Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clovek, no už se mi to krátí, do konce jedničky zbývá jen pár dílů..
Jo a ještě jak se Tess vyspala s Alexem, na konci dílu jí Claire dala obálku se šekem, že to má na tu kavárnu, že ji tam nechce držet. To bylo od ní pěkně hnusný
Žárlivka žárlivá ![]()
Machalko vsak karty byly rozdany od samyho zacatku, ani na vterinu jsem nepochybovala, ze Tess bude s Nickem a Clair s Alexem, ale bavilo mne jak se otukavali, provokovali, zarlili, ty prvni serie byly super udelany. V ty trojce mne Nick trochu stve, jak dela, ze miluje Sally, ale pritom je jasny jak facka, ze akorat Tess provokuje, to uz snad Tess mozna neco vic cejtila k Daveovi nez Nick k Sally, ja mu to proste neverim a basta fidly ![]()
Mám za sebou další díl a taky jsem ho viděla poprvé, teda to jsem nečekala, že mám takový mezery
Byl tam návrat Petera a Claire získala ten kontrakt, taky Jodi se přihlásila na Miss Gungellan. Na Claire bylo fakt hóóódně vidět, že na Alexe s Tess žárlí, byla úplně fialová
Až Peter ji roztál
A nebejt Tess nic z toho následujícího s Peterem by asi nebylo ![]()
Taky jsem si říkala, jak Jodi jela Lysku místo Claire, že vlastně jela na Lysce další McLeodová, jen o tom nikdo ještě nevěděl ![]()
A ještě jeden postřeh - už v několika dílech jsem od různejch postav slyšela „gangelanD“ ![]()
Ja zas nic dlouho nevidela, nejak nemam cas a ba dokonce ani naladu
. Ale ono mne to zase chytne, nebojte
. Dneska nez bych si je pustila v PC, tak jsem radsi klimbala u Quinnovy, to jsem dopadla…
Clovek, teda fuj, vyměnit McLeodky za Kvínovku, to je úpadek
Že na tebe vlezla podzimní depka ![]()
Asi jo Machalko plus lenora lina a jsem i lina sedet u toho pocitace, prece jen na gauciku pod dekou se usina lip
.
Dnes se to pokusim napravit, slibuju ![]()
Machalko, jo to jsem už kdy zaznamenala že to vyslovují Češi „Gangeland“
schválně jsem koukala jak se to píše a nechápu ![]()
holky, já kukám jak ponocný
nějak to nejde pravidelně ![]()
Tak jsem zase nekoukala
. Chystam se na to cely den a nejak to nejde, jsem myslela, ze ted vecer, ale nez prelouskam na netu co se kde deje, tak mi utece takovyho casu a za chvily jdu koukat na Pohlreicha, u toho dostanu akorat hlad a bude to ![]()
Ibbu tak vcera mi nastesti zas tak chute nedelali, ale nekdy je to utrpeni. Doma nic nebylo, tak jsem vydrzela ![]()
Já dneska dala denní příděl
Alex se tam snažil z Tess udělat svou služku, Claire se malovala a voněla kvůli Peterovi a oba kolem sebe tak krásně kroužili - že najednou Claire přestalo vadit, že je Alex s Tess
No a přijel Alberto. Jodi se tam projevila jako pěkná pipka, taková blonďatá naivka ![]()
To je fakt
Dospěla tak nějak až zjistila, že je taky McLeodová ![]()
Tak jsem zase nekoukala, no je to se mnou nejaky spatny, jsem si toho vedoma a kaju se ![]()
A já mám další (blížím se ke konci jedničky). Jodi furt mlela jen o Albertovi, což Becky sralo a tak mezi něma + ještě Meg nastal konflikt
A do toho Tess s Alexem, býk divoch prodaný Nickovi, Nickova oázka pro Tess ,jestli je Alex ten pravý, no výživnej díl
Asi jsem ho viděla, ale ne celej, bo si třeba vůbec nepamatuju tu Angelu, se kterou Nick spal/chodil nebo co to ![]()
Jo a další hnidopišská poznámka, to si krucinál nemůžou ohlídat, co překládaj a co ne? Jednou mluvěj o koni jako o Bouřlivákovi, podruhé je to Wildfire (nebo tak nějak) ![]()