Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
15.10.10 22:52

Clovek, no už se mi to krátí, do konce jedničky zbývá jen pár dílů..
Jo a ještě jak se Tess vyspala s Alexem, na konci dílu jí Claire dala obálku se šekem, že to má na tu kavárnu, že ji tam nechce držet. To bylo od ní pěkně hnusný :twisted: Žárlivka žárlivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.10.10 22:58

Machalko vsak karty byly rozdany od samyho zacatku, ani na vterinu jsem nepochybovala, ze Tess bude s Nickem a Clair s Alexem, ale bavilo mne jak se otukavali, provokovali, zarlili, ty prvni serie byly super udelany. V ty trojce mne Nick trochu stve, jak dela, ze miluje Sally, ale pritom je jasny jak facka, ze akorat Tess provokuje, to uz snad Tess mozna neco vic cejtila k Daveovi nez Nick k Sally, ja mu to proste neverim a basta fidly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.10.10 14:14

Mám za sebou další díl a taky jsem ho viděla poprvé, teda to jsem nečekala, že mám takový mezery :lol: Byl tam návrat Petera a Claire získala ten kontrakt, taky Jodi se přihlásila na Miss Gungellan. Na Claire bylo fakt hóóódně vidět, že na Alexe s Tess žárlí, byla úplně fialová :lol: Až Peter ji roztál :mrgreen: A nebejt Tess nic z toho následujícího s Peterem by asi nebylo :twisted:
Taky jsem si říkala, jak Jodi jela Lysku místo Claire, že vlastně jela na Lysce další McLeodová, jen o tom nikdo ještě nevěděl :lol:
A ještě jeden postřeh - už v několika dílech jsem od různejch postav slyšela „gangelanD“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.10.10 22:43

Ja zas nic dlouho nevidela, nejak nemam cas a ba dokonce ani naladu 8-o . Ale ono mne to zase chytne, nebojte :mrgreen: . Dneska nez bych si je pustila v PC, tak jsem radsi klimbala u Quinnovy, to jsem dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.10.10 08:44

Clovek, teda fuj, vyměnit McLeodky za Kvínovku, to je úpadek :cert: Že na tebe vlezla podzimní depka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.10.10 08:53

Asi jo Machalko plus lenora lina a jsem i lina sedet u toho pocitace, prece jen na gauciku pod dekou se usina lip :mrgreen: .
Dnes se to pokusim napravit, slibuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.10.10 10:44

Machalko, jo to jsem už kdy zaznamenala že to vyslovují Češi „Gangeland“ :cert: schválně jsem koukala jak se to píše a nechápu :roll:

holky, já kukám jak ponocný :roll: nějak to nejde pravidelně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.10.10 20:57

Tak jsem zase nekoukala :-( . Chystam se na to cely den a nejak to nejde, jsem myslela, ze ted vecer, ale nez prelouskam na netu co se kde deje, tak mi utece takovyho casu a za chvily jdu koukat na Pohlreicha, u toho dostanu akorat hlad a bude to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.10.10 23:46

člověk :lol: tak co sis dala? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.10.10 07:48

Ibbu tak vcera mi nastesti zas tak chute nedelali, ale nekdy je to utrpeni. Doma nic nebylo, tak jsem vydrzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.10.10 23:01

Já dneska dala denní příděl :lol: Alex se tam snažil z Tess udělat svou služku, Claire se malovala a voněla kvůli Peterovi a oba kolem sebe tak krásně kroužili - že najednou Claire přestalo vadit, že je Alex s Tess :mrgreen: No a přijel Alberto. Jodi se tam projevila jako pěkná pipka, taková blonďatá naivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.10.10 07:54

Jodi byla dlouho pipka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.10.10 08:45

To je fakt :mrgreen: Dospěla tak nějak až zjistila, že je taky McLeodová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.10.10 19:25

Tak jsem zase nekoukala, no je to se mnou nejaky spatny, jsem si toho vedoma a kaju se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.10.10 21:11

A já mám další (blížím se ke konci jedničky). Jodi furt mlela jen o Albertovi, což Becky sralo a tak mezi něma + ještě Meg nastal konflikt :twisted: A do toho Tess s Alexem, býk divoch prodaný Nickovi, Nickova oázka pro Tess ,jestli je Alex ten pravý, no výživnej díl :mrgreen: Asi jsem ho viděla, ale ne celej, bo si třeba vůbec nepamatuju tu Angelu, se kterou Nick spal/chodil nebo co to :mrgreen:
Jo a další hnidopišská poznámka, to si krucinál nemůžou ohlídat, co překládaj a co ne? Jednou mluvěj o koni jako o Bouřlivákovi, podruhé je to Wildfire (nebo tak nějak) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí