale je to asi opravdu tim, ze uz vim, ze toho hezkyho uz bude poskrovnu… netesim se na Clairinu smrt ![]()