Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
9.10.10 18:39

Clovek, jj taky jsem mrkla na pár stránek, mě to ale po chvíli přestalo bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.10.10 14:19

Ahoooj :mavam: , poslusne hlasim, ze jsem dnes konecne shledla dalsi dil a sice Jodin svatebni. Kupodivu jsem pro Jodi mela mnohem vice pochopeni nez kdyz jsem to videla poprve, ale Alberta mi bylo lito a na konci kdyz odjizdel a Jodi zakopavala prstynky tak bych az slzu ukapla :cry:. Ale kdyz vim, ze s Jodi vse dopadne jak ma a dobre, tak jsem spokojena :lol: . A co vy, koukate????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.10.10 14:50

hojky

já zas neviděla teď nic … ale naposledy jsem viděla jak se Alex s Claire dali dokupy :pankac: :pankac: :pankac: supeeeeeer :palec:

no a načla jsem díl jak si Tess našla bulku :roll: tyhle díly jsem vůbec neviděla … teď taky někdy odejde Becky ne?

člověk - já taky chápala Jodi asi proč to dělá, teda z hlediska její povahy … ale já bych se klidně provdala, měla dětí jak smetí a vegetila si na australském venkově s chlapem co mě má rád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.10.10 16:39

Ibbu ja si myslim, ze bych tam s Albertem taky zustala stastna a spokojena, ale asi tak v tech triceti, okolo ty dvacitky bych tam taky asi nevydrzela :mrgreen:. Ikdyz s Nickem na Wilgulu bych mozna zustala i v tech 20 :srdce: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.10.10 20:33

Poslušně hlásím, že jsem dneska dala taky jeden díl :lol: A sice hon děvčat na zloděje, Tess tam objevila nějakého bývalého správce na pozemku DR, zajímavé, že později už se tam nikdy neobjevil :twisted: Taky Meg poznala, co je Brian zač :twisted: To byla taková pohoda - jak holky číhaly na ty lupiče, tak si vyprávěli, co kdy která ukradla a strašně se chlámaly - prostě pohoda. To u těch pozdějších sérií se řešily jen samý dramata a blá blá blá, já už se snad nikdy nebudu dívat na jiné série než 1 až 4 :twisted:
A teda já nevím, jestli bych zvládla život na farmě. Odmala jsem zhýčkanej měšťák, odpor k zahradničení, domácí práce mi taky moc nevoněj, včetně vaření, i když láska k půdě… miluju Brno, tak třeba by se to ve mně někde probudilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.10.10 21:39

No Machalko ja bych to taky nezvladla, myslela jsem to spis v nadsaszce,jakoze kvuli tem uzasnejm chlapikum bych to vydrzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.10.10 21:49

Machalko, to já jsem z vesnice ale zahrada a hrabání v hlíně mi taky nikdy nechytlo :pankac: … ale kdybych už na DR vyrostla, byla zvyklá na opravu plotů, krmit dobytek, čistit žlaby … ani by mi to nepřišlo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.10.10 22:16

Clovek, tak to jo :mrgreen:

Ibbu, i když Tess v tom taky zrovna nevyrostla a pak ji to ták chytlo - třeba by to chytlo i nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.10.10 08:53

Machalko že by? asi bysme museli mít velkou lásku k té půdě … jinak by mě to asi moc neba … ale mít svou vlastní farmu, tak asi nic jinýho nezbyde než na ní dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.10.10 20:40

Ibbu, přesně tak :lol:

Tak já včera dala 2 díly, zrovna přemýšlím, o čem byly :think: Jo Claire jela s Alexem na přednášku o rozmnožování koní, takže její první setkání s Peterem, docela jsem se bavila :lol: Tess vedla farmu poprvé sama, plácala se v tom pěkně. A pak Becky a její bráškové…
No a další díl - ten jsem viděla zase úplně poprvé, tak už vím, jak to přesně bylo s Harryho převedením farmy na oba (když mu šlo o kejhák) a jak Liz práskla Tess, že Harry o rodeu věděl a Claire to chtěla Alexovi říct a tak. Docela přelomovej díl a mně chyběl, no je totok možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.10.10 21:21

No vida Machalko jak si rozsirujes mcleodovske obzory :mrgreen: . Ja ted dala dalsi dil, prvni po svatbe, nestastna rozparena Jodi, Tess vybirajici bobky se Sally - tu fakt nesnasim, jeste ji mluvi „Sandra“. Ale hlavne nevtipnejsi par je opet spolu a sice Meg s Terrym, jejich hlasky a akce proste nemaj chybu. Jo a taky uz brzy dojde na Jakeovo prozrazeni. Jeste jsem tak premyslela kam zmizel polda co nesnasel Terryho a balil Meg, najednou se po nem slehla zem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.10.10 21:32

Clovek, tak ten díl se mi zrovna líbil, jak ty bobiše sbíraly :lol: Ten polda zmizel s koncem druhé série :think: Vůbec se tam ti policajti dost střídaj, v první sérii je myslím seržant Cook :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.10.10 09:43

holky jaký bobky? :lol: já si tááák málo pamatuju  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.10.10 22:32

Ibbu, do bio obilí se zaběhly ovce (Sally zapomněla zavřít bránu), Tess ji uviděla a Sally ji prosila o pomoc. Ty ovčí bobky mohly to bio zrušit, tak z toho obilí ručně vysbíraly všechny bobky :lol: A Nick jim pak suše oznámil, že ty ovce jsou taky bio :mrgreen:

DNeska jsem dala díl - o Brianovi. Krom toho proběhl první sex Tess s Alexem, vyspala se s ním tak nějak ze smutku. Ale zajímavý bylo pozorovat, jak si Claire s Nickem vlastně docela dost rozumí, prndali o farmaření, Nick koupil ten Wilgul. Ale prostě chybí ta vášeň no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.10.10 22:43

Machalko kdyz tak popisujes tu prvni serii tak mi to prijde jak vecnost co jsem ji sledovala, pritom to bylo nekdy behem srpna. Dvojku jsem zhltla pomalu na jeden zatah a ted s tou trojkou se nejak loudam, ale je to asi opravdu tim, ze uz vim, ze toho hezkyho uz bude poskrovnu… netesim se na Clairinu smrt :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí